Quality Engineer

  • Location: Kortrijk
  • Type: Perm
  • Job #20656

Quality Engineer

Vast Contract – Regio Groot-Kortrijk
#Quality #Engineer #voeding

Beschik je over een master in een voedingsgerelateerde richting zoals biochemie, biotechnologie of landbouw? Heb je werkervaring in kwaliteit in de voedingssector? Lees dan vooral verder!

Onze partner is op zoek naar een Quality Engineer om hun kwaliteitsteam te versterken. Dit toonaangevend productiebedrijf gelegen in Groot-Kortrijk is internationaal actief binnen de voedingssector.

Jouw verantwoordelijkheden?

Als Quality Engineer kom je terecht in een boeiende productieomgeving en krijg je de verantwoordelijkheid over het beheer van het kwaliteitssysteem van een productieafdeling. Jouw takenpakket bestaat uit een aantal gevarieerde activiteiten:

  • Bepalen en bewaken van het kwaliteitsgegeven en verder ontwikkelen van het kwaliteitssysteem
  • Op basis van klachten non-conformiteiten opzoeken en projecten ter verbetering voorstellen, uitvoeren en opvolgen
  • Controles uitvoeren op vlak van proces en product om optimale kwaliteit te garanderen
  • Instaan voor interne audits en begeleiden van externe audits
  • Opleidingen geven betreffende kwaliteit en voedselveiligheid
  • Rapporteren aan de Quality Manager

Wie ben je?

Om bovenstaande taken en verantwoordelijkheden succesvol uit te oefenen, beschik je als Quality Engineer over een master in een voedingsgerelateerde richting aangevuld met ervaring in kwaliteit in de voedingsindustrie. Een bachelor met relevante ervaring komt ook in aanmerking. Je bent communicatief vaardig in het Nederlands en bezit een basis kennis Frans en Engels. Daarnaast heb je een hands-on ingesteldheid en ben je administratief sterk. Tot slot ben je ook een dynamisch en nauwkeurig persoon met sterke klantgerichte aanpak.

Wat kan je verwachten?

Als Quality Engineer kom je terecht in een dynamische en open werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Sarah Holvoet op het nummer +32 (0)4 79 09 86 94 of via sarah.holvoet(@)jeffersonwells.be.

Attach a resume file. Accepted file types are DOC, DOCX, PDF, HTML, and TXT.

We are uploading your application. It may take a few moments to read your resume. Please wait!