Assistent Productie Manager

  • Location: Maasmechelen
  • Job #21405

Assistent Productie Manager

Vast Contract – Maasmechelen
#Production #ProcessEngineering #Management

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen een innovatieve productie omgeving, waar je als rechterhand van de Productie Manager de lead neemt in daily operations? Lees dan zeker verder!

Voor een van onze klanten met vestiging in regio Maasmechelen zijn we momenteel op zoek naar een Assistent Productie Manager met een brede interesse in productie: van productontwikkeling en grondstoffenbeheer, tot productieplanning en continuous improvement.

Jouw verantwoordelijkheden?

Als Assistent Productie Manager draag je zowel de verantwoordelijkheid over de Productie als over diverse verbeterprojecten. Jouw takenpakket bestaat o.a. uit:

  • Ondersteuning bieden aan de teamleaders in productie
  • De lead nemen in projecten met de focus op continuous improvement
  • Opvolgen van productieplanning en orderbeheer
  • Leidinggevende bevoegdheid m.b.t. grondstoffenbeheer
  • Opvolgen van productontwikkelingen en formuleren van adviezen m.b.t. verbetering van het eindproduct
  • Waken over kwalliteit en veiligheid op de werkvloer
  • Voorzien van de nodige opleidingen voor de operationele medewerkers

Wie ben je?

Ben je in het bezit van een Bachelor of Master diploma Elektromechanica en heb je een passie voor techniek en innovatie? Laat je je opmerken door jouw hands-on ingesteldheid en probleemoplossend denkvermogen? Begeef je je graag op de werkvloer en haal je energie uit het continue verbeteren van processen en procedures? Ben je een vlotte communicator en wil je jouw people management vaardigheden verder aanscherpen? Durf je je verantwoordelijkheid nemen en heb je oog voor kwaliteit en veiligheid? Dan ben jij misschien wel de Assistent Productie Manager die wij zoeken!

Wat kan je verwachten?

Als Assistent Productie Manager kom je terecht in een dynamische en open werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen (waaronder een bedrijfswagen) en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Bauwdyna Van Haver op het nummer +32 (0)472 40 59 06 of via bauwdyna.vanhaver(@)jeffersonwells.be.

Is deze functie niet meteen wat je zoekt, maar sta je wel open voor een nieuwe uitdaging in Engineering? Bezorg gerust jouw cv via bovenstaande gegevens, dan kijken we met plezier samen uit naar nieuwe opportuniteiten!

Attach a resume file. Accepted file types are DOC, DOCX, PDF, HTML, and TXT.

We are uploading your application. It may take a few moments to read your resume. Please wait!