Assistant Operations Manager

  • Location: Gent
  • Type: Perm
  • Job #20603

Assistant Operations Manager

Vast Contract – Gent
#OperationsManagement #Production #Maintenance

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen een productieomgeving met focus op duurzaamheid en milieu? Lees dan zeker verder!

Voor een van onze klanten in regio Gent zijn we op zoek naar een Assistant Operations Manager met interesse in zowel Productie als Maintenance. Hierbij kom je terecht in een collegiale omgeving waar innovatie en continuous improvement centraal staan.

Jouw verantwoordelijkheden?

Als Assistant Operations Manager ben je de rechterhand van de Operations Manager en sta je mee in voor de dagelijkse ondersteuning van de technische activiteiten on site. Je bent o.a. verantwoordelijk voor:

  • Garanderen van een goede werking van de technische installaties
  • Opvolgen van de operationele teams in zowel productie als onderhoud. Je bepaalt de prioriteiten, zorgt voor de werkverdeling en opvolging van de werken in uitvoering
  • Analyseren van productieprocessen en formuleren van verbetervoorstellen
  • Opzetten en uitrollen van technische projecten, en dit van begin- tot eindfase
  • Opvolgen van de nodige administratie m.b.t. de technische installaties op de site
  • Voorbereiden van audits

Wie ben je?

Ben je in het bezig van een Master diploma Elektromechanica (of gelijkwaardig door ervaring) en kan je terugvallen op minstens één relevante werkervaring binnen een productieomgeving? Beschik je over een vlotte kennis van de Nederlandse taal en laat je je opmerken door jouw flexibele en hands-on ingesteldheid? Ben je een vlotte communicator en organisator die de zaken kritisch onder de loep durft nemen en die de hoofd- van de bijzaken kan onderscheiden? Dan ben jij misschien wel de Assistant Operations Manager die wij zoeken!

Wat kan je verwachten?

Als Assistant Operations Manager kom je terecht in een dynamische en open werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Bauwdyna Van Haver op het nummer +32 (0)472 40 59 06 of via bauwdyna.vanhaver(@)jeffersonwells.be.

Is deze functie niet meteen wat je zoekt, maar sta je wel open voor een nieuwe uitdaging in Engineering? Bezorg gerust jouw cv via bovenstaande gegevens, dan kijken we met plezier samen uit naar nieuwe opportuniteiten!

Attach a resume file. Accepted file types are DOC, DOCX, PDF, HTML, and TXT.

We are uploading your application. It may take a few moments to read your resume. Please wait!