Project engineer

  • Location: Oostakker
  • Job #22250

Project Engineer

Vast contract – regio Gent
#Project #engineer #productielijnen

Ben jij een ingenieur met reeds project ervaring? Ben je sterk in automatisatie en heb je passie voor het optimaliseren van productielijnen? Ben je op zoek naar een gevarieerde job waarbij je problemen aanpakt en je zelf verbeteringen mag doorvoeren? Dan is deze job zeker iets voor jou!

Voor een grote, internationale speler in de Automotive industrie zijn we op zoek naar een Project Engineer regio Gent (m/v/x). Voel jij jezelf klaar voor deze uitdaging? Wil je samen met Jefferson Wells deze uitdaging aangaan? Lees dan zeker verder!

Jouw verantwoordelijkheden?

Als Project Engineer ben je verantwoordelijk voor het omvormen van productielijnen. Je speelt een cruciale rol in het identificeren van verbeteringsmogelijkheden en het begeleiden van de implementatie. Je werkt nauw samen met multidisciplinaire teams en communiceert effectief om ervoor te zorgen dat projecten op tijd en binnen het budget worden afgerond.

  • Identificeren van mogelijkheden voor optimalisatie van productieprocessen.
  • Opstellen van projectplannen, inclusief tijdlijnen en budgetten.
  • Het oplossen van technische uitdagingen en toezicht houden op de implementatie van de oplossingen
  • Uitvoeren van tests en kwaliteitscontroles om ervoor te zorgen dat systemen naar behoren functioneren.
  • Documenteren van projectvoortgang, technische specificaties en wijzigingen.
  • Samenwerken met interne belanghebbenden om ervoor te zorgen dat projecten voldoen aan de gestelde eisen.

Wie ben je?

Om bovenstaande taken en verantwoordelijkheden succesvol uit te oefenen, beschik je als Project Engineer over een bachelor of master elektromechanica aangevuld met een basiskennis van Lean tools. Een eerste ervaring als Project Engineer is een must. Je bent communicatief vaardig in het Nederlands, Engels is een pluspunt. Daarnaast heb je een zelfstandige ingesteldheid en heb je uitstekende probleemoplossende vaardigheden. Tot slot ben je ook een analytisch persoon met sterke communicatieve vaardigheden.

Wat kan je verwachten?

Als Project Engineer kom je terecht in een dynamische en open werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Jens Blanchet op het nummer +32 (0)4 79 43 32 62 of via jens.blanchet(@)jeffersonwells.be.

Attach a resume file. Accepted file types are DOC, DOCX, PDF, HTML, and TXT.

We are uploading your application. It may take a few moments to read your resume. Please wait!