Automation Engineer (met bedrijfswagen)

  • Location: Maasmechelen
  • Job #21403

Automation Engineer (met bedrijfswagen)

Vast Contract – Maasmechelen

#Production #Automation #ProcessEngineering

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging in Automation Engineering en toon je interesse in zowel productie, facilities als energie? Lees dan zeker verder!

Voor onze klant met vestiging in regio Maasmechelen zijn we momenteel op zoek naar een Automation Engineer die kan terugvallen op minstens één relevante ervaring in een geautomatiseerde productieomgeving.

Jouw verantwoordelijkheden?

Als Automation Engineer sta je in voor het begeleiden en uitvoeren van verschillende projecten in de productie. Dit zowel met focus op de productie installaties zelf, alsook op vlak van facilities en energiebeheer van de fabriek. Jouw takenpakket bestaat o.a. uit:

  • Voorstellen doen m.b.t. nieuwe automatisatieprojecten
  • Ontwikkelen en implementeren van nieuwe automatisatieprojecten, voorzien in de nodige opleiding voor de operatoren en techniekers
  • Uitvoeren van analyses op de bestaande productie met als doel deze verder te optimaliseren, op vlak van output, ergonomie en veiligheid
  • Opvolgen van de meest recente trends inzake automatisatie en mogelijkheden bekijken om dit te integreren in de bestaande productie
  • Selecteren van externe partners en leveranciers om projecten te kunnen realiseren

Wie ben je?

Ben je in het bezit van een Bachelor of Master Elektromechanica en heb je kennis van geautomatiseerde processen en PLC’s? Kan je terugvallen op een brede technische kennis van zowel elektronica, mechanica, elektriciteit, pneumatica en hydraulica en zoek je een job waar je nauw betrokken bent bij de werkvloer? Ben je bereid om te werken in een tweeploegenstelsel en laat je je opmerken door jouw analytisch inzicht en hands-on aanpak? Dan ben jij misschien wel de Automation Engineer die wij zoeken!

Wat kan je verwachten?

Als Automation Engineer kom je terecht in een dynamische en open werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via onze website of contacteer Bauwdyna Van Haver op het nummer +32 (0)4 72 40 59 06 of stuur jouw cv door naar bauwdyna.vanhaver(@)jeffersonwells.be.

Is deze functie niet meteen wat je zoekt, maar sta je wel open voor een nieuwe uitdaging in Engineering? Bezorg gerust jouw cv via bovenstaande gegevens, dan kijken we met plezier samen uit naar nieuwe opportuniteiten!

Attach a resume file. Accepted file types are DOC, DOCX, PDF, HTML, and TXT.

We are uploading your application. It may take a few moments to read your resume. Please wait!