HSE Manager

  • Location: Gent
  • Type: Perm
  • Job #20602

HSE Manager

Vast Contract – Gent
#PreventieAdviseur #Bouw #Electriciteit

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen HSE Management binnen het domein van bouw en elektriciteit? Lees dan zeker verder!

Voor een van onze klanten met vestiging in regio Gent zijn we op zoek naar een HSE Manager die kan terugvallen op minstens een relevante werkervaring binnen de bouwsector en/of hernieuwbare energie.  

Jouw verantwoordelijkheden?

Als HSE Manager ben je verantwoordelijk voor het verder uitwerken en implementeren van het preventiebeleid, zowel intern als op de verschillende werven. Jouw takenpakket bestaat o.a. uit volgende verantwoordelijkheden:

  • Opvolgen van het interne VCA-beleid, gekoppeld aan het begeleiden van de VCA-audits
  • Coördineren en organiseren van opleidingen m.b.t. veiligheid en preventie, en dit op verschillende niveaus binnen de organisatie
  • Analyseren van risico’s en uitwerken van de nodige actieplannen
  • Fungeren als aanspreekpunt voor verschillende projectteams m.b.t. veiligheid en preventie

Wie ben je?

Ben je in het bezig van een hoger technisch diploma, aangevuld met een certificaat preventieadviseur niveau II en kan je terugvallen op relevante werkervaring binnen de sector van bouw en/of hernieuwbare energie? Beschik je over een vlotte kennis van het Nederlands en het Frans en ben je in het bezit van een rijbewijs B zodat je je vlot kan verplaatsen naar verschillende werven in Vlaanderen en Brussel? Laat je je opmerken door jouw analytisch denkvermogen, probleemoplossende mindset en hands-on mentaliteit? Dan ben jij misschien wel de HSE Manager die wij zoeken!

Wat kan je verwachten?

Als HSE Manager kom je terecht in een dynamische en open werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Bauwdyna Van Haver op het nummer +32 (0)472 40 59 06 of via bauwdyna.vanhaver(@)jeffersonwells.be.

Is deze functie niet meteen wat je zoekt, maar sta je wel open voor een nieuwe uitdaging in Engineering? Bezorg gerust jouw cv via bovenstaande gegevens, dan kijken we met plezier samen uit naar nieuwe opportuniteiten!

Attach a resume file. Accepted file types are DOC, DOCX, PDF, HTML, and TXT.

We are uploading your application. It may take a few moments to read your resume. Please wait!