R&D Verantwoordelijke

 • Location: Waregem
 • Type: Perm
 • Job #18273

R&D Verantwoordelijke

Vast Contract – Regio Waregem
#Research #development #voeding

Beschik je over een diploma als bio-ingenieur of als voedingstechnoloog? Heb je werkervaring in productie of verpakking in de voedingssector? Heb je zin in een uitdagende job en werk je zelfstandig en flexibel? Lees dan vooral verder!

Onze partner is op zoek naar een R&D Verantwoordelijke om hun R&D team te versterken. Dit gerenommeerd productiebedrijf gelegen in regio Waregem is internationaal actief binnen de voedingssector.

Jouw verantwoordelijkheden?

Als R&D Verantwoordelijke kom je terecht in een productieomgeving en krijg je de verantwoordelijkheid over ontwikkeling van innovatie van producten en verpakking in voeding. Jouw takenpakket bestaat uit een aantal gevarieerde activiteiten:

 • Aanvragen voor nieuwe product ontwikkelingen screenen
 • R&D projecten voorbereiden en evalueren
 • Planning opmaken en coördineren van R&D team
 • Wekelijkse afstemmingsvergadering R&D leiden en technische ondersteuning bieden aan het R&D team
 • Implementeren van verbeterings- en kostenminimalisatieplannen voor de productlijnen in afstemming met kwaliteit en productieverantwoordelijke
 • Nauw samenwerken met andere centrale departementen zoals kwaliteit, aankoop, marketing, sales en productie
 • Waken over het respecteren van veiligheidsmaatregelen in de R&D keuken

Wie ben je?

Om bovenstaande taken en verantwoordelijkheden succesvol uit te oefenen, beschik je als R&D verantwoordelijke over een diploma als bio-ingenieur, voedingstechnoloog of gelijkaardig aangevuld met een voorliefde voor voeding. Ervaring binnen een productieomgeving in voeding of verpakking is een pluspunt. Je bent communicatief vaardig in het Nederlands, Frans en Engels. Daarnaast heb je een hands-on ingesteldheid en kan je zelfstandig werken.

Wat kan je verwachten?

Als R&D verantwoordelijke kom je terecht in een dynamische en open werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Sarah Holvoet op het nummer +32 (0)4 79 09 86 94 of via sarah.holvoet(@)jeffersonwells.be.

Laborant dag

 • Location: Waregem
 • Type: Perm
 • Job #17819

Laborant dag

Vast Contract – Regio Waregem
#laborant #dag #chemie

Beschik je over een bachelordiploma chemie, laboratoriumtechnologie of gelijkaardig? Draag je graag je steentje bij het uitvoerig testen van nieuwe formulaties in het kader van continue ontwikkeling van nieuwe producten en optimalisatie van het huidige productgamma? Heb je reeds een eerste ervaring in het labo? Lees dan vooral verder!

Onze partner is op zoek naar een Laborant om hun team te vervolledigen. Dit sterk groeiend productiebedrijf gelegen in Waregem is internationaal actief binnen de chemische sector.

Jouw verantwoordelijkheden?

Als Laborant kom je terecht in een productieomgeving en krijg je de verantwoordelijkheid over het mixen en uitvoerig testen van nieuwe formulaties in het kader van de continue ontwikkeling van nieuwe producten. Jouw takenpakket bestaat uit een aantal gevarieerde activiteiten:

 • Optimalisatie van het huidige productgamma
 • Mixen van nieuwe formulaties
 • Productspecifieke fysische testen uitvoeren (viscositeit, rheologiemeter, etc.)
 • Nauw samenwerken met je collega’s.
 • Rapportage van resultaten aan de R&D ingenieurs.

Wie ben je?

Om bovenstaande taken en verantwoordelijkheden succesvol uit te oefenen, beschik je als Laborant over een bachelordiploma chemie of laboratoriumtechnologie. Medisch laboranten komen ook in aanmerking. Je bent communicatief vaardig in het Nederlands en Engels. Daarnaast ben je teamgerichtzelfstandigalert en zeer nauwkeurig. Je beschikt over een no-nonsense mentaliteit en werkt graag in een hands-on omgeving. Je bent een echte doorzetter en volgt op een accurate en gedisciplineerde manier procedures op. Tot slot ben je stressbestendigopen en eerlijk communiceren vind je belangrijk.

Wat kan je verwachten?

Als Laborant kom je terecht in een sterk groeiend en familiaal bedrijf met aangename collega’s. Een warme en open werksfeer staat centraal. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Sarah Holvoet op het nummer +32 (0)479 09 86 94 of via sarah.holvoet(@)jeffersonwells.be.

Packaging Specialist

 • Location: Roeselare
 • Type: Perm
 • Job #18173

Packaging Specialist

Vast Contract – Regio Roeselare
#packaging #productie #voeding

Beschik je over een bachelor of master in de ingenieurswetenschappen? Heb je werkervaring in de productie-omgeving in de voedingssector? Lees dan vooral verder!

Onze partner is op zoek naar een Packaging Specialist om hun kwaliteitsteam te versterken. Dit toonaangevend productiebedrijf gelegen in regio Roeselare is internationaal actief binnen de voedingssector.

Jouw verantwoordelijkheden?

Als Packaging Specialist kom je terecht in zowel de productie-omgeving als in een administratief luik en krijg je de verantwoordelijkheid over de introductie van nieuwe verpakkingen en het optimaliseren van bestaande verpakkingen binnen de bestaande kwaliteitssystemen. Jouw takenpakket bestaat uit een aantal gevarieerde activiteiten:

 • Ondersteuning bieden bij de realisatie en ontwikkeling van nieuwe verpakkingen
 • Verbeterprojecten initiëren, coördineren en implementeren van A tot Z en eventueel nieuwe leveranciers opzoeken in kader daarvan
 • Opvolgen en bijhouden van technische dossiers
 • Wijzigingen en/of technische aanpassingen adviseren aan de productielijnen in samenwerking met de teamleaders voor het verpakken van bestaande en nieuwe producten
 • Coördineren van testen van verpakkingsmateriaal in productie en industriële testen in samenwerking met de planningsafdeling en productie.
 • Nieuwe tendensen op de markt researchen
 • Rapporteren aan de Manager Product- en Verpakkingsontwikkeling

Wie ben je?

Om bovenstaande taken en verantwoordelijkheden succesvol uit te oefenen, beschik je als Packaging Specialist over een bachelor- of masterdiploma in een technisch-wetenschappelijke richting aangevuld met een . Ervaring binnen een productie-omgeving in de voeding is een pluspunt. Je bent communicatief vaardig in het Nederlands en Frans. Daarnaast heb je een pragmatische ingesteldheid en heb je een hands-on mentaliteit. Tot slot ben je ook een teamminded persoon die ook zelfstandig kan werken.

Wat kan je verwachten?

Als Packaging Specialist kom je terecht in een dynamische en open werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Sarah Holvoet op het nummer +32 (0)4 79 09 86 94 of via sarah.holvoet(@)jeffersonwells.be.

Young Potential R&D Ingenieur Chemie

 • Location: Waregem
 • Type: Perm
 • Job #18094

Young Potential R&D Ingenieur Chemie

Vast Contract – Regio Waregem
#R&D #youngpotential #chemie

Beschik je (binnenkort) over een masterdiploma in de chemie met veel ambitie en zin voor initiatief?  Heb je interesse om te werken in een R&D functie in een hoogtechnologische omgeving? Lees dan vooral verder!

Ben je gepassioneerd door life sciences? Bij Jefferson Wells bent u in goede handen. Onze consultants gespecialiseerd in pharma, agri-food, chemie, textiel enz. ondersteunen u in uw zoektocht naar de ideale professionele opportuniteit, door u in contact te brengen met groeiende organisaties. Dankzij onze afdeling werving en selectie start je direct met een vast contract bij onze opdrachtgevers.

Onze partner is op zoek naar een Young Potential om hun R&D team te versterken. Dit gerenommeerd industrieel bedrijf gelegen in regio Waregem is wereldwijd actief.

Jouw verantwoordelijkheden?

Als Young potential word je in een eerste fase opgeleid door een ervaren team van ingenieurs en technici. Na deze grondige opleiding krijg je verschillende optimalisatieprojecten binnen productie en onderhoud toegewezen waar jij een aanzienlijke bijdrage op kunt leveren. Jouw takenpakket bestaat dan uit een aantal gevarieerde activiteiten:

 • Verzorgen van het technische aspect
 • Verantwoordelijkheid voor het correct loggen van alle activiteiten binnen de projecten
 • Deelnemen aan overlegmomenten met andere ingenieurs en meedenken over toekomstige verbeteringen binnen productie en het onderhoudsmanagement

Deze instapfunctie zorgt voor de perfecte voorbereiding om op middellange termijn (+2 jaar) intern door te groeien naar meer verantwoordelijkheid.

Wie ben je?

Om bovenstaande taken en verantwoordelijkheden succesvol uit te oefenen, beschik je als Young Potential (binnenkort) over een bachelor of master in de chemie aangevuld met een interesse in R&D of heb je reeds een eerste erkervaring maar kijk je uit naar iets nieuws. Je bent communicatief vaardig in het Engels en Nederlands. Daarnaast heb je een ondernemende ingesteldheid en durf je initiatief nemen. Je werkt graag projectmatig en word aangetrokken tot procesoptimalisatie binnen een hoogtechnologische omgeving Tot slot ben je ook een leergierig persoon met sterke communicatieve vaardigheden.

Wat kan je verwachten?

Als Young Potential kom je terecht in een dynamische en open werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Sarah Holvoet op het nummer +32 (0)4 79 09 86 94 of via sarah.holvoet(@)jeffersonwells.be.

Young Potential Engineering

 • Location: Waregem
 • Type: Perm
 • Job #18090

Young Potential Engineering

Vast Contract – Waregem

#ManagementTrainee #Production #Electromechanics

Ben je recent afgestudeerd of studeer je binnenkort af als Ingenieur en beschik je over een stevige portie ambitie en zin voor initiatief? Heb je interesse om te werken in een hoogtechnologische omgeving? Lees dan zeker verder!

Jefferson Wells is de jongste divisie binnen de Manpowergroup en focust zich op Engineering & Life Sciences. Snel, doelgericht en met het oog op jouw persoonlijke ontwikkeling gaat ons gespecialiseerd team van consultants op zoek naar de meest boeiende jobs onder een vast contract.

Voor een gerenommeerd industrieel bedrijf (regio Waregem) zijn we op zoek naar pas afgestudeerde Ingenieurs of Masters Elektromechanica met een eerste werkervaring.

Jouw traject als Young Potential?

 • Als Young Potential word je in een eerste fase opgeleid door een ervaren team van ingenieurs en technici
 • Na deze grondige opleiding krijg je verschillende optimalisatieprojecten binnen productie en onderhoud toegewezen waar jij een aanzienlijke bijdrage op kunt leveren
 • Je verzorgt het technische aspect, maar zorgt ook voor het correct loggen van alle activiteiten binnen de projecten
 • Je neemt deel aan overlegmomenten met andere ingenieurs en kan meedenken over toekomstige verbeteringen binnen productie en het onderhoudsmanagement
 • Deze instapfunctie zorgt voor de perfecte voorbereiding om op middellange termijn (+2 jaar) intern door te groeien naar meer verantwoordelijkheid

Belangrijk om weten: jouw groeitraject verloopt op maat van jouw persoonlijke interesses en ambities! Zo krijg je de kans om te proeven van verschillende domeinen binnen Engineering en kom je uiteindelijk terecht in een boeiende functie die jou op het lijf geschreven is.

Wie ben je?

 • Ben je recent afgestudeerd als Ingenieur Elektromechanica, Werktuigkunde, Mechatronica, Automatisering, Elektrotechnieken, Elektriciteit, …? Of heb je een eerste werkervaring achter de rug en kijk je uit naar iets nieuws?
 • Werk je graag projectmatig en word je aangetrokken tot procesoptimalisatie binnen een hoogtechnologische omgeving?
 • Spreek je vlot Engels en Nederlands?
 • Beschik je over sterke communicatieve vaardigheden?
 • Ben je ondernemende ingesteld en durf je initiatief nemen?
 • Ben je leergierig en heb je de ambitie om door te groeien binnen een internationale en hoogtechnologische organisatie?

Dan ben jij misschien wel de Young Potential Engineering die wij zoeken!

Wat kan je verwachten?

Als Young Potential Engineering kom je terecht in een dynamische en open werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via onze website of contacteer Bauwdyna Van Haver op het nummer +32 (0)4 72 40 59 06 of stuur jouw cv door naar bauwdyna.vanhaver(@)jeffersonwells.be.

Is deze functie niet meteen wat je zoekt, maar sta je wel open voor een nieuwe uitdaging in Engineering? Bezorg gerust jouw cv via bovenstaande gegevens, dan kijken we met plezier samen uit naar nieuwe opportuniteiten!

Quality Manager

 • Location: Kortrijk
 • Type: Perm
 • Job #18073

Quality Manager

Vast Contract – Regio Kortrijk
#Quality #manager #voeding

Beschik je over een bachelor- of masterdiploma en heb je werkervaring in kwaliteit in de voedingssector? Heb je graag een zeer afwisselende job en ben je flexibel ingesteld? Lees dan vooral verder!

Onze partner is op zoek naar een Quality Manager om hun team te versterken. Dit toonaangevend productie- en distributiebedrijf gelegen in regio Kortrijk is actief binnen de voedingssector.

Jouw verantwoordelijkheden?

Als Quality Manager kom je terecht in een familiale omgeving en krijg je de verantwoordelijkheid over de kwaliteitssystemen over de volledige lijn. Jouw takenpakket bestaat uit een aantal gevarieerde activiteiten:

 • Bestaande kwaliteitsregistraties en -procedures binnen het bedrijf opvolgen
 • Bestaande certificeringen verkrijgen en behouden
 • Risico’s omtrent voedselveiligheid bewaken en indien nodig bijsturen
 • Verzorgen van de staalname-planning
 • Instaan voor toezicht op het naleven van de kwaliteits- en hygiëneregels en beoordeling van de infrastructuur
 • Opvolgen van corrigerende acties en meedenken aan voorstellen voor verbetering
 • Zorgen voor een solide voedselveiligheidcultuur samen met de productie-afdelingsverantwoordelijken
 • Kwaliteitsdoelstellingen opvolgen en rapporteren aan de directie

Wie ben je?

Om bovenstaande taken en verantwoordelijkheden succesvol uit te oefenen, beschik je als Quality Manager over een bachelor- of masterdiploma aangevuld met een relevante werkervaring binnen de voedingssector. Je bent communicatief vaardig in het Nederlands en Frans. Daarnaast heb je een flexibel ingesteldheid en ben je hands-on. Tot slot ben je ook een gedreven en assertief persoon met een vlotte en communicatieve stijl.

Wat kan je verwachten?

Als Quality Manager kom je terecht in een dynamische en open werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Sarah Holvoet op het nummer +32 (0)4 79 09 86 94 of via sarah.holvoet(@)jeffersonwells.be.

Quality Manager

 • Location: Oostende
 • Type: Perm
 • Job #18044

Quality Manager

Vast Contract – Regio Oostende
#quality #manager #voeding

Beschik je over een bachelor in de voeding of in de (bio)chemie? Heb je werkervaring in een kwaliteitsfunctie in de industrie? Lees dan vooral verder!

Onze partner is op zoek naar een Quality Manager om hun team te versterken. Dit toonaangevend productiebedrijf gelegen in regio Oostende is internationaal actief binnen de voedingssector.

Jouw verantwoordelijkheden?

Als Quality Manager kom je terecht in een familiale omgeving en krijg je de verantwoordelijkheid over de kwaliteitssystemen van de verschillende productielijnen. Jouw takenpakket bestaat uit een aantal gevarieerde activiteiten:

 • Systematische kwaliteitscontrole en voedselveiligheidborging
 • Implementeren en evalueren van HACCP
 • Uitvoeren van inspecties
 • Opvolgen en bijsturen van het pestcontrole programma
 • Interpreteren van laboresultaten
 • Klachtenbehandeling d.m.v. uitvoeren van oorzakenanalyse en definiëren preventieve maatregelen
 • Rapporteren aan de Plant Manager

Wie ben je?

Om bovenstaande taken en verantwoordelijkheden succesvol uit te oefenen, beschik je als Quality Manager over een bachelor in voeding of (bio)chemie aangevuld met een ervaring binnen kwaliteit in een productieomgeving. Ervaring met IFS of SAP is een pluspunt. Je bent communicatief vaardig in het Nederlands en Engels. Daarnaast ben je pragmatisch ingesteld waardoor je alles kan vertalen in de dagelijkse productierealiteit. Tot slot ben je ook een innovatief persoon met sterke verantwoordelijkheidszin.

Wat kan je verwachten?

Als Quality Manager kom je terecht in een dynamische en open werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een wagen, een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Sarah Holvoet op het nummer +32 (0)4 79 09 86 94 of via sarah.holvoet(@)jeffersonwells.be.

Technical Sales Manager

 • Location: Waregem
 • Type: Perm
 • Job #17931

Technical Sales Manager

Vast Contract – Regio Waregem
#sales #technics #textiel

Beschik je over een technische bachelor? Heb je werkervaring binnen een salespositie? Haal je energie uit reizen (binnen Europa) in functie van de job? Lees dan vooral verder!

Onze partner is op zoek naar een Technical Sales Manager om hun sales team te versterken. Dit toonaangevend productiebedrijf gelegen in regio Waregem is wereldwijd actief binnen de interieurtextiel sector.

Jouw verantwoordelijkheden?

Als Technical Sales Manager kom je terecht in een dynamische en technische omgeving en krijg je de verantwoordelijkheid over het uitbouwen van jouw klantenbestand in de toegewezen regio. Jouw takenpakket bestaat uit een aantal gevarieerde activiteiten:

 • Prospectie door te zoeken naar potentiële klanten in de markt
 • Onderhouden van bestaande klantenrelaties
 • Opvolgen van trends om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen binnen de markt
 • De noden van de klant identificeren en doelgericht communiceren naar het team van designers
 • Verkopen van producten die op maat worden ontwikkelt of producten uit een reeds lopende collectie
 • Implementatie en opvolging van nieuwe technische projecten
 • Rapporteren aan de Sales Director

Wie ben je?

Om bovenstaande taken en verantwoordelijkheden succesvol uit te oefenen, beschik je als Technical Sales Manager over een bachelorsdiploma in technisch-wetenschappelijke richting aangevuld met een affiniteit voor textiel. Ervaring binnen een (internationaal) salespositie is een pluspunt. Je bent communicatief vaardig in het Nederlands en Engels. Kennis Frans/Duits is een pluspunt. Daarnaast heb je een commerciële ingesteldheid en ben je graag op de baan. Tot slot ben je ook een nuchter persoon met sterke communicatieskills.

Wat kan je verwachten?

Als Technical Sales Manager kom je terecht in een dynamische en open werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Sarah Holvoet op het nummer +32 (0)4 79 09 86 94 of via sarah.holvoet(@)jeffersonwells.be.

Technisch-Commercieel Adviseur

 • Location: Kortrijk
 • Type: Perm
 • Job #17854

Technisch-Commercieel Adviseur

Vast Contract – Regio West-Vlaanderen
#agro #biotechnologie #landbouwtechnologie #adviseur #commercieel

Beschik je over een diploma in biotechnologie, landbouwtechnologie, dierkunde of gelijkaardig? Heb je een affiniteit met de landbouw? Ben je communicatief sterk, heb je doorzettingsvermogen en werk je vlot op eigen initiatief? Lees dan vooral verder!

Onze partner is op zoek naar een Technisch-Commercieel Adviseur om hun team te versterken. Dit toonaangevend distributiebedrijf gelegen in regio Kortrijk is internationaal actief binnen de agrarische sector en staat bekend omwille van hun ondernemerschap, klantgerichtheid en kwalitatieve producten.

Jouw verantwoordelijkheden?

Als Technisch-Commercieel Adviseur kom je terecht in een jong, dynamisch team en krijg je de verantwoordelijkheid over de technische en commerciële opvolging van klanten. Jouw takenpakket bestaat uit een aantal gevarieerde activiteiten:

 • Na een interne grondige opleiding en inwerkperiode op de baan naar klanten. 80% op de baan, 20% op kantoor in regio Kortrijk of home-office
 • Adviseren en ondersteunen van bestaande klanten in West-Vlaanderen
 • Optimaliseren van de verkoopomzet
 • Vakkundig advies geven aan de teler voor de toepassing van het juiste product op het juiste moment.
 • Autonome werkattitude, verantwoordelijkheid voor de eigen agenda
 • Rechtstreeks rapporteren aan de Sales Manager

Wie ben je?

Om bovenstaande taken en verantwoordelijkheden succesvol uit te oefenen, beschik je als Technisch-Commercieel Adviseur over een bachelordiploma aangevuld met een voeling voor de landbouwsector. Junior profielen zijn ook welkom. Je bent communicatief vaardig in het Nederlands. Daarnaast heb je een oplossings- en resultaatgerichte ingesteldheid en ben je zeer klantgericht. Tot slot ben je ook een teamplayer met sterke adviseringsvaardigheden.

Wat kan je verwachten?

Als Technisch-Commercieel Adviseur kom je terecht in een dynamische en open werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen, een bedrijfswagen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Sarah Holvoet op het nummer +32 (0)4 79 09 86 94 of via sarah.holvoet(@)jeffersonwells.be.

R&D Team Leader

 • Location: Tielt
 • Type: Perm
 • Job #17852

R&D Teamleader

Vast Contract – Regio Tielt
#R&D #chemie #filtratie #technischtextiel

Beschik je over een master in de chemie of fysica?  Heb je werkervaring met filtratie in de textielsector? Heb je kennis over productieprocessen en werk je teamminded? Lees dan vooral verder!

Onze partner is op zoek naar een R&D Teamleader om hun researchteam aan te sturen. Dit sterk groeiend productiebedrijf gelegen in regio Tielt is wereldwijd actief binnen de textielsector.

Jouw verantwoordelijkheden?

Als R&D Teamleader kom je terecht in een omgeving waar open communicatie centraal staat en krijg je de verantwoordelijkheid over de ontwikkeling van innovatieve producten in filtratie voor de wereldwijde markt. Jouw takenpakket bestaat uit een aantal gevarieerde activiteiten:

 • Ontwikkeling van producten in Road-Map en coördinatie van gefinancierde projecten
 • Specificaties opstellen, methodes testen en operationele instructies opstellen om een verfijnde opdracht van R&D naar productie te garanderen
 • Samen met andere afdelingen op zoek gaan naar grondstoffen en processen die beschikbaar zijn op de markt
 • Bezoeken van internationale beurzen en de sales managers ondersteunen tijdens klantenbezoek
 • Team Lead rol en rapportage lijn voor 2 R&D Managers
 • Rapporteren aan de R&D en Innovation Director

Wie ben je?

Om bovenstaande taken en verantwoordelijkheden succesvol uit te oefenen, beschik je als R&D Teamleader over een master in de chemie of fysica aangevuld met een uitgebreide kennis over filtratie / technisch textiel. Ervaring binnen een leidinggevende rol en kennis over SAP zijn een pluspunt. Je bent communicatief vaardig in het Nederlands en Engels. Daarnaast ben je analytisch ingesteld en ben je bereid om op regelmatige basis te reizen. Tot slot ben je ook een teamplayer met sterke people management skills.

Wat kan je verwachten?

Als R&D Teamleader kom je terecht in een dynamische en open werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Sarah Holvoet op het nummer +32 (0)4 79 09 86 94 of via sarah.holvoet(@)jeffersonwells.be.