Shiftleader 2 ploegen

 • Location: Poperinge
 • Type: Perm
 • Job #19321

Shiftleader 2 ploegen

Vast Contract – Regio Poperinge
#shiftleader #voeding #productie

Beschik je over een bachelor in een chemische richting of gelijkaardig? Heb je werkervaring in een gelijkaardige leidinggevende functie of ben je klaar om die stap te zetten? Ben je bereid om in een 2-ploegensysteem te werken? Lees dan vooral verder!

Onze partner is op zoek naar een Shiftleader om hun team te versterken. Dit toonaangevend productiebedrijf gelegen in regio Poperinge is wereldwijd actief binnen de voedingssector.

Jouw verantwoordelijkheden?

Als Shiftleader kom je terecht in een productieomgeving en krijg je de verantwoordelijkheid over het aansturen van de productieafdelingen tijdens jouw shift. Jouw takenpakket bestaat uit een aantal gevarieerde activiteiten die tijdens het leertraject verduidelijkt zullen worden:

 • Behalen van productiedoelstellingen
 • Wijzigen van productie- en personeelsplanning indien nodig en begeleiden van medewerkers
 • Opvangen van nieuwe medewerkers en inplannen van de nodige opleidingen via de trainers
 • Hygiëne, veiligheids- en milieuregels opvolgen en bijsturen waar nodig
 • Overleggen met productiemanagers en collega’s voor een vlotte shiftovergang

Wie ben je?

Om bovenstaande taken en verantwoordelijkheden succesvol uit te oefenen, beschik je als Shiftleader over een bachelor aangevuld met een 5-tal jaar ervaring in een productieomgeving. Ervaring binnen een leidinggevende functie is een pluspunt. Je bent communicatief vaardig in het Nederlands en bezit een basis Frans. Daarnaast heb je een hands-on ingesteldheid en ben je ook een communicatief persoon.

Wat kan je verwachten?

Als Shiftleader kom je terecht in een dynamische en open werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Sarah Holvoet op het nummer +32 (0)4 79 09 86 94 of via sarah.holvoet(@)jeffersonwells.be.

Automation engineer

 • Location: Poperinge
 • Type: Perm
 • Job #16180

Automation engineer.

Vast Contract – Regio Poperinge
#engineering #opportunities # Engineering #Master #bachelor #Leidinggevende #Food

Beschik je over een Master Ingenieurswetenschappen?  Ben je stressbestendig?

Uitstekende projectmanagement vaardigheden?  Heb je zin in een ambitieuze uitdaging en werk je ook Hands-on ? Lees dan vooral verder!

Onze partner is op zoek naar een Automation Engineer dé kennisdrager, kennisdeler en beheerder van al onze IA en ICT processen.

Jouw verantwoordelijkheden?  

Als process engineer kom je terecht in onze partner hun  nieuwe locatie binnen de productie.
Je zal dus terechtkomen in een inspirerende en mooie werkomgeving gelegen in een landelijke en filevrije omgeving.

 • Jouw takenpakket bestaat uit een aantal gevarieerde activiteiten:
 • Je houdt toezicht op de uitvoering van onze automatiseringsprocessen
 • Je draagt zorg voor up-to-date en optimaal presterende systemen en applicaties
 • Je beheert en volgt onze SLA’s aangaande industriële automatisering op
 • Je tekent mee onze maintenance strategy uit
 • Je ondersteunt ons technisch team bij complexe technische vraagstukken
   

Wie ben je?

Om bovenstaande taken en verantwoordelijkheden succesvol uit te oefenen, beschik je als Process Engineer over een Technisch Bachelor of Master in een technische richting. Aangevuld met een eerste ervaring IA Software, bv: PLC, SCADA & MES.

Je bent communicatief vaardig in het Nederlands en kan je vlot uitdrukken in het Engels en Frans. Daarnaast is continupus improvement je tweede natuur.

Tot slot werk je ook zelfstandig en accuraat, je bent organisatorisch sterk en hakt knopen door waar nodig. Bovendien ben je Analytisch ingesteld, tegelijkertijd praktisch en ondernemend.
 

Wat kan je verwachten?

Je krijgt de kans een nieuwe productielocatie mee op te starten.

Je komt terecht in een groeiend internationaal bedrijf waar je kan rekenen op werkzekerheid en een grondige opleiding. Onze partner geeft jou een veelzijdige functie waar je jezelf verder kan ontwikkelen. Tot slot kom je terecht in een team van toffe collega’s waar teamspirit echt belangrijk is

Een aantrekkelijk loon aangevuld met tal van extralegale voordelen (o.a. maaltijdcheques, tussenkomst kinderopvang) in een contract van onbepaalde duur.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Baert Leslie op het nummer +32 (0)4 72 01 21 46 of via leslie.baert(@)jeffersonwells.be.