Process Engineer

 • Location: Ieper
 • Type: Perm
 • Job #19404

Process Engineer

Vast Contract – Regio Ieper
#Proces #R&D #Quality #voeding

Beschik jij over een diploma als ingenieur en ben je op zoek naar die nieuwe uitdaging in de productie? Gebruik jij graag jouw analytisch inzicht om processen te optimaliseren? Heb je affiniteit met zowel voeding als waterzuivering? Lees dan vooral verder!

Onze partner is op zoek naar een Process Engineer om hun productieteam te versterken. Dit sterk groeiend productiebedrijf gelegen in regio Ieper is internationaal actief binnen de voedingssector.

Jouw verantwoordelijkheden?

Als Process Engineer kom je terecht in een productieomgeving en krijg je de verantwoordelijkheid over verschillende taken bij de productieprocessen. Jouw takenpakket bestaat uit een aantal gevarieerde activiteiten:

 • Processen op punt zetten door optimalisatieprojecten.
 • Optimalisatie van zowel de technische als organisatorische kant van het productieproces.
 • Contact onderhouden met collega’s van R&D, HR, Quality enz. om op de hoogte te blijven van alles omtrent de processen.
 • Werkmethodes opstellen bij de implementatie of verandering van machines en in samenwerking met collega’s alles opvolgen van begin tot eind.
 • Opvolgen van de waterzuivering en partners de nodige uitleg verschaffen.
 • Ondersteuning en advies bieden aan de Productiemanager door onderzoeken en analyses uit te voeren.

Wie ben je?

Om bovenstaande taken en verantwoordelijkheden succesvol uit te oefenen, beschik je als Process Engineer over een master als Ingenieur. Ervaring binnen productie is een pluspunt. Je bent communicatief vaardig in het Nederlands en Engels. Daarnaast heb je een hands-on ingesteldheid en ben je analytisch en strategisch. Tot slot ben je ook een zelfstandig en enthousiast persoon met sterke communicatieve skills.

Wat kan je verwachten?

Als Process Engineer kom je terecht in een dynamische en open werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Sarah Holvoet op het nummer +32 (0)4 79 09 86 94 of via sarah.holvoet(@)jeffersonwells.be.

R&D Laborant

 • Location: Kortrijk
 • Type: Perm
 • Job #19363

R&D Laborant

Vast Contract – Regio Kortrijk
#R&D #voeding #laborant #kwaliteit

Beschik je over een bachelor diploma in een voedingsgerelateerde richting of gelijkaardig? Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen het labo van een jong en vooruitstrevend bedrijf? Ben je communicatief sterk in zowel Nederlands als Frans? Lees dan vooral verder!

Onze partner is op zoek naar een R&D Laborant om hun R&D team te versterken. Dit toonaangevend productiebedrijf gelegen in regio Kortrijk is internationaal actief binnen de voedingssector.

Jouw verantwoordelijkheden?

Als R&D Laborant kom je terecht in een productieomgeving en krijg je de verantwoordelijkheid over de opvolging product- en procesontwikkelingen. Jouw takenpakket bestaat uit een aantal gevarieerde activiteiten:

 • Grondstoffen verwerken in R&D labo tot eindproduct die dienen als stalen voor klanten om nieuwe producties te kunnen opstarten.
 • Controleren, opvolgen en bijsturen van de aroma’s in de productie.
 • Interne smaaktesten (vergelijkende en concurrentie testen) organiseren, verwerken en analyseren van de resultaten.
 • Conformiteit garanderen van het eindproduct door kalibratie, nauwkeurigheid en onderhoud van de vochtmeters in productie.
 • Opnemen van verantwoordelijkheid voor alle praktische zaken binnen het R&D labo.
 • Rapporteren aan R&D Manager.

Wie ben je?

Om bovenstaande taken en verantwoordelijkheden succesvol uit te oefenen, beschik je als R&D Laborant over een bachelor diploma in een voedingsgerelateerde richting. Je bent communicatief vaardig in het Nederlands en Frans. Daarnaast heb je een hands-on ingesteldheid en werk je graag resultaatgericht. Tot slot ben je ook een organisatorisch persoon die veel belang hecht aan hygiëne, orde en netheid.

Wat kan je verwachten?

Als R&D Laborant kom je terecht in een dynamische en open werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Sarah Holvoet op het nummer +32 (0)4 79 09 86 94 of via sarah.holvoet(@)jeffersonwells.be.

R&D Engineer voeding

 • Location: Kortrijk
 • Type: Perm
 • Job #19358

R&D Engineer voeding

Vast Contract – Regio Kortrijk
#R&D #voeding #proces #product

Beschik je over een master diploma in een technische of wetenschappelijke richting? Heb je relevante werkervaring in de voedingssector? Ben je communicatief sterk in zowel Nederlands als Frans? Lees dan vooral verder!

Onze partner is op zoek naar een R&D Engineer om hun R&D team te versterken. Dit toonaangevend productiebedrijf gelegen in regio Kortrijk is internationaal actief binnen de voedingssector.

Jouw verantwoordelijkheden?

Als R&D Engineer kom je terecht in een uitdagende omgeving en krijg je de verantwoordelijkheid over de opvolging van product- en procesontwikkelingen. Jouw takenpakket bestaat uit een aantal gevarieerde activiteiten:

 • Verifiëren van product- en procesparameters met een analytische en kritische blik.
 • Testen uitvoeren ter optimalisatie van het proces en product.
 • Opvolgen van kwaliteit en organiseren van line-reviews met collega’s van kwaliteit, productie en technische dienst.
 • Geven van opleidingen gerelateerd met de optimalisatie van proces en product.
 • Instaan voor de technische communicatie met zowel klanten als leveranciers.

Wie ben je?

Om bovenstaande taken en verantwoordelijkheden succesvol uit te oefenen, beschik je als R&D Engineer over een master diploma aangevuld met ervaring in proces- /productoptimalisatie in de voedingsindustrie. Je bent communicatief vaardig in het Nederlands en Frans. Daarnaast heb je een analytische ingesteldheid en neem je graag initiatief. Tot slot ben je ook een dynamisch, enthousiast persoon met kan jij je flexibel opstellen.

Wat kan je verwachten?

Als R&D Engineer kom je terecht in een dynamische en open werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Sarah Holvoet op het nummer +32 (0)4 79 09 86 94 of via sarah.holvoet(@)jeffersonwells.be.

Quality Engineer

 • Location: WAREGEM
 • Type: Perm
 • Job #19330

Quality Engineer

Vast Contract – Regio Waregem
#Engineer #Quality #textiel #chemie

Beschik je over een bachelor of master in een chemische of technische richting? Heb je werkervaring in kwaliteit en/of met polymeerchemie? Ben jij zowel assertief als communicatief? Lees dan vooral verder!

Onze partner is op zoek naar een Quality Engineer om hun kwaliteitsteam te versterken. Dit gerenommeerd productiebedrijf gelegen in regio Waregem is wereldwijd actief binnen de textiel/chemische sector.

Jouw verantwoordelijkheden?

Als Quality Engineer kom je terecht in een open en creatieve omgeving en assisteer je de Quality Manager bij implementatie en opvolging van het kwaliteitsgegeven in productie en labo. Jouw takenpakket bestaat uit een aantal gevarieerde activiteiten:

 • Productspecificaties en controleprocedures ontwikkelen, opvolgen en controleren op haalbaarheid
 • Product- en proceskwaliteitsniveau’s opvolgen en optimaliseren
 • Op basis van klachten preventieve en correctieve maatregelen toepassen en voorstellen formuleren ter reductie van klachten
 • Beheren van controlematrix van ingangscontrole tot kwaliteitscontrole tijdens productie
 • Ondersteunen van proces en R&D ingenieurs bij optimaliseren processen en ontwikkeling nieuwe producten en samenwerken met labo’s bij opvolgen en analyseren productietesten
 • Rapporteren aan Quality Manager

Wie ben je?

Om bovenstaande taken en verantwoordelijkheden succesvol uit te oefenen, beschik je als Quality Engineer over een bachelor of master diploma aangevuld met relevante werkervaring. Je bent communicatief vaardig in het Nederlands en je hebt een goede basiskennis Frans en Engels. Daarnaast heb je een zelfstandige ingesteldheid en een gezonde dosis assertiviteit. Tot slot ben je ook een communicatief persoon met sterke analytische skills.

Wat kan je verwachten?

Als Quality Engineer kom je terecht in een dynamische en open werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Sarah Holvoet op het nummer +32 (0)4 79 09 86 94 of via sarah.holvoet(@)jeffersonwells.be.

QC Laborant 2 ploegen

 • Location: ROESELARE
 • Type: Perm
 • Job #19324

QC Laborant 2 ploegen

Vast contract – 2 ploegen – Regio Roeselare
#quality #control #laborant #voeding

Beschik je over een bachelor diploma (chemie, biochemie, laboratoriumtechnologie, voeding…)?  Ben je een schoolverlater of beschik je over een aantal jaren ervaring in een productie- en voedingsomgeving? Heb je een alerte ingesteldheid en werk je graag in een ploegensysteem? Lees dan vooral verder!

Onze partner is op zoek naar een QC Laborant om hun team te versterken. Dit toonaangevend productiebedrijf gelegen in regio Roeselare is internationaal actief binnen de voedingssector.

Jouw verantwoordelijkheden?

Als QC Laborant kom je terecht in een productieomgeving en krijg je de verantwoordelijkheid over de kwaliteit tijdens het gehele productieproces. Jouw takenpakket bestaat uit een aantal gevarieerde activiteiten:

 • Controle van binnenkomende producten en afgewerkte producten.
 • Stalen afnemen van grondstoffen.
 • Controles uitvoeren in de fabriek om de kwaliteit tijdens het productie- en verpakkingsproces te bewaken.
 • Uitvoeren van kwaliteitscontrole volgens specifieke methodes en procedures met oog op CCP’s en hygiëne- en kwaliteitsvoorschriften.
 • Rapporteren aan de afdelingsverantwoordelijke.

Wie ben je?

Om bovenstaande taken en verantwoordelijkheden succesvol uit te oefenen, beschik je als QC Laborant over een bachelor diploma, ervaring binnen een productie- en/of voedingsomgeving is een pluspunt maar geen must. Je bent communicatief vaardig in het Nederlands en bezit je een basis Frans en Engels. Daarnaast heb je een gemotiveerde ingesteldheid en ben je kritisch, betrouwbaar en nauwkeurig. Je werkt graag in een 2-ploegensysteem (van 5u tot 13u en van 13u tot 21u). Tot slot ben je een flexibel persoon en werk je graag in teamverband.

Wat kan je verwachten?

Als QC Laborant kom je terecht in een dynamische en open werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddelijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Sarah Holvoet op het nummer +32 (0)479 09 86 94 of via sarah.holvoet(@)jeffersonwells.be.

 

QC Laborant 2 ploegen

 • Location: Kortrijk
 • Type: Temp
 • Job #19192

QC Laborant 2 ploegen

Interim met optie vast – 2 ploegen – Regio Kortrijk 
#quality #control #laborant

Beschik je over een bachelor diploma (chemie, biochemie, laboratoriumtechnologie, voeding…)? Ben je een schoolverlater of beschik je over een aantal jaren ervaring in een laborantfunctie? Heb je kennis van microbiologische analyses en werk je graag in een ploegensysteem? Lees dan vooral verder!

Onze partner is op zoek naar een QC Laborant om hun team te versterken. Dit toonaangevend productiebedrijf gelegen in Kortrijk is wereldwijd actief binnen de voedingssector en staat bekend omwille van hun zuivelproducten.

Jouw verantwoordelijkheden?

Als QC Laborant kom je terecht in een laboratoriumomgeving en krijg je de verantwoordelijkheid over de kwaliteit tijdens het gehele productieproces. Je doet controles op binnenkomende grondstoffen, op tussenproducten en uiteindelijk op de afgewerkte producten… Jouw takenpakket bestaat uit een aantal gevarieerde activiteiten:

 • Alle afwijkingen tijdig detecteren en rapporteren.
 • Controles uitvoeren in de fabriek om de kwaliteit tijdens het productieproces te bewaken.
 • Uitvoeren van kwaliteitscontrole volgens specifieke methodes en procedures.
 • Verwerken, rapporteren en vrijgeven van analyse resultaten.
 • Kalibratie van de apparatuur.
 • Bijhouden van het labo handboek.
 • Sensorische analyses

Wie ben je?

Om bovenstaande taken en verantwoordelijkheden succesvol uit te oefenen, beschik je als QC Laborant over een bachelor diploma, ervaring binnen een laborantfunctie is een pluspunt maar geen must. Je bent communicatief vaardig in het Nederlands en Engels. Daarnaast heb je een gemotiveerde ingesteldheid en ben je kritisch, betrouwbaar en nauwkeurig. Je beschikt over kennis van labotechnieken, fysicochemische en microbiologische analyses. Je werkt graag in een 2-ploegensysteem (van 6u tot 14u en van 14u tot 22u). Tot slot ben je een flexibel persoon en werk je graag in teamverband.

Wat kan je verwachten?

Als QC Laborant kom je terecht in een dynamische en open werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen. Na een geslaagde interim periode van max 6 maanden is er de mogelijkheid om over te gaan naar een vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Sarah Holvoet op het nummer +32 (0)479 09 86 94 of via sarah.holvoet(@)jeffersonwells.be.

Shiftleader 2 ploegen

 • Location: Poperinge
 • Type: Perm
 • Job #19321

Shiftleader 2 ploegen

Vast Contract – Regio Poperinge
#shiftleader #voeding #productie

Beschik je over een bachelor in een chemische richting of gelijkaardig? Heb je werkervaring in een gelijkaardige leidinggevende functie of ben je klaar om die stap te zetten? Ben je bereid om in een 2-ploegensysteem te werken? Lees dan vooral verder!

Onze partner is op zoek naar een Shiftleader om hun team te versterken. Dit toonaangevend productiebedrijf gelegen in regio Poperinge is wereldwijd actief binnen de voedingssector.

Jouw verantwoordelijkheden?

Als Shiftleader kom je terecht in een productieomgeving en krijg je de verantwoordelijkheid over het aansturen van de productieafdelingen tijdens jouw shift. Jouw takenpakket bestaat uit een aantal gevarieerde activiteiten die tijdens het leertraject verduidelijkt zullen worden:

 • Behalen van productiedoelstellingen
 • Wijzigen van productie- en personeelsplanning indien nodig en begeleiden van medewerkers
 • Opvangen van nieuwe medewerkers en inplannen van de nodige opleidingen via de trainers
 • Hygiëne, veiligheids- en milieuregels opvolgen en bijsturen waar nodig
 • Overleggen met productiemanagers en collega’s voor een vlotte shiftovergang

Wie ben je?

Om bovenstaande taken en verantwoordelijkheden succesvol uit te oefenen, beschik je als Shiftleader over een bachelor aangevuld met een 5-tal jaar ervaring in een productieomgeving. Ervaring binnen een leidinggevende functie is een pluspunt. Je bent communicatief vaardig in het Nederlands en bezit een basis Frans. Daarnaast heb je een hands-on ingesteldheid en ben je ook een communicatief persoon.

Wat kan je verwachten?

Als Shiftleader kom je terecht in een dynamische en open werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Sarah Holvoet op het nummer +32 (0)4 79 09 86 94 of via sarah.holvoet(@)jeffersonwells.be.

Logistics Engineer

 • Location: Brugge
 • Type: Contracting
 • Job #19137

Logistics Engineer

Fixed Contract – Region Bruges 

#logistics #supplychain #projects

Have you always been passionate about logistics and supply chain? Are you looking for a varied job with a lot of challenges within the industrial sector? This job might be something for you!

We are looking for a Logistics Engineer for an international player, based in the area of Bruges. The company is known worldwide for its many innovations in the transport sector. Are you ready for this challenge and you want to face it with Jefferson Wells? Read on!

Your responsibilities?

As Logistics Engineer, you are responsible for coordinating supply chain activities for your projects. Your duties will consist of several diverse activities during the different phases of the projects:

 • Design Supply Chain processes based on team requirements.
 • Set up & Synchronize Supply Chain processes vs Industrial requirements.
 • Responsible to drive key activities to ensure all conditions related to suppliers’ deliveries, logistics flows, stock policy and system management are met.
 • Identify Suppliers for which capacity is at risk.
 • Coordinate Supply Chain activities related to planning changes, suppliers’ changes or technical modifications with significant impact on supplier’s capacity or logistics flows.
 • Support Supply Chain organization in case of critical deliveries issues at suppliers.
 • Manage Material Availability, anticipate material shortage.
 • Coordinate all Supply Chain activities to secure the end of production while minimizing costs and obsolete inventories.

Who are you?

For you to be able to perfectly execute the responsibilities of a Logistics Engineer you preferably have a master’s degree in engineering or similar through working experience. You have knowledge and experience with an ERP system. As a professional you can handle crisis situations without getting stressed and you deal with them effectively. You have great communication skills combined with an analytical view. Because you work in an international environment you must have a good knowledge of English. Every other language you know is seen as a great asset! 

What can you expect?

As a Logistics Engineer, you’ll work in a dynamic and open working environment with pleasant colleagues. Furthermore, you’ll receive an attractive salary with an extensive package of fringe benefits and an immediate fixed contract. Finally, you’ll enjoy the opportunity for personal and professional development through internal training and education.

Does this position meet your expectations? Then apply directly via the website or contact Martine Vergote on +32 (0)4 95 36 51 42 or via martine.vergote(@)jeffersonwells.be

Process Engineer Production

 • Location: BRUGGE
 • Type: Contracting
 • Job #19109

Process Production Engineer

Vast Contract – Regio Ieper
#Continuous #improvement #processen

Heb je een passie voor productieprocessen?  Heb je werkervaring met Continuous Improvement projecten in de voedingssector? Heb je een master als industrieel ingenieur en werk je proactief? Lees dan vooral verder!

Onze partner is op zoek naar een Process Production Engineer om hun engineering team te versterken. Dit toonaangevend productiebedrijf gelegen in Ieper is wereldwijd actief binnen de voedingssector en staat bekend omwille van hun hoogtechnologische toepassingen voor allerlei soorten voeding.

Jouw verantwoordelijkheden?

Als Process Production Engineer kom je terecht in een hoogtechnologische omgeving en krijg je de verantwoordelijkheid over continuous improvement projecten en het implementeren van nieuwe processen en procedures. Jouw takenpakket bestaat uit een aantal gevarieerde activiteiten:

 • Je volgt de productieprocessen continu op en stuurt bij waar nodig zodat de beoogde productie output en productkwaliteit gerealiseerd kan worden.
 • Je brengt het budget en de technische scope van projecten in kaart om de volledige projectscope aan te leveren voor goedkeuring van het project.
 • Je integreert en implementeert goedgekeurde projecten.
 • Je analyseert productie  performance  parameters om bottlenecks in kaart te brengen en effectieve verbeteringsvoorstellen te kunnen formuleren.
 • Je maakt voorstellen om de bestaande processen te optimaliseren om een bijdrage te leveren aan de productieprocessen met focus op het digitale aspect.
 • Je fungeert als expert technologie, Industry 4.0, sustainability en energie om je kennis en expertise beschikbaar te stellen voor diverse stakeholders binnen de organisatie.
 • Je bent element leader van één van de bouwstenen van het Process Safety Management om een up-to-date Procestechnologie pakket te hebben voor Proces risico analyses

Wie ben je?

Om bovenstaande taken en verantwoordelijkheden succesvol uit te oefenen, beschik je als Process Production Engineer over een Master industrieel ingenieur aangevuld met een ervaring als Process Engineer of gelijkaardig. Ervaring binnen een de voedingssector is een pluspunt. Je bent communicatief vaardig in het Nederlands. Daarnaast heb je een proactieve ingesteldheid en ben je zelfstandig. Tot slot ben je ook een analytisch persoon met sterke communicatieve vaardigheden.

Wat kan je verwachten?

Als Process Production Engineer kom je terecht in een dynamische en open werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Matthias Kegels op het nummer +32 (0)4 95 36 51 42 of via martine.vergote(@)jeffersonwells.be.

Serial Production Controller (SPC)

 • Location: Brugge
 • Type: Contracting
 • Job #18221

Serial Production Controller

Vast Contract – Regio Brugge
#werkorders #coördineren #logistiek

Beschik je over een goede portie crisismanagement?  Heb je werkervaring met SAP in de logistieke sector? Heb je een goede kennis van MRP en werk je zelfstandig? Lees dan vooral verder!

Onze partner is op zoek naar een Serial Production Controller om hun logistieke team te versterken. Dit toonaangevend productiebedrijf gelegen in Brugge is internationaal actief binnen de transport sector en staat bekend omwille van hun duurzame ontwikkeling van transportmogelijkheden.

Jouw verantwoordelijkheden?

Als Serial Production Controller kom je terecht in een industriële omgeving en krijg je de verantwoordelijkheid over alle werkorders en hun vooruitgang. Jouw takenpakket bestaat uit een aantal gevarieerde activiteiten:

 • Je zal de werkorders opstarten, coördineren en de voortgang controleren volgens de MPS (Manufacturing Planning & Scheduling).
 • Je zal dagelijks coördineren met logistiek, materiaalplanning en kwaliteit om het productieteam in staat te stellen volgens plan te produceren.
 • Je zal verbeterplannen definiëren en uitvoeren voor disfuncties van componenten die aan de productielijn worden geleverd.
 • Je zal zorgen voor een continue stroom van materialen naar de productielijn
 • Je zal dagelijks de voortgang van werkorders opvolgen door nauwe communicatie met Line managers
 • Je zal bijdragen aan de controle van de nauwkeurigheid van gegevens met betrekking tot BOM (Bill Of Material)
 • Je zal de informatie workflow van werkorders beheren.
 • Je zal bijdragen om de productdoorlooptijd te minimaliseren.

 

Wie ben je?

Om bovenstaande taken en verantwoordelijkheden succesvol uit te oefenen, beschik je als Serial Production Controller over een goede kennis van MRP aangevuld met een basiskennis van Lean tools. Ervaring als productieplanner, logistieke planner of gelijkaardig is een must. Je bent communicatief vaardig in het Nederlands, Engels is een pluspunt. Daarnaast heb je een proactieve ingesteldheid en ben je doelgericht. Tot slot ben je ook een zelfstandig persoon met sterke communicatieve vaardigheden.

Wat kan je verwachten?

Als Serial Production Controller kom je terecht in een dynamische en open werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Martine Vergote op het nummer +32 (0)4 95 36 51 42 of via martine.vergote(@)jeffersonwells.be.