Continuous Improvement Engineer

  • Location: GENT
  • Type: Perm
  • Job #20638

Continuous Improvement Engineer

Vast Contract – Regio Gent
#continuous #improvement #engineer #chemistry

Beschik je over een master ingenieursdiploma?  Beschik je over ervaring in het leiden van verbeterprojecten van A tot Z? Ben je analytisch, stressbestendig en communicatief? Lees dan vooral verder!

Onze partner is op zoek naar een Continuous Improvement Engineer. Dit sterk groeiend productiebedrijf gelegen in Gent is internationaal actief binnen de chemische sector en staat bekend omwille van hun smeermiddelen.

Jouw verantwoordelijkheden?

Als Continuous Improvement Engineer kom je terecht in een productieomgeving en krijg je de verantwoordelijkheid over de opzet, het uitwerken en de realisatie van alle verbeteringen op operationeel vlak. Jouw takenpakket bestaat uit een aantal gevarieerde activiteiten:

  • Opstellen van een jaarplan met alle verbetertrajecten en deze vertalen naar actieplannen.
  • Uitschrijven van best practices in werkbare instructies.
  • Indirect aansturen van een aantal collega’s bij het uitwerken en opvolgen van de actieplannen met aandacht voor veiligheid, kwaliteit, welzijn en milieu.
  • Bijwonen van productiemeetings die inzichten geven in de detectie van storingen en rendementsverliezen.
  • Uitwerken en realisatie van verbeter- en optimalisatieprojecten van A tot Z.
  • Begeleiden van opleidingen en zelf een aantal trainingen geven.
  • Rapportage aan de Operations Manager.

Wie ben je?

Om bovenstaande taken en verantwoordelijkheden succesvol uit te oefenen, beschik je als Continuous Improvement Engineer over een master ingenieursdiploma aangevuld met ervaring in het leiden van verbeterprojecten van A tot Z. Je bent communicatief vaardig in het Nederland en Engels. Daarnaast zijn begrippen zoals Lean en Six Sigma je goed gekend. Je bent analytisch, stressbestendig en een goede communicator. Tot slot beschik je over technisch inzicht en ben je initiatief nemend.

Wat kan je verwachten?

Als Continuous Improvement Engineer kom je terecht in een dynamische en open werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Shauni Heyvaert op het nummer +32 (0)492 18 43 87 of via shauni.heyvaert(@)jeffersonwells.be.

Attach a resume file. Accepted file types are DOC, DOCX, PDF, HTML, and TXT.

We are uploading your application. It may take a few moments to read your resume. Please wait!