Commercieel Manager

  • Location: Gent
  • Job #22379

Commercieel Manager

Vast Contract – Regio Gent
#commercieel #manager #duurzaamheid #milieu

Beschik je over een masterdiploma (bio-ingenieur, chemie, milieu, etc.)? Beschik je over enkele jaren ervaring in een commerciële rol? Ben je planmatig, communicatief en resultaatgericht? Lees dan vooral verder!

Onze partner is op zoek naar een Commercieel Manager om het aanspreekpunt te zijn voor klanten. Dit sterk groeiend dienstverlenend bedrijf gelegen in Gent is internationaal actief binnen de milieusector.

Jouw verantwoordelijkheden?

Als Commercieel Manager kom je terecht in een milieuomgeving en krijg je de verantwoordelijkheid over de verdere uitbouw van het circulair businessmodel. Jouw takenpakket bestaat uit een aantal gevarieerde activiteiten:

  • Samen met andere operationele collega’s verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding van het team om tot de beste resultaten te komen.
  • Adviseren van bestaande klanten.
  • Organiseren van prospecterende klantenbezoeken.
  • Opvolging en opmaak van prijszetting/offertes.
  • Onderhandelen over contracten met de aannemers.
  • Detecteren van commerciële opportuniteiten en risico’s.
  • De rol van bruggenbouwer opnemen zowel intern als extern.

Wie ben je?

Om bovenstaande taken en verantwoordelijkheden succesvol uit te oefenen, beschik je als Commercieel Manager over een masterdiploma (bio-ingenieur, chemie, milieu, etc.) aangevuld met enkele jaren ervaring in een commerciële rol. Je bent communicatief vaardig in het Nederlands en Engels, Frans is een groot pluspunt. Daarnaast ben je planmatig, zeer communicatief en flexibel. Tot slot ben je stressbestendig, teamgericht, resultaatgericht en organisatorisch.

Wat kan je verwachten?

Als Commercieel Manager kom je terecht in een dynamische en open werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Shauni Heyvaert op het nummer +32 (0)492 18 43 87 of via shauni.heyvaert(@)jeffersonwells.be.

Attach a resume file. Accepted file types are DOC, DOCX, PDF, HTML, and TXT.

We are uploading your application. It may take a few moments to read your resume. Please wait!