Projectanalist Kwaliteitscontrole

  • Location: Antwerpen
  • Type: Perm
  • Job #8423

Projectanalist Kwaliteitscontrole

Vast Contract – Regio Antwerpen

#farmaceutica #QC #kwaliteitscontrole

Heb je een kennis of ervaring in de farmaceutische industrie ? Heb je affiniteit met analyses HPLC en GC? Kan je nauwkeurig werken met oog voor detail? Lees dan vooral verder.

Onze partner is op zoek naar een Projectanalist Kwaliteitscontrole om hun analytisch labo te versterken. Dit sterk groeiend bedrijf, gelegen in de regio Antwerpen, binnen de farmaceutische sector is toonaangevende speler met internationale klanten. Hun kernwaarden zijn integriteit, klantgerichtheid en focus op de maatschappij.

Jouw verantwoordelijkheden?

Als Projectanalist Kwaliteitscontrole kom je terecht op de chemische controleafdeling en krijg je de verantwoordelijkheid over de uitvoering van projectanalyses op grondstoffen en eindproducten. Jouw takenpakket bestaat uit een aantal gevarieerde activiteiten:

  • Ontwikkelen, optimaliseren en valideren van analytische testmethodes en meehelpen aan de implementatie en continue verbetering.
  • Kwaliteitscontrole van de chemische stabiliteit op de producten doormiddel van testen zoals HPLC, GC, …
  • Evalueren en rapporteren van de verkregen resultaten.
  • Samenwerken met de afdeling validatie in het kader procesvalidatie.

Wie ben je?

Om bovenstaande taken en verantwoordelijkheden succesvol uit te oefenen, beschik je als Projectanalist Kwaliteitscontrole minstens over een bachelor in een wetenschappelijk richting (chemie, farmacie, etc.). Je hebt kennis van methodevalidatie en ervaring met technieken als HPLC en GC. Kennis van Chromeleon is een meerwaarde. Daarnaast ben je communicatief vaardig in het Nederlands en Engels. Verder behoren structuur, orde, punctualiteit en oog voor detail ook tot jouw persoonlijkheid en kun je zowel vlot in team als zelfstandig aan de slag. Tot slot ben je bereid te werken in een tweeploegensysteem (vroege en late shift).

Wat kan je verwachten?

Als Projectanalist Kwaliteitscontrole krijg je een aantrekkelijke verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Matthias Kegels op het nummer +32 (0)4 76 35 74 35 of via matthias.kegels(@)jeffersonwells.be

Attach a resume file. Accepted file types are DOC, DOCX, PDF, HTML, and TXT.

We are uploading your application. It may take a few moments to read your resume. Please wait!