Projectleider

  • Location: STADEN
  • Job #22383

Projectleider

Vast Contract – Regio Roeselare
#projectleider #machinebouw #elektromechanica

Beschik je over een diploma elektromechanica of industrieel ontwerpen of ben je gelijkwaardig door ervaring?  Heb je werkervaring in de machinebouw of in de landbouw sector? Heb je een passie om projecten tot een goed einde te begeleiden? Lees dan vooral verder!

Onze partner is op zoek naar een Projectleider om hun verdere groei te ondersteunen. Dit sterk groeiend productiebedrijf gelegen in Roeselare is internationaal actief binnen de machinebouw en staat bekend omwille van hun specialisatie in de voedingsindustrie.

Jouw verantwoordelijkheden?

Als Projectleider kom je terecht in een sterk groeiende industriële omgeving en krijg je de verantwoordelijkheid over het opvolgen en coördineren van projecten. Jouw takenpakket bestaat uit een aantal gevarieerde activiteiten:

  • Je overschouwt gedurende het hele project het verloop ervan en stuurt bij waar nodig
  • Vanaf het eerste klantencontact, analyseer je de vraag van de klant ter plaatse
  • Vanuit commercieel standpunt kom je tot een akkoord met de klant over de offerte
  • Je gaat de opmetingen doen bij de klant bij de start van het project
  • Samen met de professionele ontwerpers, teken je de lay-out uit van de machine in 3D
  • Bij de installatie van de machine bij de klant ben je aanwezig om de overdracht van het project te voltooien
  • Na het project blijf je beschikbaar voor vragen van de klant

Wie ben je?

Om bovenstaande taken en verantwoordelijkheden succesvol uit te oefenen, beschik je als Projectleider over een diploma elektromechanica of industrieel ontwerpen aangevuld met een eerste ervaring in een gelijkaardige functie. Ervaring binnen de voedingssector is een pluspunt. Je bent communicatief vaardig in het Nederlands en Engels. Daarnaast heb je een praktische ingesteldheid en heb je een commerciële feeling. Tot slot ben je ook een georganiseerd persoon met sterke communicatieve vaardigheden.

Wat kan je verwachten?

Als Projectleider kom je terecht in een dynamische en open werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Martine Vergote op het nummer +32 (0)4 95 36 51 42 of via martine.vergote(@)jeffersonwells.be.