Energiemanager

  • Location: Gent
  • Type: Perm
  • Job #20681

Energiemanager

Vast Contract – Regio Gent
#energie #manager #Gent

Beschik je over een bachelor of masteropleiding in milieuwetenschappen en/of milieutechnologie?  Heb je een sterke affiniteit met energie? Draag je veiligheid hoog in het vaandel en ben je hands-on en zelfstandig? Lees dan vooral verder!

Onze partner is op zoek naar een Energiemanager om hun team te versterken. Dit sterk groeiend bedrijf gelegen in Gent is internationaal actief binnen de milieusector en staat bekend omwille van hun energie en waterzuivering.

Jouw verantwoordelijkheden?

Als Energiemanager kom je terecht in een milieuomgeving en krijg je de verantwoordelijkheid over het voorstellen van technische oplossingen die een impact hebben op het energieverbruik van klanten.  Jouw takenpakket bestaat uit een aantal gevarieerde activiteiten:

  • Berekenen, uitwerken en technisch opvolgen van de voorgestelde en lopende projecten.
  • Doornemen van de energie analyses met de klanten.
  • Opstellen van energie rapportage naar interne en externe klanten.
  • Opvolgen van de nodige wetgeving om de klanten up-to-date te houden.
  • Opvolgen van de voorgestelde tools betreffende energiemanagement.

Wie ben je?

Om bovenstaande taken en verantwoordelijkheden succesvol uit te oefenen, beschik je als Energiemanager over een bachelor of masterdiploma in de milieuwetenschappen en/of milieutechnologie aangevuld met een sterke interesse in energie. Je bent communicatief vaardig in het Nederlands en Engels. Daarnaast ben je geïnteresseerd in nieuwe technologische ontwikkelingen en draag je veiligheid hoog in het vaandel. Je beschikt over een hands-on mentaliteit en werk graag projectmatig. Tot slot kan je zowel zelfstandig werken als in team.

Wat kan je verwachten?

Als Energiemanager kom je terecht in een dynamische en open werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen + bedrijfswagen + 35 verlofdagen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Shauni Heyvaert op het nummer +32 (0)492 18 43 87 of via shauni.heyvaert(@)jeffersonwells.be.

Attach a resume file. Accepted file types are DOC, DOCX, PDF, HTML, and TXT.

We are uploading your application. It may take a few moments to read your resume. Please wait!