Administratief Coördinator Labo

  • Location: Deinze
  • Job #21409

Administratief Coördinator Labo

Vast Contract – Regio Deinze
#research #development #labo

Beschik je over een bachelordiploma in een wetenschappelijke richting?  Kom je van de schoolbanken of heb je reeds ervaring in de voedingsindustrie? Ben je administratief sterk, punctueel en draag je graag verantwoordelijkheid? Lees dan vooral verder!

Onze partner is op zoek naar een Administratief Coördinator Labo om hun laboteam te ondersteunen. Dit gerenommeerd productiebedrijf gelegen in Deinze is internationaal actief binnen de voedingssector.

Jouw verantwoordelijkheden?

Als Administratief Coördinator Labo kom je terecht in een productieomgeving en krijg je de verantwoordelijkheid over de optimalisatie van bestaande producten binnen het assortiment en het beheren van alle bijhorende specificaties. Jouw takenpakket bestaat uit een aantal gevarieerde activiteiten:

  • Opvolgen van analyseresultaten.
  • Berekenen van prijs- en kwalitatief optimale formules.
  • Opvolgen en beheren van de wettelijke teksten op de verpakkingen rekening houdend met de wijzigende wetgeving.
  • Opvolgen van klantenvragen en klachten.

Wie ben je?

Om bovenstaande taken en verantwoordelijkheden succesvol uit te oefenen, beschik je als Administratief Coördinator Labo over een bachelordiploma in een wetenschappelijke richting, eventueel aangevuld met een eerste ervaring in de voedingsindustrie. Kennis van voeding is een groot pluspunt. Je bent communicatief vaardig in het Nederlands, Engels en Frans. Daarnaast heb je een grote zin voor verantwoordelijkheid en ben je punctueel en teamgericht.

Wat kan je verwachten?

Als Administratief Coördinator Labo kom je terecht in een dynamische en open werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Shauni Heyvaert op het nummer +32 (0)492 18 43 87 of via shauni.heyvaert(@)jeffersonwells.be.

Attach a resume file. Accepted file types are DOC, DOCX, PDF, HTML, and TXT.

We are uploading your application. It may take a few moments to read your resume. Please wait!