Programmatie Ingenieur

  • Location: Lummen
  • Type: Contracting
  • Job #20367

Programmatie Engineer

Vast Contract – Regio Lummen
#Programmatie #design #Engineer #Lummen

Zoek jij een uitdaging binnen een bedrijf waar je voldoende ruimte hebt om in door te groeien en mee te groeien met het bedrijf? Heb je enkele jaren werkervaring als ingenieur op zak? Zoek je een functie met veel verantwoordelijkheid en afwisseling? Lees dan vooral verder!

Onze partner is op zoek naar een ervaren all-round ingenieur om hun team te Lummen te versterken. Dit sterk groeiend bedrijf, gelegen in Lummen.

 

Jouw verantwoordelijkheden?

Als ingenieur sta je in voor het programmeren van plooiprogramma’s voor de plooibank en buizenplooimachine, 3D-ontwerpen, sterkteberekeningen, de programmering van lasrobots, kostprijscalculaties, enz… Binnen deze functie is het ook belangrijk dat je niet terug deinst van wat sleutelwerk en dat je een echte hands-on mentaliteit hebt.

Op deze manier leer je gaandeweg het bedrijf kennen en kan je je eigen bijdrage leveren aan de groei van het bedrijf en zo samen met je collega’s meebouwen aan een uitdagende, beloftevolle toekomst.

Wie ben je?

Om bovenstaande taken en verantwoordelijkheden succesvol uit te oefenen, beschik je over een vereiste achtergrond in engineering/ programmatie.

•     Je bent zelfstandig ingesteld, resultaatgericht en weet van aanpakken.

•     Je bent creatief, gemotiveerd, stressbestendig en werkt zeer nauwkeurig.

•     Je hebt passie voor techniek, interesse in ontwerpen en hebt affiniteit met sterkteberekeningen.

•     Kennis van een 3D-ontwerpprogramma (er wordt gewerkt met Creo en Pro Engineer) is een pluspunt maar er wordt voorzien in een interne opleiding indien nodig.

•     Je bent een doorzetter, gedreven, leergierig en collegiaal.

Wat kan je verwachten?

Een job in dagdienst (38u-week) met een competitief loon en een grote mate van zelfstandigheid. Je werkt in een stabiel en toonaangevend bedrijf met een fijne werksfeer en een uitstekende en vooruitstrevende technische expertise. Je komt terecht in een ervaren team van jonge ingenieurs. Je krijgt de kans om opleidingen te volgen en te groeien in je job. Vakantie neem je op zoals jij dat wil (geen collectief verlof), maar in samenspraak met je collega’s.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Yana Schoeters op het nummer +32 (0)487/28.68.98 of via [email protected].