Mechanical Design Engineer

  • Location: Brugge
  • Type: Perm
  • Job #4259

Jefferson Wells is een gespecialiseerde selectiedivisie binnen de ManpowerGroup, die zich focust op ingenieursprofielen op zoek naar een nieuwe job.

Wij zijn op zoek naar een mechanical design engineer om de activiteiten van onze klant in regio Brugge te versterken. Het bedrijf heeft een klein, hecht team in de grote omgeving van Brugge en dat team ontwikkelt machines bestemd voor klanten wereldwijd. Het bedrijf heeft zelf ook meerdere vestigingen in het buitenland om zo een divers en volledig aanbod te kunnen bieden aan de klanten.

Deze functie is een primeur in de vestiging te Brugge, aangezien de mechanische opdrachten uitgevoerd worden door een andere entiteit binnen België, maar dankzij de groei van de laatste jaren wordt er geïnvesteerd in het mechanische gedeelte van de activiteiten. Je zult op maat van de klant, aan de hand van hun specs het mechanische ontwerp van de machines zelfstandig op jou nemen. Je houdt hier rekening met budgetten, coördineert je vooruitgang met het werk van de elektronica-groep, test prototypes uit en ziet toe op de productfiches. Hierbij zul je ook onderzoek doen naar nieuwe technologieën en materialen. Je rapporteert aan de Business Unit Manager, maar werkt ook nauw samen met de collega's van de andere vestiging in België.

Voor deze nieuwe rol zijn we op zoek naar een Industrieel Ingenieur met grote affiniteit voor mechanica en ontwerp of gelijkwaardig door ervaring (Elektromechanica, Productontwikkeling, etc.). Naast je aanleg voor mechanical design, is een goede basis elektronica een plus. Zowel ervaren kandidaten als schoolverlaters komen in aanmerking. Qua skills ben ik op zoek naar iemand die pragmatisch ingesteld is, analytisch en probleemoplossend te werk kan gaan en zeker ook creatief is. Belangrijkste qua talenkennis zijn Nederlands en Engels. Flexibiliteit en leergierigheid om een opleiding te volgen in de andere Belgische vestiging is ook noodzakelijk.

Onze klant biedt een interessante omgeving aan waarin je kunt groeien en enorm breed kunt gaan gezien de beperkte grootte van het team. Je zult fungeren als expert van het kantoor en de rol zelf verder vorm geven. Initiatief wordt gestimuleerd en gewaardeerd. Als deze vacature perfect jouw profiel omschrijft, aarzel dan zeker niet om mij te contacteren. Ik ben Kris Meert en vlot bereikbaar op het nummer 0477636242. Stuur zeker ook je cv op naar kris.meert(at)jeffersonwells.be!

Veel succes en tot gauw!

Attach a resume file. Accepted file types are DOC, DOCX, PDF, HTML, and TXT.

We are uploading your application. It may take a few moments to read your resume. Please wait!