Operations Manager

  • Location: Lokeren
  • Type: Perm
  • Job #20633

Operations Manager

Vast Contract – Lokeren
#Production #Manufacturing #Management

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen Operations Management binnen een technisch uitdagende werkomgeving en kan je terugvallen op minstens 5 jaar ervaring als leidinggevende in een productieomgeving? Lees dan zeker verder!

Voor een van onze klanten in regio Lokeren zijn we momenteel op zoek naar een Operations Manager die deel zal uitmaken van het directieteam. Als Operations Manager rapporteer je rechtstreeks aan de General Manager en draag je de verantwoordelijkheid over Productie, Maintenance, Logistics, EHS en Quality.

Jouw verantwoordelijkheden?

Als Operations Manager zal je nauw samenwerken met alle afdelingen op de productieplant. Je vervult een sleutelrol in het uitbouwen en behouden van een efficiënte en stabiele organisatie. Een greep uit jouw dagelijkse verantwoordelijkheden:

  • Verbeteren van de onderlinge samenwerking tussen de verschillende afdelingen on site
  • Analyse van budgetten en KPI’s, gekoppeld aan het opzetten van concrete acties richting efficiëntie, kwaliteit, productiviteit, etc.
  • Uitwerken van operationele verbetervoorstellen, samen met het uitbouwen van een continuous improvement mindset doorheen de organisatie
  • In kaart brengen van lokale noden om strategische doelstellingen te kunnen behalen, gekoppeld aan het uitwerken van verschillende budgetten en investeringsprioriteiten
  • Coachen en aansturen van medewerkers, voorzien in de nodige opleiding en persoonlijke ontwikkeling van het managementteam waarvoor je rechtstreeks verantwoordelijk bent

Wie ben je?

Ben je in het bezig van een Master in een technische richting en kan je terugvallen op minstens 5 jaar ervaring als leidinggevende in een productieomgeving? Beschik je over een vlotte kennis van de Nederlandse en Engelse taal en ben je vertrouwd met verbetermethodieken (Six Sigma, LEAN)? Laat je je opmerken door jouw sterk analytisch inzicht en talent om steeds een goed overzicht te behouden over alle lopende dagelijkse taken en projecten? Ben je een people manager die zijn / haar medewerkers naar een hoger niveau wil tillen en die er in slaagt om de juiste prioriteiten te stellen? Dan ben jij misschien wel de Operations Manager die wij zoeken!

Wat kan je verwachten?

Als Operations Manager kom je terecht in een dynamische en open werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Bauwdyna Van Haver op het nummer +32 (0)472 40 59 06 of via bauwdyna.vanhaver(@)jeffersonwells.be.

Is deze functie niet meteen wat je zoekt, maar sta je wel open voor een nieuwe uitdaging in Engineering? Bezorg gerust jouw cv via bovenstaande gegevens, dan kijken we met plezier samen uit naar nieuwe opportuniteiten!

Attach a resume file. Accepted file types are DOC, DOCX, PDF, HTML, and TXT.

We are uploading your application. It may take a few moments to read your resume. Please wait!