Contract advisor

 • Lieu: Leuven
 • Type : Temp
 • Travail #15820

Voor onze klant zijn wij op zoek naar een Contract advisor in Leuven. Onze klant is is een grote speler in de automotive sector en werkt met verschillende automerken.

Functieomschrijving:

 • Je zorgt voor een hoogwaardige klantgerichte dienstverlening bij de opmaak van het contract en de bestelling van het voertuig tot het einde van het contract.
 • Je zorgt ervoor dat het contract volledig is afgestemd op de wensen van de klant en zorgt voor een administratieve opvolging.
 • Je controleert contracten op volledigheid en zorgt voor een goede opvolging van offertes.
 • Je volgt proactief de status van de ontbrekende of onvolledige documenten op teneinde deze tijdig te verkrijgen (en dringt hierop aan bij de klant indien nodig).
 • Je beantwoordt vragen van klanten in verband met facturatie.
 • Je bouwt een langetermijnrelatie op met klanten.
 • Je onderhoudt goede interne relaties met de verschillende ondersteunende diensten (verzekeringen, bijstand, klantenservice, …).

Wie ben jij:

 • Je hebt idealiter al een eerste relevante werkervaring.
 • Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands en Frans, daarnaast heb je een goede kennis van het Engels.
 • Je kan goed zelfstandig werken.
 • Je hebt een analytische instelling en zorgt voor een grondige gegevensverwerking.
 • Je hebt een commerciële mindset.
 • Kennis van leasing en financieringsmethoden is een pluspunt.
 • Je kan goed overweg met het Microsoft Office pakket en bent vaardig om nieuwe programma’s te leren.

Wij bieden aan:

 • Je krijgt een contract van onbepaalde duur met Manpower Talent Based Outsourcing.
 • Je ontvangt een competitief loon met verschillende extralegale voordelen (maaltijdcheques 8 euro per gewerkte dag, groeps- en hospitalisatieverzekering, onkostenvergoeding voor thuiswerk, vergoeding woon-werkverkeer).
 • Je krijgt permanente ondersteuning en coaching door je persoonlijke consultant bij Manpower Talent Based Outsourcing.
 • Je hebt de mogelijkheid om opleidingen te volgen om te blijven groeien.

Business Development Engineer

 • Lieu: Leuven
 • Type : Perm
 • Travail #15692

Business Development Engineer

Vast Contract – Leuven
#ProjectEngineering #Meetsystemen #BusinessDevelopment

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging waarbij je de aspecten van Project Engineering en Business Development kan combineren? Voel je je thuis in een technisch complexe omgeving en heb je interesse in projecten op maat van de klant waarin zowel de aspecten van elektriciteit, elektronica als mechanica aan bod komen? Lees dan zeker verder!

Voor onze klant in regio Leuven zijn we op zoek naar een technisch sterke Business Development Engineer.

Jouw verantwoordelijkheden?

Als Business Development Engineer neem je een sleutelrol op binnen de organisatie. Vanuit jouw sterke communicatieve vaardigheden en brede technische achtergrond zal je de markt onderzoeken, netwerken en de gesprekken aanknopen met potentiële klanten in de niche van meetsystemen en magnetisatie. Je bent verantwoordelijk voor het opzetten van marketingstrategieën (in nauwe samenwerking met een extern marketing bureau), het uitvouwen van het klantenpotentieel en het formuleren van antwoorden op technische vraagstukken met als doel deze om te zetten in succesvolle projecten.  

In het kader van jouw job ben je ook bereid om klanten op regelmatige basis te bezoeken in binnen- en buitenland (+/- 1 week / maand).

Wie ben je?

Ben je in het bezit van een diploma Burgerlijk, Industrieel of Handelsingenieur en kan je terugvallen op minstens 5 jaar relevante werkervaring? Laat je je opmerken door jouw sterke technische achtergrond, communicatieve vaardigheden en heb je een neus voor commerciële opportuniteiten? Haal je voldoening uit kwalitatieve klantencontacten en projectopvolging op lange termijn en ben je bereid om je in te werken in de nichemarkt van meetsystemen en magnetisatie voor diverse toepassingen? Dan ben jij misschien wel de Business Development Engineer die wij zoeken!

Wat kan je verwachten?

Als Business Development Engineer kom je terecht in een academische en hoogtechnologische werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Bauwdyna Van Haver via bauwdyna.vanhaver(@)jeffersonwells.be of op het nummer +32 (0)4 72 40 59 06.

Application Engineer

 • Lieu: LEUVEN
 • Type : Perm
 • Travail #14209

Application Engineer

Vast Contract – Leuven
#ProjectEngineering #Meetsystemen #Automation

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging als Application Engineer en heb je reeds ervaring in een industriële productieomgeving? Toon je daarnaast een sterke interesse in magnetisatie- en meetsystemen? Lees dan zeker verder!

Voor onze klant in regio Leuven zijn we op zoek naar een technisch sterke Application Engineer.

Jouw verantwoordelijkheden?

Als Application Engineer ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en indienstname van diverse magnetisatie- en meetsystemen. Je bent betrokken bij projecten het analyseren van de uitvoerbaarheid, over de R&D fase tot de uiteindelijke oplevering ervan. Je zorgt voor de nodige kwaliteitscontrole en zal ook klanten bijstaan voor al hun technische vragen.

Wie ben je?

Ben je in het bezit van een Master diploma Elektromechanica (of gelijkwaardig door ervaring) en kan je reeds relevante ervaring voorleggen in een industriële productieomgeving? Kan je vlot werken met 2D / 3D tekenprogramma’s en heb je kennis van automatiseringssystemen en PLC Programmatie? Beschik je bovendien over een sterke kennis van de Nederlandse en Duitse taal en wil je graag werken in een hoogtechnologische KMO-omgeving? Dan ben jij misschien wel de Application Engineer die wij zoeken!

Wat kan je verwachten?

Als Application Engineer kom je terecht in een a cademische en hoogtechnologische werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Bauwdyna Van Haver via bauwdyna.vanhaver(@)jeffersonwells.be of op het nummer +32 (0)4 72 40 59 06.

Is deze functie niet meteen wat je zoekt, maar sta je wel open voor een nieuwe uitdaging in Engineering? Bezorg gerust jouw cv via bovenstaande gegevens, dan kijken we met plezier samen uit naar nieuwe opportuniteiten!