Quality Engineer

  • Location: Roeselare
  • Type: Perm
  • Job #20671

Quality Engineer

Vast Contract – Regio Roeselare
#Quality #Engineer #Voeding

Beschik je over een bachelor of master in een voedingsgerelateerde richting zoals biochemie, biotechnologie of landbouw? Heb je werkervaring in kwaliteit in de voedingssector? Lees dan vooral verder!

Onze partner is op zoek naar een Quality Engineer om hun kwaliteitsteam te versterken. Dit toonaangevend productiebedrijf gelegen in regio Roeselare is internationaal actief binnen de voedingssector.

Jouw verantwoordelijkheden?

Als Quality Engineer kom je terecht in een productie-omgeving en ondersteun je de Quality Manager bij Quality Assurance taken voor verschillende sites. Jouw takenpakket bestaat uit een aantal gevarieerde activiteiten:

  • Uitwerken van werkprocedures, handleidingen,
  • Opstellen en coördineren van HACCP plannen aan de hand van IFS/BRC standaarden
  • Begeleiden van externe audits en uitvoeren van interne audits
  • Inspecties uitvoeren op de werkvloer
  • Voorstellingen uitwerken ter verbetering van kwaliteit en hygiëne
  • Rapporteren aan Quality Manager

Wie ben je?

Om bovenstaande taken en verantwoordelijkheden succesvol uit te oefenen, beschik je als Quality Engineer over een bachelor of master in een voedingsgerelateerde richting aangevuld met een eerste ervaring in kwaliteit in de voedingsindustrie. Je bent communicatief vaardig in het Nederlands en heb je een basiskennis Frans en Engels. Daarnaast heb je een analytische ingesteldheid en heb je zin voor verantwoordelijkheid. Tot slot ben je ook een hands-on persoon met sterke communicatieve en administratieve skills.

Wat kan je verwachten?

Als Quality Engineer kom je terecht in een dynamische en open werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Sarah Holvoet op het nummer +32 (0)4 79 09 86 94 of via sarah.holvoet(@)jeffersonwells.be.

Attach a resume file. Accepted file types are DOC, DOCX, PDF, HTML, and TXT.

We are uploading your application. It may take a few moments to read your resume. Please wait!