Process Engineer

 • Location: IEPER
 • Type: Perm
 • Job #20097

Process Engineer

Vast Contract – Regio Ieper
#proces #project #engineer

Beschik je over een diploma als bio-, industriëel of burgerlijk ingenieur?  Heb je proceservaring en draag je veiligheid hoog in het vaandel? Ben je communicatief vaardig en kan je autonoom werken? Lees dan vooral verder!

Onze partner is op zoek naar een Process Engineer om hun team te versterken. Dit toonaangevend productiebedrijf gelegen in Ieper is wereldwijd actief binnen de voedingssector.

Jouw verantwoordelijkheden?

Als Process Engineer kom je terecht in een productieomgeving en krijg je de verantwoordelijkheid over procesoptimalisatie en ondersteun je bij het onderzoeken, uitschrijven en implementeren van verbeteringsprojecten. Jouw takenpakket bestaat uit een aantal gevarieerde activiteiten:

 • Opvolgen van productieprocessen en bijsturen waar nodig. Advies kunnen geven collega’s i.v.m. aanpassingen.
 • In kaart brengen van zowel de technische kant als het budget van projecten. Implementeren en integreren van goedgekeurde projecten.
 • Knelpunten opzoeken en voorstellingen tot verbetering formuleren binnen het productieproces.
 • Up-to-date blijven met kennis nodig voor als expert technologie, sustainability en energie.
 • Voorstellen opmaken ter optimalisatie van de processen met focus op digitaliseren.

Wie ben je?

Om bovenstaande taken en verantwoordelijkheden succesvol uit te oefenen, beschik je als Process Engineer over een opleiding als bio-ingenieur, ingenieur industriële wetenschappen of burgerlijk ingenieur aangevuld met een proces en/of project ervaring. Ervaring met uitvoeren van projecten is een pluspunt. Je bent communicatief vaardig in het Nederlands en Engels. Daarnaast heb je een hands-on ingesteldheid en draag je veiligheid hoog in het vaandel. Tot slot ben je ook een sterk autonoom persoon en toon je graag initiatief.

Wat kan je verwachten?

Als Process Engineer kom je terecht in een dynamische en open werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Sarah Holvoet op het nummer +32 (0)4 79 09 86 94 of via sarah.holvoet(@)jeffersonwells.be.

Laboverantwoordelijke

 • Location: IEPER
 • Type: Perm
 • Job #20820

Laboverantwoordelijke

Vast Contract – Regio Ieper
#labo #voeding #quality

Beschik je over een master als bio-ingenieur, industrieel ingenieur biochemie of gelijkaardig? Heb je werkervaring in een labo of kwaliteitsfunctie in de voedingssector?

Onze partner is op zoek naar een Laboverantwoordelijke om hun engineering team te versterken Dit toonaangevend productiebedrijf gelegen in Ieper is wereldwijd actief binnen de voedingssector.

Jouw verantwoordelijkheden?

Als Laboverantwoordelijke kom je terecht in een familiale omgeving en krijg je de verantwoordelijkheid over de organisatie van het labo. Jouw takenpakket bestaat uit een aantal gevarieerde activiteiten:

 • Opmaken van de dagelijkse planning van de labo-activiteiten volgens prioriteiten en behoeften van de klant
 • Resultaten van de labotesten controleren met oog op optimale voedselveiligheid
 • Verlenen van advies inzake kwaliteit aan diverse stakeholders
 • Meehelpen aan verbeteringsprojecten binnen kwaliteit
 • Rapporteren aan de Quality Manager

Wie ben je?

Om bovenstaande taken en verantwoordelijkheden succesvol uit te oefenen, beschik je als Laboverantwoordelijke over een master Bio-Engineering of Industrieel Ingenieur Biochemie of gelijkaardig aangevuld met ervaring in een labo/kwaliteitsomgeving in de voedingsindustrie. Ervaring binnen met SAP en LIMS is een pluspunt. Je bent communicatief vaardig in het Nederlands en Engels. Daarnaast heb je een analytische ingesteldheid en draag je voedselveiligheid hoog in het vaandel. Tot slot ben je ook een gestructureerd persoon met sterke communicatieskills.

Wat kan je verwachten?

Als Laboverantwoordelijke kom je terecht in een dynamische en open werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Sarah Holvoet op het nummer +32 (0)4 79 09 86 94 of via sarah.holvoet(@)jeffersonwells.be.

Laborant

 • Location: Kortrijk
 • Type: Perm
 • Job #20748

Laborant

Vast Contract – Regio Kortrijk
#R&D #voeding #quality

Beschik je over een bachelor diploma in een voedingsgerelateerde richting of gelijkaardig? Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen het labo van een jong en vooruitstrevend bedrijf? Ben je communicatief sterk in zowel Nederlands als Frans? Lees dan vooral verder!

Onze partner is op zoek naar een Laborant om hun R&D team te versterken. Dit toonaangevend productiebedrijf gelegen in regio Kortrijk is internationaal actief binnen de voedingssector.

Jouw verantwoordelijkheden?

Als Laborant kom je terecht in een productieomgeving en krijg je de verantwoordelijkheid over de opvolging product- en procesontwikkelingen. Jouw takenpakket bestaat uit een aantal gevarieerde activiteiten:

 • Grondstoffen verwerken in R&D labo tot eindproduct die dienen als stalen voor klanten om nieuwe producties te kunnen opstarten.
 • Controleren, opvolgen en bijsturen van de aroma’s in de productie.
 • Interne smaaktesten (vergelijkende en concurrentie testen) organiseren, verwerken en analyseren van de resultaten.
 • Conformiteit garanderen van het eindproduct door kalibratie, nauwkeurigheid en onderhoud van de vochtmeters in productie.
 • Opnemen van verantwoordelijkheid voor alle praktische zaken binnen het R&D labo.
 • Rapporteren aan R&D Manager.

Wie ben je?

Om bovenstaande taken en verantwoordelijkheden succesvol uit te oefenen, beschik je als Laborant over een bachelor diploma in een voedingsgerelateerde richting. Je bent communicatief vaardig in het Nederlands en Frans. Daarnaast heb je een hands-on ingesteldheid en werk je graag resultaatgericht. Tot slot ben je ook een organisatorisch persoon die veel belang hecht aan hygiëne, orde en netheid.

Wat kan je verwachten?

Als Laborant kom je terecht in een dynamische en open werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Sarah Holvoet op het nummer +32 (0)4 79 09 86 94 of via sarah.holvoet(@)jeffersonwells.be.

Quality Management Coordinator

 • Location: Kortrijk
 • Type: Perm
 • Job #20736

Quality Management Coordinator

Vast Contract – Regio Groot-Kortrijk
#ISO #quality #management

Beschik je over een bachelor of master in wetenschappelijke richting en heb je werkervaring met ISO normen en auditeren? Schrikt een eerder administratieve job jou niet af? Lees dan vooral verder!

Onze partner is op zoek naar een Quality Management Coordinator om hun Strategisch management team te versterken. Dit gerenommeerd verwerkingsbedrijf gelegen in regio Roeselare is internationaal actief binnen de milieu sector.

Jouw verantwoordelijkheden?

Als Quality Management Coordinator kom je terecht in een familiale omgeving en krijg je de verantwoordelijkheid over het beheer van het kwaliteitsmanagementsysteem. Jouw takenpakket bestaat uit een aantal gevarieerde activiteiten:

 • Coördineren van het managementsysteem met oog op certificaties zoals ISO9001, ISO14001,… te verzekeren en uit te breiden
 • Begeleiden van interne en externe audits in functies van de certificaties
 • Garanderen van de bedrijfsprocessen in samenwerking met de proces verantwoordelijken
 • Administratieve voorbereidingen voor een management review

Wie ben je?

Om bovenstaande taken en verantwoordelijkheden succesvol uit te oefenen, beschik je als Quality Management Coordinator over een bachelor of master in milieu, chemie,  aangevuld met ervaring met kwaliteitsmanagementsysteem gebaseerd op ISO9001. Ervaring binnen andere managementsystemen, standaarden of certificaten zijn een pluspunt. Je bent communicatief vaardig in het Nederlands en bezit een goede basis Frans en Engels. Daarnaast heb je een analytische ingesteldheid en ben oplossingsgericht. Tot slot ben je ook een gemotiveerd en assertief persoon met sterke communicatieve skills.

Wat kan je verwachten?

Als Quality Management Coordinator kom je terecht in een dynamische en open werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Sarah Holvoet op het nummer +32 (0)4 79 09 86 94 of via sarah.holvoet(@)jeffersonwells.be.

Chemical Adivsor

 • Location: Roeselare
 • Type: Perm
 • Job #20735

Chemical Advisor

Vast Contract – Regio Roeselare
#project #chemie #milieu #advisor

Beschik je over een bachelor of master in een chemische of milieu richting? Lijkt een adviserende rol binnen de milieusector volledig jouw ding? Ben jij zelfstandig en denk je graag probleemoplossend? Lees dan vooral verder!

Onze partner is op zoek naar een Chemical Advisor om hun team te versterken. Dit gerenommeerd verwerkingsbedrijf gelegen in regio Roeselare is internationaal actief binnen de milieu sector.

Jouw verantwoordelijkheden?

Als Chemical Advisor kom je terecht in een familiale omgeving en krijg je de verantwoordelijkheid over het adviseren met betrekking tot chemische stoffen. Jouw takenpakket bestaat uit een aantal gevarieerde activiteiten:

 • In kaart brengen van verschillende (chemische) stoffen en situaties om samen met het sales team de correcte offertes op te maken
 • Staalafnames van chemische stoffen afnemen
 • Documenteren van verzamelde informatie en die doorspelen naar de betrokken partijen
 • Voorbereiden en begeleiden van projecten
 • Correct vervolledigen van administratieve taken omtrent de voorbereiding en afronding van een project
 • Opmaken van pre- en nacalculaties

Wie ben je?

Om bovenstaande taken en verantwoordelijkheden succesvol uit te oefenen, beschik je als Chemical Advisor over een bachelor of master chemie, milieu of gelijkaardig aangevuld met een eerste relevante werkervaring. Kennis van ADR is een pluspunt. Je bent communicatief vaardig in het Nederlands en Frans. Daarnaast heb je een probleemoplossende ingesteldheid en ben je zeer zelfstandig. Tot slot ben je ook een communicatief persoon met sterke operationele, organisatorische en administratieve skills.

Wat kan je verwachten?

Als Chemical Advisor kom je terecht in een dynamische en open werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Sarah Holvoet op het nummer +32 (0)4 79 09 86 94 of via sarah.holvoet(@)jeffersonwells.be.

Laborant QA Weekend

 • Location: Roeselare
 • Type: Perm
 • Job #20733

Laborant QA Weekend

Vast Contract – Regio Roeselare – Weekend
#voeding #QA #kwaliteit

Beschik je over een bachelor in agro, voeding of gelijkaardig? Heb je werkervaring in kwaliteit in de voedingsindustrie? Werk je graag in de weekendploeg? Lees dan vooral verder!

Onze partner is op zoek naar een Laborant QA om hun kwaliteitsteam te versterken. Dit gerenommeerd productiebedrijf gelegen in regio Roeselare is internationaal actief binnen de voedingssector.

Jouw verantwoordelijkheden?

Als Laborant QA kom je terecht in de weekendploeg en krijg je de verantwoordelijkheid over het bewaken van kwaliteit bij de productie. Jouw takenpakket bestaat uit een aantal gevarieerde activiteiten:

 • Instellen, opvolgen en valideren van de geautomatiseerde detectiemachines
 • Uitvoeren, opvolgen, analyseren en communiceren van zowel fysische als chemische testen
 • Voorstellen ter verbetering van kwaliteit uitwerken en opvolgen
 • Bewaken van traceerbaarheid en kwaliteits- en veiligheidsmaatregelen
 • Controle analyses uitvoeren met betrekking tot waterzuivering
 • Opleiden en ondersteunen van nieuwe werknemers
 • Rapporteren aan Quality Manager

Wie ben je?

Om bovenstaande taken en verantwoordelijkheden succesvol uit te oefenen, beschik je als Laborant QA over een bachelor in agro, voeding of gelijkaardig. Ervaring binnen kwaliteit in de voedingsindustrie is een pluspunt. Je bent communicatief vaardig in het Nederlands en bezit een goede basiskennis Frans en Engels. Daarnaast heb je een oplossingsgerichte ingesteldheid en kan je zowel zelfstandig als in team werken. Tot slot ben je ook een analytisch persoon met sterke interesse in voedselveiligheid en -kwaliteit.

Wat kan je verwachten?

Als Laborant QA kom je terecht in een dynamische en open werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Sarah Holvoet op het nummer +32 (0)4 79 09 86 94 of via sarah.holvoet(@)jeffersonwells.be.

QC Laborant

 • Location: Kortrijk
 • Type: Temp
 • Job #20626

QC Laborant 2 ploegen

Interim met optie vast – 2 ploegen – Regio Kortrijk 
#quality #control #laborant

Beschik je over een bachelor diploma (chemie, biochemie, laboratoriumtechnologie, voeding…)?  Ben je een schoolverlater of beschik je over een aantal jaren ervaring in een laborantfunctie? Heb je kennis van microbiologische analyses en werk je graag in een ploegensysteem? Lees dan vooral verder!

Onze partner is op zoek naar een QC Laborant om hun team te versterken. Dit toonaangevend productiebedrijf gelegen in Kortrijk is wereldwijd actief binnen de voedingssector.

Jouw verantwoordelijkheden?

Als QC Laborant kom je terecht in een laboratoriumomgeving en krijg je de verantwoordelijkheid over de kwaliteit tijdens het gehele productieproces. Je doet controles op binnenkomende grondstoffen, op tussenproducten en uiteindelijk op de afgewerkte producten… Jouw takenpakket bestaat uit een aantal gevarieerde activiteiten:

 • Alle afwijkingen tijdig detecteren en rapporteren.
 • Controles uitvoeren in de fabriek om de kwaliteit tijdens het productieproces te bewaken.
 • Uitvoeren van kwaliteitscontrole volgens specifieke methodes en procedures.
 • Verwerken, rapporteren en vrijgeven van analyse resultaten.
 • Kalibratie van de apparatuur.
 • Bijhouden van het labo handboek.
 • Sensorische analyses

Wie ben je?

Om bovenstaande taken en verantwoordelijkheden succesvol uit te oefenen, beschik je als QC Laborant over een bachelor diploma, ervaring binnen een voedingslabo is een pluspunt maar geen must. Je bent communicatief vaardig in het Nederlands. Daarnaast heb je een gemotiveerde ingesteldheid en ben je kritisch, betrouwbaar en nauwkeurig. Je beschikt over kennis van labotechnieken, fysicochemische en microbiologische analyses. Je werkt graag in een 2-ploegensysteem (van 6u tot 14u en van 14u tot 22u). Tot slot ben je een flexibel persoon en werk je graag in teamverband.

Wat kan je verwachten?

Als QC Laborant kom je terecht in een dynamische en open werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen. Na een geslaagde interim periode van max 6 maanden is er de mogelijkheid om over te gaan naar een vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Sarah Holvoet op het nummer +32 (0)479 09 86 94 of via sarah.holvoet(@)jeffersonwells.be.

Quality Engineer

 • Location: Roeselare
 • Type: Perm
 • Job #20671

Quality Engineer

Vast Contract – Regio Roeselare
#Quality #Engineer #Voeding

Beschik je over een bachelor of master in een voedingsgerelateerde richting zoals biochemie, biotechnologie of landbouw? Heb je werkervaring in kwaliteit in de voedingssector? Lees dan vooral verder!

Onze partner is op zoek naar een Quality Engineer om hun kwaliteitsteam te versterken. Dit toonaangevend productiebedrijf gelegen in regio Roeselare is internationaal actief binnen de voedingssector.

Jouw verantwoordelijkheden?

Als Quality Engineer kom je terecht in een productie-omgeving en ondersteun je de Quality Manager bij Quality Assurance taken voor verschillende sites. Jouw takenpakket bestaat uit een aantal gevarieerde activiteiten:

 • Uitwerken van werkprocedures, handleidingen,
 • Opstellen en coördineren van HACCP plannen aan de hand van IFS/BRC standaarden
 • Begeleiden van externe audits en uitvoeren van interne audits
 • Inspecties uitvoeren op de werkvloer
 • Voorstellingen uitwerken ter verbetering van kwaliteit en hygiëne
 • Rapporteren aan Quality Manager

Wie ben je?

Om bovenstaande taken en verantwoordelijkheden succesvol uit te oefenen, beschik je als Quality Engineer over een bachelor of master in een voedingsgerelateerde richting aangevuld met een eerste ervaring in kwaliteit in de voedingsindustrie. Je bent communicatief vaardig in het Nederlands en heb je een basiskennis Frans en Engels. Daarnaast heb je een analytische ingesteldheid en heb je zin voor verantwoordelijkheid. Tot slot ben je ook een hands-on persoon met sterke communicatieve en administratieve skills.

Wat kan je verwachten?

Als Quality Engineer kom je terecht in een dynamische en open werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Sarah Holvoet op het nummer +32 (0)4 79 09 86 94 of via sarah.holvoet(@)jeffersonwells.be.

Laborant

 • Location: Tielt
 • Type: Perm
 • Job #20667

Laborant

Vast contract – Regio Tielt – dag functie 
#Laborant #textiel 

Beschik je over een bachelor in een wetenschappelijke richting? Voel jij je thuis in een labo-omgeving? Ben jij communicatief en echte team speler? Lees dan vooral verder!

Onze partner is op zoek naar een Laborant om hun team te versterken. Dit sterk groeiend productiebedrijf gelegen in regio Tielt is wereldwijd actief binnen de textielsector.

Jouw verantwoordelijkheden?

Als Laborant kom je terecht in een omgeving waar open communicatie centraal staat en krijg je de verantwoordelijkheid over het uitvoeren van diverse testen. Jouw takenpakket bestaat uit een aantal gevarieerde activiteiten:

 • Fysische testen uitvoeren op verschillende producten
 • Testen en Ontwikkelen van nieuwe materialen
 • Interpreteren en analyseren van de testen en hun resultaten
 • Up-to-date houden van toestellen en werkprocedures
 • Administratieve taken uitvoeren ter ondersteuning van R&D Director en Lab Manager

Wie ben je?

Om bovenstaande taken en verantwoordelijkheden succesvol uit te oefenen, beschik je als Laborant over een bachelor in een wetenschappelijke richting zoals chemie, textiel, fysica of laboratoriumtechnieken. Ervaring binnen een labo is een pluspunt maar geen must. Je bent communicatief vaardig in het Nederlands. Daarnaast heb je een zelfstandige ingesteldheid maar ben je ook een team speler. Tot slot ben je ook een analytisch persoon met sterke communicatie skills.

Wat kan je verwachten?

Als Laborant kom je terecht in een dynamische en open werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Sarah Holvoet op het nummer +32 (0)4 79 09 86 94 of via sarah.holvoet(@)jeffersonwells.be.

Quality Engineer

 • Location: Kortrijk
 • Type: Perm
 • Job #20656

Quality Engineer

Vast Contract – Regio Groot-Kortrijk
#Quality #Engineer #voeding

Beschik je over een master in een voedingsgerelateerde richting zoals biochemie, biotechnologie of landbouw? Heb je werkervaring in kwaliteit in de voedingssector? Lees dan vooral verder!

Onze partner is op zoek naar een Quality Engineer om hun kwaliteitsteam te versterken. Dit toonaangevend productiebedrijf gelegen in Groot-Kortrijk is internationaal actief binnen de voedingssector.

Jouw verantwoordelijkheden?

Als Quality Engineer kom je terecht in een boeiende productieomgeving en krijg je de verantwoordelijkheid over het beheer van het kwaliteitssysteem van een productieafdeling. Jouw takenpakket bestaat uit een aantal gevarieerde activiteiten:

 • Bepalen en bewaken van het kwaliteitsgegeven en verder ontwikkelen van het kwaliteitssysteem
 • Op basis van klachten non-conformiteiten opzoeken en projecten ter verbetering voorstellen, uitvoeren en opvolgen
 • Controles uitvoeren op vlak van proces en product om optimale kwaliteit te garanderen
 • Instaan voor interne audits en begeleiden van externe audits
 • Opleidingen geven betreffende kwaliteit en voedselveiligheid
 • Rapporteren aan de Quality Manager

Wie ben je?

Om bovenstaande taken en verantwoordelijkheden succesvol uit te oefenen, beschik je als Quality Engineer over een master in een voedingsgerelateerde richting aangevuld met ervaring in kwaliteit in de voedingsindustrie. Een bachelor met relevante ervaring komt ook in aanmerking. Je bent communicatief vaardig in het Nederlands en bezit een basis kennis Frans en Engels. Daarnaast heb je een hands-on ingesteldheid en ben je administratief sterk. Tot slot ben je ook een dynamisch en nauwkeurig persoon met sterke klantgerichte aanpak.

Wat kan je verwachten?

Als Quality Engineer kom je terecht in een dynamische en open werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Sarah Holvoet op het nummer +32 (0)4 79 09 86 94 of via sarah.holvoet(@)jeffersonwells.be.