Service Manager

  • Lieu: Deinze
  • Travail #25051

Service Manager
Vast contract – regio Drongen
#ServiceManagement #TeamLeadership #TechnicalProjects

Ben jij een geboren leider met een passie voor technologie? Heb je ervaring in het leiden van service teams en wil je werken in een internationale omgeving met uitdagende technische projecten? Dan is deze job zeker iets voor jou!

Voor een toonaangevend bedrijf regio Drongen, gespecialiseerd in industriële technologieoplossingen, zijn we op zoek naar een Service Manager (m/v/x). Klaar voor deze uitdaging? Lees dan zeker verder!

Jouw verantwoordelijkheden?
Als Service Manager ben je verantwoordelijk voor het leiden van een team van service engineers die wereldwijd machines installeren en in bedrijf stellen. Je hebt een natuurlijke leiderschapsstijl en bent een coach voor je team, waarbij je de organisatie en je teamleden ondersteunt door middel van:

  • Resourcemanagement, zoals het inplannen van personeel, forecasting en het regelen van reizen.
  • Het beheren van escalaties en het geven van trainingen aan je team.
  • Ondersteunen van de uitbreiding van de wereldwijde spare parts-business door commerciële opportuniteiten te spotten en te benutten, en lange-termijn klantrelaties te onderhouden.
  • Je zorgt voor trainingen en blijft op de hoogte van de laatste trends in de industrie.
  • Het optimaliseren van serviceprocessen, het in kaart brengen van verbeterpunten en workflows optimaliseren.
  • Rapporteren aan de Business Managers en Business Unit Director en nauw samenwerken met de sales- en projectmanagers.

Wie ben je?
Je beschikt over een masterdiploma in Elektromechanica of een gelijkwaardige ervaring. Je hebt ervaring met het installeren en inbedrijfstellen van grote Capex-projecten in een technische omgeving. Verder ben je gepassioneerd door technologie, klantgericht en heb je een sterk probleemoplossend vermogen. Proactief handelen en een meester zijn in planning is essentieel voor deze functie. Je bent bereid om tot 20% van de tijd internationaal te reizen en bent vloeiend in het Engels (kennis van andere talen is een pluspunt).

Wat kan je verwachten?
Als Service Manager kom je terecht in een dynamisch en innovatief bedrijf dat sterk inzet op technologie en service excellence. Je krijgt een aantrekkelijk loonpakket met extralegale voordelen en een vast contract van onbepaalde duur. Daarnaast biedt het bedrijf volop kansen voor persoonlijke en professionele ontwikkeling door middel van interne opleidingen en trainingen.

Voldoet deze vacature aan jouw verwachtingen? Solliciteer direct via de website of contacteer Sara Van den Bossche op het nummer (+32) 0472 79 10 42 of stuur je CV naar [email protected].

Attachez un curriculum vitae. Les types de fichiers acceptés sont des DOCX, and PDF.

Nous téléchargeons votre application. Il peut prendre quelques instants pour lire votre curriculum vitae. Veuillez patienter!