Assistent Maintenance Manager

  • Location: Evergem
  • Job #23771

Assistent Maintenance Manager
Vast Contract – Evergem
#Maintenance #Elektromechanica #PeopleManagement

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen Maintenance Engineering, waarbij je people management, administratieve taken en hands-on verantwoordelijkheden met elkaar kan combineren? Lees dan zeker verder!

Voor een van onze klanten in de regio van Evergem zijn we momenteel op zoek naar een Assistent Maintenance Manager die kan terugvallen op een tweetal jaar ervaring binnen industrieel onderhoud.

Jouw verantwoordelijkheden?

Als Assistent Maintenance Manager ben je de rechterhand van de Technical Manager op de site. Je assisteert de Manager bij het dagelijks aansturen van de elektromechaniekers op de site. Daarnaast neem je ook jouw verantwoordelijkheden op administratief en strategisch vlak. Zo zorg je onder meer voor een correcte registratie van de interventies, maak je een preventief onderhoudsplan op en waak je erover dat dit ook volgens de afspraken wordt uitgevoerd. Je volgt de status van de spare parts nauwgezet op en zorgt er voor dat cruciale onderdelen snel ter beschikking kunnen zijn in geval van storingen of defecten.

Naast jouw verantwoordelijkheden binnen Maintenance, krijg je eveneens de kans om technische projecten mee uit te rollen, samen met externe leveranciers en onderaannemers. Denk bijvoorbeeld aan de implementatie van elektrische laadpalen op de site of het ombouwen van productie-installaties.

Wie ben je?

Je bent in het bezit van een Bachelor of Master diploma in Elektromechanica en hebt een eerste succesvolle ervaring binnen industrieel onderhoud achter de rug. Daarnaast beschik je over een zeer goede kennis van de Engelse taal en ben je gemotiveerd om een breed takenpakket op jou te nemen: van administratie tot projectplanning en technisch ondersteunen van de techniekers op de werkv loer. Je bent een technisch generalist met een goede basiskennis van zowel elektriciteit als mechanica, hydraulica en pneumatica. Een basiskennis PLC is een pluspunt, maar geen absolute must.

Wat kan je verwachten?

Als Assistent Maintenance Manager kom je terecht in een technisch gevarieerde werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen, waaronder maaltijdcheques, een groeps- en hospitalisatieverzekering en 8 extra verlofdagen. Onze klant biedt jou een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Onze klant biedt jou onmiddellijk een vast contract van onbepaalde duur en geeft je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Bauwdyna Van Haver via bauwdyna.vanhaver(@)jeffersonwells.be of op het nummer +32 (0)4 72 40 59 06.
 

Attach a resume file. Accepted file types are DOC, DOCX, PDF, HTML, and TXT.

We are uploading your application. It may take a few moments to read your resume. Please wait!