Project Lead Manufacturing

  • Location: Leuven
  • Job #21311

Project Lead Manufacturing

Vast Contract – Leuven
#Projectlead #ProcessEngineering #Elektromechanica

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging als Project Lead, met focus op Manufacturing en het opstarten van nieuwe productielijnen voor serieproductie in opdracht van diverse klanten? Lees dan zeker verder!

Voor een van onze klanten in regio Leuven zijn we op zoek naar een Industrieel Ingenieur met ervaring in process engineering / machinebouw en kennis van sterk geautomatiseerde processen.

Jouw verantwoordelijkheden?

Als Project Lead Manufacturing vertegenwoordig je het Build & Test team en neem je het voortouw in technische projecten. Jouw takenpakket bestaat uit volgende verantwoordelijkheden:

  • Het vertalen van de eisen in specificaties/werkpakketten die door de technische teams uitgewerkt worden
  • Het verzamelen en afstemmen van feedback over middelen, timing & budget voor de verschillende werkpakketten en bewaken van status vs. initiële toezegging aan projectteam
  • Zorgen voor kwaliteit van de deliverables van het team en de design reviews organiseren/leiden om aan de verwachte prestatieniveaus te voldoen
  • Goede informatie en feedback geven aan de ontwerpteams en rapporteer/escaleer wanneer nodig.
  • Risico’s identificeren, goed communiceren en risicobeperkende strategie daarrond opstellen.
  • Projecten coördineren en versnellen om ervoor te zorgen dat de deliverables van het project worden gehaald.

Wie ben je?

Om bovenstaande taken en verantwoordelijkheden succesvol uit te oefenen, beschik je als Project Lead Manufacturing over een Master in Elektromechanica aangevuld met een relevante werkervaring en/of interesse in machinebouw. Je bent communicatief vaardig in het Nederlands en Engels. Daarnaast durf je de leiding te nemen en heb je een sterk gevoel voor verantwoordelijkheid en nauwkeurigheid. Tot slot ben je een problemsolver met een kritische ingesteldheid.

Wat kan je verwachten?

Als Project Lead Manufacturing kom je terecht in een dynamische en open werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Bauwdyna Van Haver op het nummer +32 (0)4 72 40 59 06 of via bauwdyna.vanhaver(@)jeffersonwells.be.

 

 

Attach a resume file. Accepted file types are DOC, DOCX, PDF, HTML, and TXT.

We are uploading your application. It may take a few moments to read your resume. Please wait!