Production Engineer

  • Location: Aalst
  • Job #22106

Production Engineer

Vast Contract – Regio Aalst
#continuous #improvement #engineer

Beschik je over een master ingenieursdiploma in de voeding?  Een eerste werkervaring is een pluspunt, maar geen vereiste. Beschik je over een hands-on mentaliteit en ben je analytisch en communicatief? Lees dan vooral verder!

Onze partner is op zoek naar een Production Engineer. Dit sterk groeiend productiebedrijf gelegen in Aalst is wereldwijd actief binnen de voedingssector.

Jouw verantwoordelijkheden?

Als Production Engineer kom je terecht in een productieomgeving en krijg je de verantwoordelijkheid over de nieuwe geïnstalleerde productielijnen. Jouw takenpakket bestaat uit een aantal gevarieerde activiteiten:

  • Implementeren, testen en continuous improvement van de nieuwe productielijnen.
  • Ondersteunen en opleiden van collega’s in productieprocessen, verbeteringsmethodiek en tools.
  • Ondersteunen van het team in de ontwikkeling van nieuwe producten en processen.
  • Zoeken naar best practices met betrekking tot producten en processen en instaan voor de validatie en documentatie van veranderingen.
  • Identificeren van complexe en terugkerende problemen en zoeken naar oplossingen.
  • Rapportage

Wie ben je?

Om bovenstaande taken en verantwoordelijkheden succesvol uit te oefenen, beschik je als Production Engineer over een master ingenieursdiploma met specialisatie in de voeding, eventueel aangevuld met een eerste ervaring (geen vereiste). Je bent communicatief vaardig in het Nederlands en Engels, Frans is een pluspunt. Daarnaast beschik je over een hands-on mentaliteit en ben je analytisch, praktisch ingesteld en gestructureerd. Tot slot ben je een uitstekende communicator en vind je het leuk om kennis te delen.

Wat kan je verwachten?

Als Production Engineer kom je terecht in een dynamische en open werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Shauni Heyvaert op het nummer +32 (0)492 18 43 87 of via shauni.heyvaert(@)jeffersonwells.be.

Attach a resume file. Accepted file types are DOC, DOCX, PDF, HTML, and TXT.

We are uploading your application. It may take a few moments to read your resume. Please wait!