R&D Engineer

  • Location: Waregem
  • Type: Perm
  • Job #20642

R&D Engineer

Vast Contract – Waregem
#R&DEngineer #DesignEngineer #ProductDevelopment

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging in R&D Engineering kan je terugvallen op minstens een relevante ervaring in Mechanical Product Development? Lees dan zeker verder!

Voor een van onze klanten met vestiging in regio Waregem zijn we op zoek naar een R&D Engineer die zich wil toespitsen op productontwikkeling vanaf het concept tot en met productie en uitlevering naar de klant.

Jouw verantwoordelijkheden?

Als R&D Engineer kom je terecht in een uitdagende job met veel verantwoordelijkheid en variatie. Zo ben je o.a. verantwoordelijk voor:

  • Het ontwikkelen van nieuwe, elektromechanische onderdelen van machines
  • Optimaliseren van het ontwikkelingsproces, van prototype tot en met definitieve productie
  • Opvolgen van eventuele garantieclaims
  • Uitvoeren van kwaliteitstesten en kwaliteitsanalyses
  • Onderhouden van contacten met leveranciers in het kader van productverbetering
  • Bieden van technisch advies aan de collega’s binnen de sales afdeling

Wie ben je?

Ben je in het bezit van een hoger technisch diploma richting elektromechanica en heb je een sterke interesse in R&D en Design Engineering? Heb je oog voor detail en haal je energie uit projectopvolging van A tot Z en ben je gemotiveerd om te blijven streven naar verbetering en hoogwaardige kwaliteit? Ben je bovendien voldoende communicatief (zowel in het Nederlands als het Engels) om in dialoog te gaan met eigen collega’s, leveranciers en eindklanten? Dan ben jij misschien wel de R&D Engineer die wij zoeken!

Wat kan je verwachten?

Als R&D Engineer kom je terecht in een dynamische en open werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Bauwdyna Van Haver op het nummer +32 (0)472 40 59 06 of via bauwdyna.vanhaver(@)jeffersonwells.be.

Is deze functie niet meteen wat je zoekt, maar sta je wel open voor een nieuwe uitdaging in Engineering? Bezorg gerust jouw cv via bovenstaande gegevens, dan kijken we met plezier samen uit naar nieuwe opportuniteiten!

Attach a resume file. Accepted file types are DOC, DOCX, PDF, HTML, and TXT.

We are uploading your application. It may take a few moments to read your resume. Please wait!