Freelance Validation Engineer

  • Lieu: gent
  • Travail #24098

Freelance Validation Engineer
Freelance – regio Gent
#Automotive # #standards #toolings

Ben jij een freelancer en op zoek naar een extra opdracht? Heb je een technische achtergrond en ervaring met het valideren en controleren van machines, tools en documentatie in industriële omgevingen? Dan is deze opdracht zeker iets voor jou!

Voor een grote, internationale speler in de Automotive industrie zijn we op zoek naar een Validatie Engineer regio Gent (m/v/x). Voel jij jezelf klaar voor deze uitdaging? Wil je samen met Jefferson Wells deze uitdaging aangaan? Lees dan zeker verder!

Jouw verantwoordelijkheden?
Als Validatie Engineer ben je verantwoordelijk voor het valideren van nieuwe installaties volgens de specifieke standaarden van de klant.
Je zorgt voor fysieke inspectie, controle van documentatie en detectie van afwijkingen gedurende de verschillende projectfasen. Het is essentieel dat je vertrouwd bent met Europese machinerichtlijnen en algemeen geldende technische normen. Hoewel functionele testen niet tot je taken behoren, wordt een mindset van continu verbeteren ten zeerste gewaardeerd.

Wie ben je?
Om bovenstaande taken en verantwoordelijkheden succesvol uit te oefenen, beschik je als Validatie Engineer over een technische diploma en heb je bewezen ervaring en kennis in Europese machinerichtlijnen en technische normen. Je toont voldoende flexibiliteit om 1 dag per week aanwezig te zijn gedurende enkele maanden om vertrouwd te raken met de standaarden. Later zal dit eerder project gebaseerd zijn.

Wat kan je verwachten?
Als freelance validatie Engineer kom je terecht in een dynamische en open werkomgeving met aangename collega’s zowel bij de eindklant als het Jefferson Wells Consultancy team.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Sara Van den Bossche  op het nummer +32 (0)4 72 79 10 42 of via Sara.vandenbossche(@)jeffersonwells.be.
 

Attachez un curriculum vitae. Les types de fichiers acceptés sont des DOC, DOCX, PDF, HTML, and TXT.

Nous téléchargeons votre application. Il peut prendre quelques instants pour lire votre curriculum vitae. Veuillez patienter!