Process Engineer

 • Location: Antwerpen
 • Job #21381

Vast Contract – Regio Wommelgem
#verpakkingsindustrie #proces #engineering

Ben je een industrieel ingenieur? Heb je kennis van grafische processen en druktechnieken voor de ontwikkeling van nieuwe producten en toepassingen? Haal je voldoening uit het bedenken en implementeren van product- en procesverbeteringen? Lees dan vooral verder!

Onze partner is momenteel op zoek naar een Process Engineer om hun engineering team te versterken. Dit gerenommeerde productiebedrijf, gelegen in de regio Wommelgem, is internationaal actief binnen de verpakkingsindustrie.

Jouw verantwoordelijkheden?

Als Process Engineer krijg je een sleutelrol bij het ontwikkelen van nieuwe producten/processen en het verbeteren van bestaande producten/processen. Jouw takenpakket bestaat uit een aantal gevarieerde activiteiten:

 • Ontwikkeling van nieuwe technieken, producten en toepassingen
 • Initiëren en aanbevelen van product- of procesverbeteringen
 • Analyseren van nieuwe aanvragen van klanten op technisch vlak
 • Superviseren en coördineren van testorders in samenwerking met de afdelingen kwaliteit, productie en planning
 • (Mee)uitwerken en uitvoeren van technische investeringsprojecten na goedkeuring
 • Uitvoeren van oorzaakanalyses bij specifieke kwaliteitsproblemen in complexe dossiers
 • Organiseren van meetings met andere afdelingen om productontwikkeling te bespreken
 • Nauwe samenwerking met andere engineeringmedewerkers bij gezamenlijke projecten
 • Fungeren als back-up voor kostprijscalculaties

Wie ben jij?

Om deze taken en verantwoordelijkheden succesvol uit te voeren, beschik je als Process Engineer over een master in de industriële ingenieurswetenschappen chemie idealiter aangevuld met een eerste relevante werkervaring in engineering. Je hebt tevens kennis van aangewende materialen, druktechnieken, het grafische processen, etc. Daarnaast ben je een teamspeler met sterke communicatieve vaardigheden in het Nederlands en Engels. Ten slotte heb je een sterk analytisch en kritisch denkvermogen met een praktische ingesteldheid.

Wat mag je verwachten?

Als Proces Engineer kom je terecht in een dynamische en innovatieve werkomgeving met enthousiaste collega's. Naast een competitief salaris biedt het bedrijf een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en mogelijkheden voor professionele groei. Je krijgt ook de kans om intern trainingen te volgen en je vaardigheden verder te ontwikkelen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan direct via de website of neem contact op met Matthias Kegels op het nummer +32 (0)4 76 35 74 35 of via matthias.kegels(@)jeffersonwells.be

Attach a resume file. Accepted file types are DOC, DOCX, PDF, HTML, and TXT.

We are uploading your application. It may take a few moments to read your resume. Please wait!