Production Manager

  • Location: Kortrijk
  • Job #22485

Production Manager

Vast Contract – Kortrijk
#Production #Manufacturing #Management

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging als Production Manager binnen een sterk innovatieve productieomgeving waarbij er op maat van de klant wordt gewerkt? Lees dan zeker verder!

Voor een van onze klanten met vestiging in regio Kortrijk zijn we op zoek naar een Production Manager die kan terugvallen op minstens één relevante werkervaring en die de brug zal vormen tussen inkomende bestellingen en productieprojecten.

Jouw verantwoordelijkheden?

Als Production Manager kom je terecht in de productievoorbereiding en geef je leiding aan een team van 8 technische experten. Samen zorgen jullie voor de intake van de klantenvraag en realiseren jullie een technisch efficënte vertaling van het project naar de productie. Jouw takenpakket bestaat o.a. uit:

  • Coachen en aansturen van het team
  • Instaan voor zowel wekelijks overleg met de collega’s van Sales en Productieplanning
  • Vanuit jouw technische expertise mee ondersteuning bieden bij de implementatie van ERP, in nauwe samenwerking met het IT-departement
  • Optimaliseren van werkprocessen en -procedures

Wie ben je?

Ben je in het bezig van een Master in een technische richting en heb je affiniteit met de bouwsector / metaalconstructie? Kan je terugvallen op minstens 5 jaar ervaring in een leidinggevende rol, gelinkt aan (maatwerk) productie? Ben je een sterk communicatief persoon die graag samenwerkt over verschillende afdelingen heen? Ben je klantgericht ingesteld en heb je een passie voor optimalisatie en digitalisering van processen? Dan ben jij misschien wel de Production Manager die wij zoeken!

Wat kan je verwachten?

Als Production Manager kom je terecht in een dynamische en open werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Bauwdyna Van Haver op het nummer +32 (0)472 40 59 06 of via bauwdyna.vanhaver(@)jeffersonwells.be.

Is deze functie niet meteen wat je zoekt, maar sta je wel open voor een nieuwe uitdaging in Engineering? Bezorg gerust jouw cv via bovenstaande gegevens, dan kijken we met plezier samen uit naar nieuwe opportuniteiten!

Attach a resume file. Accepted file types are DOC, DOCX, PDF, HTML, and TXT.

We are uploading your application. It may take a few moments to read your resume. Please wait!