Storingstechnieker weekendploeg

  • Location: Dendermonde
  • Job #23772

Storingstechnieker weekendploeg
Vast Contract – Dendermonde
#Maintenance #Elektriciteit #Productie

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging als Storingstechnieker in productie en beschik je over een doorgedreven kennis van en ervaring met industriële elektrische installaties? Lees dan zeker verder!

Voor een van onze klanten met vestiging in de omgeving van Dendermonde zijn we momenteel op zoek naar een Storingstechnieker met sterke kennis van elektriciteit en PLC’s, die bereid is om te werken in de weekendploeg.  

Jouw verantwoordelijkheden?

Als Storingstechnieker ben je tijdens jouw shift verantwoordelijk voor het optimaal elektrisch functioneren van de productie-installaties. Je fungeert als aanspreekpunt voor alle storingen en defecten op elektrisch vlak, zowel voor jouw collega’s binnen Maintenance als Productie.

Je kijkt de installaties regelmatig na en spoort mogelijke elektrische defecten op om deze vervolgens zo accuraat mogelijk te verhelpen. In geval van storingen, voer je een analyse uit en onderneem je actie om deze zo snel mogelijk op te lossen. Zo zal je o.a. elektrische onderdelen monteren en deze uittesten zodat productie opnieuw volop kan draaien. Daarnaast bied je ook ondersteuning aan jouw collega’s met focus op meet- en regeltechniek en mechanische defecten.

Wie ben je?

Je bent in het bezit van een A2 diploma Elektriciteit en je kan relevante ervaring voorleggen in het uitvoeren van industrieel onderhoud in een productieomgeving. Begrippen zoals pneumatica, frequentiestoringen en PLC’s klinken je niet alleen bekend in de oren, maar je weet ook van aanpakken in deze domeinen. Je hebt kennis van het verhelpen van storingen en haalt ook energie uit het vervangen van onderdelen indien nodig. Je laat je opmerken door je technisch inzicht en hands-on aanpak. Bovendien neem je graag je verantwoordelijkheid op en ben je in staat om zelfstandig te werken. Je bent collegiaal ingesteld en behoudt een goed contact met collega’s binnen Maintenance en Productie, dit om een vlotte doorlooptijd in productie te kunnen garanderen.

Wat kan je verwachten?

Als Storingstechnieker kom je terecht in een technisch gevarieerde werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen, waaronder maaltijdcheques, een groeps- en hospitalisatieverzekering, extra verlofdagen en een mooie ploegenpremie. Onze klant biedt jou een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Onze klant biedt jou onmiddellijk een vast contract van onbepaalde duur en geeft je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Bauwdyna Van Haver via bauwdyna.vanhaver(@)jeffersonwells.be of op het nummer +32 (0)4 72 40 59 06.
 

Attach a resume file. Accepted file types are DOC, DOCX, PDF, HTML, and TXT.

We are uploading your application. It may take a few moments to read your resume. Please wait!