Junior Project Engineer

 • Location: Desselgem
 • Type: Perm
 • Job #15846

Project Engineer (Junior)

Vast Contract – Regio Desselgem
#Projectengineer #Junior #opportunities #Masterindustrie #Electromechanica

Beschik je over een Master Industrieel/Burgerlijk Ingenieur elektromechanica?  
Je bent gebeten door techniek (elektriciteit, automatisatie, mechanica, pneumatica en hydraulica). PLC programmatie schrikt je niet af.?
Je bent hands-on en je houdt van projectmatig werken en contacten op de werkvloer? Lees dan vooral verder!

Onze partner is op zoek naar een (Junior) project engineer om hun sterk groeiende, winstgevende en bruisende team te versterken.

 Dit toonaangevend en sterk groeiend productiebedrijf gelegen in Desselgem is wereldwijd actief binnen de interieurdesign en bouw sector en staat bekend omwille van hun laminaatvloeren, luxe vinyltegels, vinyl op rol, samengesteld parket, tapijttegels, kamerbreed tapijt, panelen op houtbasis en sierpanelen, industriële vloeren, wand- en dak systemen en isolatieplaten.

Jouw verantwoordelijkheden?

Als Junior Project engineer kom je terecht in een sterk groeiende, winstgevende en bruisende omgeving en krijg je de verantwoordelijkheid over investerings- en verbeteringsprojecten met betrekking tot installaties en productieprocessen. Je staat in voor het analyseren en implementeren van technische oplossingen voor machinepark-optimalisatie, kwaliteit en productiesnelheid.

 Jouw takenpakket bestaat uit een aantal gevarieerde activiteiten:

 • Je coördineert en voert verbeteringsprojecten uit op bestaande installaties en productieprocessen en wordt nauw betrokken bij de installatie van nieuwe projecten.
 • Je brengt de verwachtingen van je (interne klant) correct in kaart en communiceert gedurende het hele proces vlot met betrekking tot de voortgang.
 • Eventueel zorg je voor het inzetten van externe specialisten, waarbij je waakt over de kwaliteit, timing, budget en uitwerking van de technische oplossing.
 • Je zorgt ervoor dat de noodzakelijke documenten (plannen, tekeningen, instructies, …) opgemaakt worden, zodat de latere opvolging door je collega’s optimaal kan gebeuren.
 • In overleg met de Engineering/Project Manager volg je de voorbereidingsfase op voor nieuwe machines of wijzigingen van bestaande machines. Na aankoop word je het aanspreekpunt voor de externe leveranciers. In nauwe samenwerking met alle partijen zal je zorgen voor de installatie, ontwikkeling, detailbespreking, programmatie en probleemoplossing.
 • Je houdt vinger aan de pols met betrekking tot de gefinaliseerde projecten.
 • Door je sterke technische kennis op het vlak van elektromechanica en automatisatie ben je in staat latere procesoptimalisaties aan te pakken.
 • Je volgt evoluties in automatisering, instrumentatie, etc op.

 

Wie ben je?

Om bovenstaande taken en verantwoordelijkheden succesvol uit te oefenen, beschik je als Junior Project Engineer over een Master Industrieel/Burgerlijk Ingenieur elektromechanica. Je bent communicatief vaardig : je bent sterk in overleg en inspraak van anderen. Daarnaast heb je doorzettingsvermogen in het bereiken van de vooropgestelde doelstellingen en je houdt ervan om initiatief te nemen en denkt graag probleemoplossend. Tot slot ben je ook hands-on en je houdt van projectmatig werken en contacten op de werkvloer. Je hebt een goede kennis Nederlands en Engels. Kennis Frans is een plus.

Wat kan je verwachten?

Als Junior Project engineer kom je terecht in een dynamische en open werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer  Leslie Baert op het nummer +32 (0)4 72 01 21 46 of via Leslie.baert(@)jeffersonwells.be.