Production Engineer

 • Location: WIELSBEKE
 • Type: Perm
 • Job #16461

Production Engineer.

Vast Contract – Regio West-Vlaanderen
#engineering #opportunities #production #Master #leadershipskills #technical #production

Heb je als ingenieur zin om te ondernemen? Wil je graag werken in een internationale hoogtechnologische productie omgeving en ben je getriggerd om je leadership skills aan te scherpen? Lees verder!

Onze partner is op zoek naar een production engineer om hun dynamische team te versterken. Dit gerenommeerd Productiebedrijf gelegen in West-Vlaanderen is wereldwijd actief binnen de Vloerproductie.

Meer info over de specialisaties van onze Partner worden bij een eerste telefonische screening meegegeven.

 

Jouw verantwoordelijkheden?  

Als production engineer kom je in contact met verschillende departementen zoals verkoop, aankoop, technische dienst, energie,… Je zorgt ten allen tijde voor een effectieve communicatie en optimale samenwerking.Je rapporteert aan de Production Manager, wie ook jouw mentor is.

Jouw takenpakket bestaat uit een aantal gevarieerde activiteiten:

 • Je zal people management skills combineren met technische skills.
 • Je lost enerzijds acute problemen binnen productie op, anderzijds wordt er van jou verwacht dat je lange termijn oplossingen aanbrengt die een structurele verbetering in de productieprocessen met zich meebrengen.
 • Je initieert en implementeert dan ook fundamentele voorstellen om structurele bottlenecks aan te pakken.
 •  Je werkt projecten uit van zowel technische als organisatorische aard en staat in voor de implementatie ervan binnen de productieafdeling, om zo onder andere rendementsverhogingen, optimalisaties in logistiek en productieplanning te bewerkstelligen.
 • Daarnaast sta je in om samen met je team de vooropgestelde KPI’s te realiseren op vlak van rendement, volumes en kwaliteit.

 

 

Wie ben je?

Om bovenstaande taken en verantwoordelijkheden succesvol uit te oefenen, beschik je als production Engineer over een Master Ingenieurswetenschappen (Industrieel, Handelsingenieur of Burgerlijk Ingenieur; optie  Operations, Elektromechanica, Mechanisch, Automatisatie, Productietechnologie, Chemie, …) al dan niet met een eerste ervaring. Aangevuld met een ondernemende persoonlijkheid en je bezit een sterk verantwoordelijkheidsgevoel

Je bent communicatief vaardig in het Nederlands & Engels, Frans is een +. Daarnaast ben je een gemotiveerd en dynamisch ingenieur die op zoek is naar een hoogtechnologische werkomgeving. Bovendien ben je in staat om een productieomgeving met het nodige helikopterzicht te evalueren.

Tot slot ben je ook innovatief, creatief, analytisch en hebt een flinke portie doorzettingsvermogen.
Jouw hands-on mentaliteit is een pluspunt.

 

Wat kan je verwachten?

Als Production engineer kom je terecht in een bijzonder sterk groeibedrijf, internationaal actief, financieel gezond en gedreven door innovatie. Onze naam wordt gedragen door een team van collega’s die professionaliteit en entrepreneurship hoog in het vaandel dragen.

Onze partner biedt in ruil voor jouw expertise, creativiteit en dynamiek een aantrekkelijk salaris aangevuld met extralegale voordelen, doorgroeimogelijkheden, uitdagingen in het buitenland en een ruim opleidingsaanbod.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Baert Leslie op het nummer +32 (0)4 72 01 21 46 of via leslie.baert(@)jeffersonwells.be.

Young Graduate process Engineer

 • Location: WIELSBEKE
 • Type: Perm
 • Job #16133

YOUNG GRADUATE PROCESS ENGINEER.

Vast Contract – Regio Wielsbeke
#engineering #opportunities #YoungGraduat #youngpotential

Heb je als ingenieur zin om te ondernemen? Wil je graag werken in een internationale hoogtechnologische productie omgeving en ben je getriggerd om je technische skills aan te scherpen? Lees verder!

Jouw verantwoordelijkheden?  

Als Process Engineer ben je verantwoordelijk voor de opvolging en de optimalisatie van bestaande productieprocessen en installaties in de productieomgeving. Je formuleert continu procesverbeteringen, werkt deze uit en test ze. Je analyseert hiervoor de productieprocessen en brengt bottlenecks en kwaliteits- en rendementsverliezen in kaart.

Je initieert daarnaast verschillende projecten inzake continuous improvement. Jouw projecten volg je steeds op van A-Z.

Je zal een groot deel van je tijd aan de machine aanwezig zijn om testen te begeleiden, machines in te stellen, parameters te zoeken en de lopende productie te ondersteunen. Dit gebeurt steeds samen met de operatoren, zodat je jouw kennis aan hen kan overbrengen.

In deze job werk je nauw samen met verschillende departementen zoals de R&D, technische dienst, maintenance…

Je werkt in team aan verschillende projecten en zal rapporteren aan de Process Engineering Manager, wie ook jouw mentor is.

 

WAAROM KIEZEN VOOR DE YG JOURNEY BIJ ONZE PARTNER ?

Je leert hun manier van werken en bedrijfscultuur kennen dat gestuurd wordt door onze partner zijn uniek DNA (Passie, Ondernemerschap, Respect en Uitmuntendheid).

Je krijgt de kans  om ideeën te implementeren. Jouw stem wordt gehoord.

Je bouwt een groot netwerk uit en leert de structuur van onze organisatie kennen

We stimuleren jouw persoonlijke groei. Leadership & interpersonal skills zijn key om je carrière verder te ontplooien bij onze partner.

 

Wie ben je?
 

 • Je bent een Master student Ingenieurswetenschappen (Industrieel/Burgerlijk, Ingenieur; optie Elektromechanica, Mechanisch, Automatisatie, Productietechnologie, Chemie, …).
 • Je studeert af in juni/september 2022.
 • Je bent een gemotiveerd en dynamisch ingenieur die op zoek is naar een hoogtechnologische werkomgeving.
 • Je hebt een ondernemende persoonlijkheid en bezit een sterk verantwoordelijkheidsgevoel.
 • Je bent innovatief, creatief, analytisch en hebt een flinke portie doorzettingsvermogen.
 • Je bent in staat om het helikopterview over de  verschillende productieprocessen te behouden.
 • Jouw hands-on mentaliteit is een pluspunt.
 • Je spreekt vloeiend Nederlands en Engels, Frans is een nice to have.

 

 

Wat kan je verwachten?
 

Dat bepaal je samen met ons! Jouw Journey vormt de ideale springplank om verder te groeien.
Als process engineer wordt je klaargestoomd om verschillende impactvolle posities binnen onze (internationale) productie omgeving te bekleden (experten pad, management pad, strategische projecten…).  Maar ook breder binnen onze organisatie zijn er tal van mogelijkheden.

In ruil voor jouw expertise, creativiteit en dynamiek biedt Onze Partner een aantrekkelijk salaris aangevuld met extralegale voordelen, doorgroeimogelijkheden, uitdagingen in het buitenland en een ruim opleidingsaanbod.

Ben je ambitieus, resultaatgericht en ga je altijd tot het uiterste? Ben je één en al passie en entrepreneurship? Wil je je talent verder ontplooien? Kortom, ben je klaar om jouw Journey te starten?

Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Baert Leslie op het nummer +32 (0)4 72 01 21 46 of via leslie.baert(@)jeffersonwells.be.

Project Automation Engineer

 • Location: WIELSBEKE
 • Type: Perm
 • Job #16054

Project Engineer Automation
Vast Contract – Regio West-Vlaanderen
#engineering #opportunities #Automation #Master #Youngpotential

Beschik je over een Bachelor Burgerlijk Ingenieur of een Master Ingenieurswetenschappen, optie Automatisatie of gelijk door ervaring ? Ben je ambitieus, resultaatgericht en ga je altijd tot het uiterste?  Ben je één en al passie en entrepreneurship?  Wil je je talent verder ontplooien? Lees dan vooral verder!

Onze partner is op zoek naar een Automation engineer om hun dynamische team te versterken. Dit gerenommeerd industriële omgeving gelegen in West-Vlaanderen en is internationaal actief in interieurdesign en bouw.

Meer info over de specialisaties van onze Partner worden bij een eerste telefonische screening meegegeven.

Jouw verantwoordelijkheden?  

Als Project Engineer word je betrokken bij het uitvoeren van verbeterprojecten en het analyseren en oplossen van technische knelpunten voornamelijk binnen automatisatieprojecten. Je werkt nauw samen met verschillende afdelingen en leert stelselmatig zelfstandig projecten trekken.

Jouw takenpakket bestaat uit een aantal gevarieerde activiteiten:

 • Ondersteunen, leiden en sturen van verbeteringsprojecten. Je bent verantwoordelijk voor de volledige automation ondersteuning van het project. Eventueel zorg je voor het inzetten van externe specialisten en waak je over de uitwerking van de technische oplossing.
 • Analyse en implementatie van technische oplossingen voor productoptimalisatie, kwaliteit en productiesnelheid.
 • Oudere sturingen kunnen doorgronden met als doel ze te depanneren en te optimaliseren.
 • Vanuit je expertise functie ondersteuning kunnen bieden aan het technisch team bij complexe problemen of breuken.
 • Opstellen prijsschatting en kosten/baten bij projectaanvragen.
 • Samen met het mechanisch team de mechanische zaken voor jou projecten tot een goed einde brengen (jij overlegt met hen wat nodig is en volgt op, zij voeren uit).
 • Opleiding geven aan operatoren/techniekers/technisch assistenten rond de uitgevoerde wijzingen.
 • Opstellen van automatiseringsstandaarden en –strategieën en nieuwe technologieën uitwerken.
 • Opvolgen van evoluties in automatisering, instrumentatie, etc.

 

Wie ben je?

Om bovenstaande taken en verantwoordelijkheden succesvol uit te oefenen, beschik je over een Master Ingenieurswetenschappen, optie Automatisatie of gelijk door ervaring. Je bent communicatief vaardig in het Nederlands & Engels. Frans of Duits is een nice to have. Je hebt een sterke automation kennis (PLC, drives, elektrisch) en bij voorkeur heb je minimum 3 jaar ervaring in een technische of project omgeving.
 

Tot slot ben je in staat om een functionele analyse van een installatie te maken om zo de werking hiervan te kunnen doorgronden en uitleggen aan anderen. Noties van mechanica is een groot pluspunt.  

 

Wat kan je verwachten?

Onze partner  is een sterk groeiende, winstgevende en bruisende groep, die internationaal actief is. Innovatie is onze drijvende kracht. Investeren in mensen, technologie en duurzaam ondernemen zijn kenmerkend voor onze cultuur. In ruil voor jouw expertise, creativiteit en dynamiek biedt krijg je een aantrekkelijk salaris aangevuld met extralegale voordelen, doorgroeimogelijkheden, uitdagingen in het buitenland en een ruim opleidingsaanbod.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Baert Leslie op het nummer +32 (0)4 72 01 21 46 of via leslie.baert(@)jeffersonwells.be.

Bouwkundig/Civil Technical Support Engineer

 • Location: WIELSBEKE
 • Type: Perm
 • Job #16053

Bouwkundig/Civil Technical Support Engineer

Vast Contract – Regio West-Vlaanderen
#engineering #opportunities #Insulation #Master #Bachelor #Youngpotential

Beschik je over een Bachelor of Master  Industrieel of Burgerlijk Ingenieur Bouwkunde in de zomer van 2021 ? Ben je ambitieus, resultaatgericht en ga je altijd tot het uiterste?  Ben je één en al passie en entrepreneurship?  Wil je je talent verder ontplooien? Lees dan vooral verder!

Onze partner is op zoek naar een Technical support engineer om hun dynamische team te versterken. Dit gerenommeerd industriële omgeving gelegen in West-Vlaanderen en is internationaal.

Meer info over de specialisaties van onze Partner worden bij een eerste telefonische screening meegegeven.

 

Jouw verantwoordelijkheden?  

Als bouwkundig ingenieur kom je terecht in onze Insulation afdeling en start je jouw Journey met een intensieve opleidingsperiode. Naarmate je jezelf ontplooit, wordt jij (op termijn) verantwoordelijk voor de technische ondersteuning van specifieke (export)markten en werk je mee aan verschillende projecten (voorbeeld:  certificeringsprojecten, specifiëren van technische noden van de klant, het afhandelen van klachten). (quasi) onafhankelijk team zich specialiseert in het ontwikkelen en vervaardigen van een unieke reeks XL-verpakkingsmachines.

 

Jouw takenpakket bestaat uit een aantal gevarieerde activiteiten:

 • Als bouwkundig ingenieur  maak je deel uit van het Technical Support Team dat verantwoordelijk is voor België, UK en de exportlanden (UK, Scandinavië… ).
 • Je bent de expert op het gebied van de toepassing van onze bouwmaterialen en staat onze sales teams en externe partners (architecten, aannemers, …) bij met technisch advies en klantgerichte oplossingen. Je zorgt voor de nodige technische begeleiding over productspecificaties en installatie van producten. Je verzorgt de technische uitwerking van dossiers en maakt toepassingsberekeningen. Om het probleem te analyseren, breng je indien nodig een bezoek aan de klant.
 • Je bent het eerste aanspreekpunt voor allerhande technische vragen en staat in voor het behandelen en verwerken van klachten die binnenkomen.
 • Je vormt een belangrijke schakel tussen R&D en sales en voorziet de marketing collega’s eveneens van technische informatie rond onze producten (ikv brochures, beurzen, trainingen, …).
 • Je identificeert de technische behoeften van onze klanten en geeft dit door aan ons technische ondersteuningsteam.
 • Je maakt deel uit van een kleiner team, maar kom je in contact met  verschillende stakeholders binnen de organisatie (Sales, R&D, Marketing,…). Je zal jouw eigen (internationale) projecten toegewezen krijgen. Met  voldoende sturing, input & coaching van jouw mentor, manager en andere betrokkenen, breng je deze tot een goed einde.

 

 

 

Wie ben je?

Om bovenstaande taken en verantwoordelijkheden succesvol uit te oefenen, beschik je over een Master industrieel of Burgerlijk Ingenieur Bouwkunde in de zomer van 2021

Je bent communicatief vaardig in het Nederlands & Engels.Frans is een pluspunt.Daarnaast Je bent gepassioneerd om je klanten de beste support te bieden.

Tot slot ben je ook gemotiveerd om up to date te blijven m.b.t. ontwikkelingen/innovaties in de bouwwereld. Je bent servicegericht en communicatief.

 

Wat kan je verwachten?

Onze partner  is een bijzonder sterk groeibedrijf, internationaal actief, financieel gezond en gedreven door innovatie. Onze partner wordt gedragen door een team van collega’s die professionaliteit en entrepreneurship hoog in het vaandel dragen. In ruil voor jouw expertise, creativiteit en dynamiek krijg je een aantrekkelijk salaris aangevuld met extralegale voordelen, doorgroeimogelijkheden, uitdagingen in het buitenland en een ruim opleidingsaanbod.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Baert Leslie op het nummer +32 (0)4 72 01 21 46 of via leslie.baert(@)jeffersonwells.be.

Automation Engineer Expat US

 • Location: WIELSBEKE
 • Type: Perm
 • Job #15911

Automation Engineer

Vast Contract – Regio
#engineering #opportunities #international

Beschik je over een Master ? ,Bij voorkeur heb je (werk)ervaring Industrial Automation ?  Heb je zin in een internationale uitdaging en werk je graag met projecten van A tot Z.? Lees dan vooral verder!

Onze partner is op zoek naar een Automation Engineer om hun internationale team te versterken Dit gerenommeerd productiebedrijf gelegen in Wielsbeke is internationaal actief binnen de industrie sector en staat bekend omwille van hun

Jouw verantwoordelijkheden?  

Als Automation Engineer kom je terecht in een dynamische omgeving en krijg je de verantwoordelijkheid over automation support voor nieuwe als bestaande machines.

Jouw takenpakket bestaat uit een aantal gevarieerde activiteiten:

• Functionele analyses

• Opstellen van de elektrische en regeltechnische specificaties

• Mogelijke inschakeling en opvolging van externe specialisten

• Opvolgen van de uitwerking van de technische oplossing

• Het project technisch opvolgen (schema's, software, documentatie ….) en zorgen voor een succesvolle implementatie, rekening houdend met de noden, timing en budgetten.

• Je kunt je analytische en coachende capaciteiten ten volle benutten om de overgang naar productie zo soepel mogelijk te laten verlopen.

• Je volgt de evoluties in automatisering, instrumentatie, enz. op de voet.

• Je brengt verbetervoorstellen aan.

Wie ben je?

Om bovenstaande taken en verantwoordelijkheden succesvol uit te oefenen, beschik je als Automation Engineer over een Je bent industrieel of burgerlijk ingenieur elektriciteit, automatisering of elektronica. aangevuld met drie jaar ervaring in industriële automatisering. Ervaring met aspecten van machineveiligheid en diverse machineregelgeving is een pluspunt. Je bent communicatief vaardig in het Engels en Nederlands. Daarnaast heb je een Hands-on en autonome ingesteldheid en doorzettingsvermogen. Tot slot ben je ook een leergierig persoon met een sterk oog voor detail.

Wat kan je verwachten?

Als Automation Engineer kom je terecht in een dynamische en open werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Matthias Kegels op het nummer +32 (0)4 72 01 21 46 of via leslie.baert(@)jeffersonwells.be.