Laborant

  • Location: Gent
  • Job #22112

Laborant

Vast Contract – Regio Gent
#laborant #chemie #textiel

Beschik je over een bachelordiploma chemie?  Heb je een sterke affiniteit met labo-analyses? Ben je nauwkeurig, zelfstandig en teamgericht? Lees dan vooral verder!

Onze partner is op zoek naar een laborant om hun team in het labo te versterken. Dit sterk groeiend bedrijf gelegen in Gent is internationaal actief binnen de chemische en de textielindustrie.

Jouw verantwoordelijkheden?

Als laborant kom je terecht in een labo-omgeving en krijg je de verantwoordelijkheid over het uitvoeren van een gevarieerd gamma aan analyses en het interpreteren van de resultaten. Jouw takenpakket bestaat uit een aantal gevarieerde activiteiten:

  • Bijdragen aan de tevredenheid van interne en externe klanten.
  • Meedenken in functie van efficiëntie en effectiviteit in het kader van de methodes en de apparatuur.
  • Analyses uitvoeren van extractie tot dataverwerking.
  • Meedenken in functie van methode-ontwikkeling.
  • Uitvoering van diverse testen en toestellen plannen.

Wie ben je?

Om bovenstaande taken en verantwoordelijkheden succesvol uit te oefenen, beschik je als laborant over een bachelordiploma chemie. Een eerste ervaring in een labo is een groot pluspunt. Je bent communicatief vaardig in het Nederlands en Engels. Kennis van LIMS is zeer mooi meegenomen. Je werkt graag zelfstandig, nauwkeurig en gestructureerd. Tot slot ben je in staat om te overleggen en samen te werken met collega’s en je bent in staat om verschillende taken te combineren.

Wat kan je verwachten?

Als laborant kom je terecht in een dynamische en open werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Gezien de hoge mate van specialisatie wordt er een uitgebreid opleidingstraject voorzien.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Shauni Heyvaert op het nummer +32 (0)4 92 18 43 87 of via Shauni.Heyvaert(@)jeffersonwells.be.

Attach a resume file. Accepted file types are DOC, DOCX, PDF, HTML, and TXT.

We are uploading your application. It may take a few moments to read your resume. Please wait!