Project Automation Engineer

 • Location: Lembeke
 • Type: Perm
 • Job #17000

Project Engineer Automation.

Vast Contract – Regio Lembeke
#engineering #opportunities #Master #Food #Automation #PLC #SCADA

Beschik je over een Master industrieel of burgerlijk ingenieur automatisering?  Heb je 3-5 jaar ervaring in automation engineering?  Heb je zin in een ambitieuze uitdaging en werk je ook Hands-on ? Lees dan vooral verder!

Onze partner is op zoek naar een Project automation engineer om hun dynamische team te versterken. Meer info over de specialisaties van onze Partner worden bij een eerste telefonische screening meegegeven.

Jouw verantwoordelijkheden?  

Als Project automation engineer kom je terecht in het engineering team onze partner. Je bent verantwoordelijk voor de realisatie van verschillende automatiseringsprojecten in onze productie sites binnen Europa en de VS met als doel deze klaar te stomen naar fabrieken van de toekomst

Jouw takenpakket bestaat uit een aantal gevarieerde activiteiten:

 • Je staat in voor de realisatie van automatiseringsprojecten samen met een multidisciplinair projectteam van collega’s en externe partners
 • Binnen deze automatiseringsprojecten hou je rekening met de verschillende verwachtingen, deadlines en budgetten
 • Je zoekt naar nieuwe oplossingen en vertaalt de verwachtingen naar technische concepten en functioneel design
 • Je zorgt voor technische implementatie met de nodige nazorg, documentatie en opleiding
 • Je rapporteert op een systematische en gestructureerde manier over de gang van zaken
 • Je fungeert als tweedelijnshulp bij automation gerelateerde problemen aan de productielijnen
 • Je werkt continu aan jouw technische expertise en deelt best practices met alle productiesites binnen de groep
 • Je houdt te allen tijde rekening met zowel het menselijk, strategisch als het financieel aspect binnen een project

 

Wie ben je?

Om bovenstaande taken en verantwoordelijkheden succesvol uit te oefenen, beschik je als Project automation engineer masterdiploma industrieel of burgerlijk ingenieur automatisering met minstens 3-5 jaar ervaring in automation engineering.

Aangevuld met een passie voor nieuwe technologieën en Industry 4.0. Daarbij is kennis van E&I, industriële netwerken, PLC en SCADA programmering (S7, TIA Portal, WinCC, RSLogix/Studio5000) een grote troef! 

Door jouw proactieve attitude kan je jouw projecten goed plannen en jouw werk professioneel organiseren. Bovendien werk je constructief in teamverband en kan je omgaan met een grote vorm van autonomie. Verder kan je jouw analytisch en creatief denkvermogen vertalen in gestructureerde oplossingen en een correcte manier van communicatie.

Tot slot ben je communicatief vaardig in het Nederlands & Engels. Daarnaast heb je een groot doorzettings- en aanpassingsvermogen om jouw projecten tot een goed einde te brengen. Kortstondige (internationale) projecten schrikken jou niet af.

 

Wat kan je verwachten?

Als Project Automation engineer kom je terecht in een bedrijfscultuur waar passie, team spirit en open dialoog echt centraal staan. je krijgt een uitdagende job met verantwoordelijkheden, ruimte voor initiatief en doorgroeimogelijkheden

Bovendien krijg je een aantrekkelijk salaris aangevuld met een breed pakket aan extralegale voordelen en de mogelijkheid tot een bedrijfswagen en -fiets. Verder zijn er nog glijdende werkuren, thuiswerkmogelijkheden, werk je in een filevrije omgeving en zijn er extra dagen verlof.

Tot slot kan je elke dag genieten van verse, gezonde snacks!

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Baert Leslie op het nummer +32 (0)4 72 01 21 46 of via leslie.baert(@)jeffersonwells.be.

Project Engineer (Expat US)

 • Location: Lembeke
 • Type: Perm
 • Job #15867

Project Engineer (Expat US)

Vast Contract – Regio Lembeke
#Project #engineering #opportunities #Expat #US #CareerBoost

 

Beschik je over een masterdiploma industrieel of burgerlijk ingenieur elektriciteit, elektromechanica of automatisatie?  Heb je werkervaring als project, production, maintenance of automation engineer in de voeding sector? Heb je een hands on mentaliteit en werk je graag internationaal? Lees dan vooral verder!

Onze partner is op zoek naar een Project engineer om hun multidisciplinair team van collega’s en externe partners te ondersteunen. Dit /toonaangevend productiebedrijf gelegen in Lembeke is wereldwijd actief binnen de voeding sector en staat bekend omwille van hun lekkernijen.
 

Jouw verantwoordelijkheden?

Als Project engineer kom je terecht in een dynamische omgeving en krijg je de verantwoordelijkheid over capaciteitsuitbreidingen tot introducties van nieuwe lijnen en producten. Jouw takenpakket bestaat uit een aantal gevarieerde activiteiten:

 • Je staat in voor de studies en realisaties van verschillende mechanische en elektrische projecten samen met een multidisciplinair team van collega’s en externe partners
 • Binnen deze projecten hou je rekening met de technische mogelijkheden, deadlines en budgetten
 • Je zoekt naar oplossingen, ontwikkelt nieuwe concepten en vertaalt dit naar een functioneel design
 • Je ondersteunt de plant bij technische gerelateerde problemen aan de productielijnen
 • Je werkt continu aan jouw technische expertise en deelt best practices met jouw collega’s
 • Je werkt nauw samen met de Project Manager en rapporteert aan de Engineering Manager

 

Wie ben je?

Om bovenstaande taken en verantwoordelijkheden succesvol uit te oefenen, beschik je als project engineer over een masterdiploma industrieel of burgerlijk ingenieur elektriciteit, elektromechanica of automatisatie aangevuld met een 2 – 5 jaar Ervaring binnen een project, production, maintenance of automation engineer is een pluspunt. Je bent communicatief vaardig in het Je bent vlot in de omgang en werkt constructief in teamverband Daarnaast heb je een analytisch vermogen kan je vertalen in gestructureerde oplossingen en ben je bereid om voor een periode van enkele jaren te werken vanuit onze plant in Mebane, USA. Tot slot ben je ook een flexibel persoon met sterke hands-on mentaliteit.
 

Wat kan je verwachten?

Als Project Engineer kom je terecht in een dynamische en open werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Leslie Baert op het nummer +32 (0)4 72 01 21 46 of via leslie.baert(@)jeffersonwells.be.