Service Manager

  • Location: Gent
  • Type: Perm
  • Job #20614

Service Manager

Vast Contract – Gent
#ServiceManager #AfterSales #RenewableEnergy

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen Service Management binnen het domein van bouw en elektriciteit? Lees dan zeker verder!

Voor een van onze klanten met vestiging in regio Gent zijn we op zoek naar een Service Manager die kan terugvallen op minstens een relevante werkervaring binnen de sector van elektriciteit / hernieuwbare energie.

Jouw verantwoordelijkheden?

Als Service Manager sta je in voor het verder ontwikkelen en uitbouwen van de service afdeling binnen het bedrijf. Installaties die geplaatst worden bij zowel particuliere als professionele eindklanten, blijven in jouw beheer. Bij gevolg sta je in voor de monitoring en opvolging van deze systemen en zorg je ervoor dat interventies tijdig worden ingepland. Naast planning en het aansturen van de techniekers zorg je ook voor de nodige technische analyses, sta je in voor een correcte rapportage en ben je het aanspreekpunt van de klant.

Wie ben je?

Ben je in het bezit van een hoger technisch diploma richting elektriciteit en kan je terugvallen op relevante werkervaring in Service Engineering / Management? Beschik je over een zeer goede kennis van de Nederlandse taal, aangevuld met een basiskennis Frans? Laat je je opmerken door je klantgerichtheid en communicatieve vaardigheden? Ben je organisatorisch sterk en weet je de juiste prioriteiten te stellen? Dan ben jij misschien wel de Service Manager die wij zoeken!

Wat kan je verwachten?

Als Service Manager kom je terecht in een dynamische en open werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Bauwdyna Van Haver op het nummer +32 (0)472 40 59 06 of via bauwdyna.vanhaver(@)jeffersonwells.be.

Is deze functie niet meteen wat je zoekt, maar sta je wel open voor een nieuwe uitdaging in Engineering? Bezorg gerust jouw cv via bovenstaande gegevens, dan kijken we met plezier samen uit naar nieuwe opportuniteiten!

Attach a resume file. Accepted file types are DOC, DOCX, PDF, HTML, and TXT.

We are uploading your application. It may take a few moments to read your resume. Please wait!