Production Engineer

 • Location: Bree
 • Job #23017

Vast Contract – Regio Bree
#voeding #productie #engineering

Beschik je over een master industriële- of bio-ingenieurswetenschappen met specialisatie in de voeding? Toon je graag betrokkenheid met de operationele activiteiten op de werkvloer? Werk je graag samen met anderen? Lees dan vooral verder!

Onze partner is op zoek naar een Production Engineer om hun engineering team te versterken. Dit toonaangevend productiebedrijf gelegen in Bree is wereldwijd actief binnen de voedingsindustrie.

Jouw verantwoordelijkheden?

Als Production Engineer krijg je de verantwoordelijkheid over de operationele werking van de verpakkingsprocessen. Jouw takenpakket bestaat uit een aantal gevarieerde activiteiten:

 • De process optimaliseren op vlak van kwaliteit en efficiëntie
 • Verbetervoorstellen uitwerken op basis van de feedback van mensen op de werkvloer
 • Instaan voor de dagelijkse opvolging en analyse van de productiecijfers
 • De medewerkers op de vloer informeren over de prestaties, wijzigingen en projecten
 • Optreden als belangrijke schakel van het 5S team in het continu verbeterprocessen
 • Nauw samenwerken met de productiemanager

Wie ben je?

Om bovenstaande taken en verantwoordelijkheden succesvol uit te oefenen, beschik je als Production Engineer over een master industriële- of bio-ingenieurswetenschappen met specialisatie in de voeding aangevuld met een eerste relevante werkervaring. Je bent communicatief vaardig in het Engels en Nederlands. Daarnaast ben je een people manager met een sterke technische affiniteit die anderen vlot kan motiveren. Tot slot heb je een analytisch en probleemoplossend denkvermogen met een organisatorische mindset.

Wat kan je verwachten?

Als Production Engineer kom je terecht in een dynamische en open werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Matthias Kegels op het nummer +32 (0)4 76 35 74 35 of via matthias.kegels(@)jeffersonwells.be.

Preventieadviseur

 • Location: Bree
 • Job #23019

Vast Contract – Regio Bree
#voeding #preventieadviseur #veiligheid

Beschik je over een diploma preventieadviseur niveau 1 of 2? Heb je een eerste relevante werkervaring binnen veiligheid? Heb je een passie voor het verbeteren en het uitdenken van een veiligheidscultuur? Lees dan vooral verder!

Onze partner is op zoek naar een Preventieadviseur om hun veiligheidsafdeling te versterken. Dit toonaangevend productiebedrijf gelegen in Bree is wereldwijd actief binnen de voedingsindustrie

Jouw verantwoordelijkheden?

Als Preventieadviseur krijg je de verantwoordelijkheid over de verbetering van de veiligheidscultuur binnen de gehele organisatie. Jouw takenpakket bestaat uit een aantal gevarieerde activiteiten:

 • Meehelpen aan de verdere uitbouw van het dynamisch risicobeheersingssysteem
 • Het uitvoeren van periodieke risico-inventarisaties en risico-evaluaties in de productie
 • Het begeleiden van diverse wettelijke keuringen inclusief verdere administratieve opvolging
 • Verbeteringen voorstellen in het kader van onderzoeken van (bijna-)arbeidsongevallen, incidenten en risicovolle situaties
 • Op regelmatige basis veiligheidsrondgangen organiseren en uitvoeren
 • De veiligheidsprocedures verbeteren en opvolgen
 • Het uitbouwen van een gezondheids- en welzijnsbeleid
 • Administratieve ondersteuning bieden voor de Interne Dienst voor Preventie en Bescherming op het Werk

Wie ben je?

Om bovenstaande taken en verantwoordelijkheden succesvol uit te oefenen, beschik je als Preventieadviseur over een diploma preventieadviseur niveau 1 of 2 aangevuld met een eerste relevante werkervaring. Je bent communicatief vaardig in het Engels en Nederlands. Daarnaast heb je een oplossingsgerichte ingesteldheid en ben je hands-on aangelegd. Tot slot ben je ook een teamplayer met een sterke verantwoordelijkheidszin.

Wat kan je verwachten?

Als Preventieadviseur kom je terecht in een dynamische en open werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Matthias Kegels op het nummer +32 (0)4 76 35 74 35 of via matthias.kegels(@)jeffersonwells.be.

Product Developer

 • Location: Bree
 • Job #23020

Vast Contract – Regio Bree
#voeding #Productdevelopment #research

Beschik je over een diploma in een voedingsgerelateerde richting? Heb je een passie voor voeding en volg je de laatste foodtrends op? Lees dan vooral verder!

Onze partner is op zoek naar een Product Developer om hun researchteam te versterken. Dit toonaangevend productiebedrijf gelegen in de regio Bree is wereldwijd actief binnen de voedingsindustrie.

Jouw verantwoordelijkheden?

Als Product Developer krijg je de verantwoordelijkheid over de ontwikkeling van nieuwe producten en het aanpassen van bestaande recepturen. Jouw takenpakket bestaat uit een aantal gevarieerde activiteiten:

 • Klantenvragen vertalen naar nieuwe concepten en producten  
 • Het opvolgen van projecten van aanvraag tot implementatie in de productie                   
 • Voorzien van begeleiding en ondersteuning aan de productieverantwoordelijke bij pilootproducties                                                                                         
 • Het organiseren van product tastings en het uitvoeren van sensorische testen
 • Deelnemen aan de nationale en internationale onderzoeksprojecten                  
 • Toezien op een correct registratie en communicatie van wijzigingen aan recepturen

Wie ben je?

Om bovenstaande taken en verantwoordelijkheden succesvol uit te oefenen, beschik je als Product Developer over hoger diploma in een voedingsgerelateerde richting zoals levensmiddelentechnologie. Een eerste werkervaring in product development is een pluspunt. Je bent tevens communicatief vaardig in het Nederlands en Engels. Daarnaast ben je technisch aangelegd en heb je een goede productkennis. Tot slot ben je ook een creatieve persoon die zowel vlot in team als zelfstandig kan werken.

Wat kan je verwachten?

Als Product Developer kom je terecht in een dynamisch en aangenaam omgeving binnen een team van een tiental directe collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Matthias Kegels op het nummer +32 (0)4 76 35 74 35 of via matthias.kegels(@)jeffersonwells.be.

Process Engineer

 • Location: Bree
 • Job #23016

Vast Contract – Regio Bree
#voeding #proces #productie

Beschik je over een master industriële- of bio-ingenieurswetenschappen met specialisatie in de voeding? Toon je interesse in de productieprocessen van de voedingsindustrie? Werk je graag samen met anderen? Lees dan vooral verder!

Onze partner is op zoek naar een Process Engineer om hun engineering team te versterken. Dit toonaangevend productiebedrijf gelegen in Bree is wereldwijd actief binnen de voedingsindustrie.

Jouw verantwoordelijkheden?

Als Process Engineer krijg je de verantwoordelijkheid over de optimalisatie van de productieprocessen. Jouw takenpakket bestaat uit een aantal gevarieerde activiteiten:

 • Analyseren van de productieprocessen en het machinepark
 • De nodige opleiding en training voorzien aan operatoren ten behoeve van kwaliteit, veiligheid en efficiëntie
 • Verbetervoorstellen doen m.b.t. kwaliteit, efficiëntie en methodes
 • De lead nemen in de realisatie van verbeterprojecten
 • Wederkerige problemen detecteren en root-cause analyses uitvoeren
 • Optreden als coördinator van het 5S team in het continu verbeterprocessen
 • Ondersteuning bieden in de verwerking van productiegegevens
 • Instaan als back-up van het operationsteam bij afwezigheid

Wie ben je?

Om bovenstaande taken en verantwoordelijkheden succesvol uit te oefenen, beschik je als Process Engineer over een master industriële- of bio-ingenieurswetenschappen met specialisatie in de voeding aangevuld met een eerste relevante werkervaring. Je bent communicatief vaardig in het Engels en Nederlands. Daarnaast ben je een people manager met een sterke technische affiniteit die anderen vlot kan motiveren. Tot slot heb je een analytisch denkvermogen en werk je graag ondernemend.

Wat kan je verwachten?

Als Process Engineer kom je terecht in een dynamische en open werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Matthias Kegels op het nummer +32 (0)4 76 35 74 35 of via matthias.kegels(@)jeffersonwells.be.