Quality Engineer

  • Location: OUDENAARDE
  • Job #22296

Quality Engineer

Vast Contract – Regio Oudenaarde
#kwaliteit #milieu #veiligheid

Beschik je over een master ingenieursdiploma in de chemie?  Beschik je reeds over een eerste ervaring in kwaliteit? Ben je gedreven, communicatief en goed georganiseerd? Lees dan vooral verder!

Onze partner is op zoek naar een Quality Engineer om hun team te versterken. Dit toonaangevend productiebedrijf gelegen in Oudenaarde is internationaal actief binnen de chemische sector.

Jouw verantwoordelijkheden?

Als Quality Engineer kom je terecht in een productieomgeving en krijg je de verantwoordelijkheid over de activiteiten en ontwikkeling i.f.v. kwaliteit, milieu en veiligheid. De Quality Engineer werkt nauw samen met de productie, klanten en leveranciers met als doel de eindkwaliteit te verhogen. Jouw takenpakket bestaat uit een aantal gevarieerde activiteiten:

  • Beheren van kwaliteitsproblemen.
  • Coördineren van de continu verbeteractiviteiten doorheen alle functies.
  • Beheren van interne en externe klachten.
  • Ondersteunen van de productie, aankoop en ontwikkeling om de aankoop te verbeteren.
  • Ondersteunen van kwaliteitsaudits.
  • Verantwoordelijk voor de haalbaarheidsstudie voor een nieuw product of proces.
  • Samenwerken met productie en verkoop om tot een systematisch en geharmoniseerd proces en instructies te komen.

Wie ben je?

Om bovenstaande taken en verantwoordelijkheden succesvol uit te oefenen, beschik je als Quality Engineer over een master ingenieursdiploma met specialisatie in de chemie aangevuld met een eerste ervaring in kwaliteit. Je bent communicatief vaardig in het Nederlands en Engels. Daarnaast ben je gedreven, organisatorisch en een sterke initiatiefnemer. Je bent een voorstander van continu verbetering en je bent zeer communicatief, analytisch en probleemoplossend.

Wat kan je verwachten?

Als Quality Engineer kom je terecht in een dynamische en open werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Shauni Heyvaert op het nummer +32 (0)492 18 43 87 of via shauni.heyvaert(@)jeffersonwells.be.

Attach a resume file. Accepted file types are DOC, DOCX, PDF, HTML, and TXT.

We are uploading your application. It may take a few moments to read your resume. Please wait!