Production Manager

  • Location: Antwerpen
  • Type: Perm
  • Job #20647

Production Manager

Vast Contract – Antwerpen
#Production #Manufacturing #Management

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging als Production Manager binnen een sterk innovatieve productieomgeving? Lees dan zeker verder!

Voor een van onze klanten met vestiging in regio Antwerpen zijn we op zoek naar een Production Manager die kan terugvallen op een vijftal jaar relevante werkervaring.  

Jouw verantwoordelijkheden?

Als Production Manager maak je deel uit van het managementteam en ben je verantwoordelijk voor een tiental geautomatiseerde productielijnen. Je staat in voor het aansturen van een 35-tal medewerkers op de werkvloer en ondersteunt hen in hun dagelijkse taken. Je biedt hen technische ondersteuning waar nodig en creëert mogelijkheden tot persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor o.a. volgende taken:

  • Voorzien van capaciteitsplanning en waarborgen van het behalen van de KPI’s in de productie
  • Verzorgen van de periodieke rapportering m.b.t. de productieresultaten
  • Ondersteuning bieden bij verbeterprojecten, zowel op technisch vlak als m.b.t. change management
  • Bevorderen van de samenwerking op de werkvloer
  • Waken over kwaliteit, veiligheid, milieu, hygiëne, etc … op de werkvloer

Wie ben je?

Ben je in het bezig van een Master in een technische richting en kan je terugvallen op minstens 5 jaar ervaring als leidinggevende in een productieomgeving? Beschik je over een vlotte kennis van de Nederlandse en Engelse taal laat je je opmerken door jouw sterk analytisch inzicht en talent om steeds een goed overzicht te behouden over alle lopende dagelijkse taken en projecten? Ben je een people manager die zijn / haar medewerkers naar een hoger niveau wil tillen en die er in slaagt om de juiste prioriteiten te stellen? Dan ben jij misschien wel de Production Manager die wij zoeken!

Wat kan je verwachten?

Als Production Manager kom je terecht in een dynamische en open werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Bauwdyna Van Haver op het nummer +32 (0)472 40 59 06 of via bauwdyna.vanhaver(@)jeffersonwells.be.

Is deze functie niet meteen wat je zoekt, maar sta je wel open voor een nieuwe uitdaging in Engineering? Bezorg gerust jouw cv via bovenstaande gegevens, dan kijken we met plezier samen uit naar nieuwe opportuniteiten!

Attach a resume file. Accepted file types are DOC, DOCX, PDF, HTML, and TXT.

We are uploading your application. It may take a few moments to read your resume. Please wait!