Electrical Engineer

  • Location: WAREGEM
  • Job #25045

Electrical Engineer
Vast Contract – Regio Kortrijk
#ElectricalEngineering #PLC #Robotics

Ben jij een technisch onderlegde professional met een passie voor innovatie en de ontwikkeling van maatwerkoplossingen? Wil je deel uitmaken van een familiebedrijf dat internationale technische uitdagingen aangaat? Lees dan vooral verder!
Onze partner is een sterk groeiend familiebedrijf , die zich richt op het ontwerpen, produceren, programmeren en installeren van innovatieve en klantspecifieke machines voor sectoren zoals non-woven, kunststof, bouwmaterialen, farmaceutica en recycling. Zij verzorgen alle elektrische sturingen en robotica binnen hun internationale groep.

Jouw verantwoordelijkheden?

  • Je analyseert de werking van de machines in samenwerking met mechanische engineering.
  • Je doet de assemblage van de nodige hardware, zoals PLC's, drives en sensoren.
  • Je tekent  EPLAN-schema’s voor voornamelijk eigen projecten.
  • Je schrijft of past PLC- en HMI-software aan.
  • Je test de machines in de werkplaats.
  • Je bent verantwoordelijk voor het opstarten van de machines bij de klant, zowel nationaal als internationaal.
  • Je biedt nazorg bij problemen van bestaande installaties, bij voorkeur via remote service.
     

Wie ben je?

Om de taken en verantwoordelijkheden als Electrical Engineer succesvol uit te voeren, beschik je bij voorkeur over een bacheloropleiding of heb je minimaal 10 jaar gelijkwaardige ervaring. Schoolverlaters komen ook in aanmerking. Kennis van EPLAN, Siemens TIA Portal en/of Step 7 en Allen Bradley is een pré. Je bent Nederlandstalig met een goede kennis van het Engels en je werkt graag in teamverband. Daarnaast neem je graag initiatief en vormt een korte verblijft in het buitenland geen probleem.
Wat kan je verwachten?
Als Electrical Engineer kom je terecht in een innovatieve en dynamische werkomgeving. Je krijgt een vast contract van onbepaalde duur, een aantrekkelijk salarispakket en de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen door interne opleidingen en trainingen. Daarnaast werk je samen met een gedreven team aan uitdagende en gevarieerde projecten die bijdragen aan jouw professionele groei.
Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of neem contact op met Martine Vergote op +32 (0)495 36 51 42 of via martine.vergote(@)jeffersonwells.be.

Attach a resume file. Accepted file types are DOCX, and PDF.

We are uploading your application. It may take a few moments to read your resume. Please wait!