Project Leaders

  • Location: BRUXELLES
  • Job #23528

Wij zoeken (m/v/x)
Project Leaders

#Construction #Projects #Energy

Ben jij iemand de graag technische analyses combineert met het aansturen van werven? Op zoek naar een gevarieerde job waarbij je steeds nieuwe uitdagingen tegenkomt binnen de wereld van de energie sector? Een job waarbij je werkt aan vooruitstrevende projecten ter uitbreiding van elektrische infrastructuurprojecten? Dan is deze job zeker iets voor jou!

Voor een grote speler op de Energiemarkt met hoofdzetel in Brussel zijn wij op zoek naar Project Leaders voor werven regio Brussel en/of Antwerpen (m/v/x) Voel jij jezelf klaar voor deze uitdaging? Wil je samen met Jefferson Wells deze uitdaging aangaan? Lees dan zeker verder!

Jouw verantwoordelijkheden:
Als Technische Projectleider ben je verantwoordelijk voor elektrische infrastructuurprojecten (betreffende hoogspanningsposten. Jouw takenpakket omvat:

  • Uitwerken van voorontwerpen, opstellen van budgetten en planning van projecten rekening houdend met de vereiste en beschikbare resources.
  • Verantwoordelijkheid voor het beheer van de planning, van het projectbudget en van de rapportering aan de teamverantwoordelijken.
  • Meewerken aan het opstellen van de aanbestedingsdossiers en deelnemen aan het aankoopproces.
  • Leiding en coördinatie van de uitvoering op het terrein van de projecten in samenwerking met leveranciers, aannemers, …

Wie ben je?
Je bent in het bezit van een Masterdiploma in burgerlijk of industrieel ingenieur (bijvoorbeeld elektrotechniek of elektromechanica). Ervaring met projectbeheer en kennis van hoogspanning worden gewaardeerd. Je beschikt over een sterke verantwoordelijkheidszin en hebt een uitgesproken organisatietalent. Als vlotte, assertieve communicator ben je klantgericht, hecht je waarde aan teamgeest en toon je vindingrijkheid. Je bezit uitstekende kennis van het Nederlands en Frans, met basiskennis van het Engels.

Zowel ervaren kandidaten als Young Potentials zijn welkom!
 

Wat kan je verwachten?

Als Technisch Project leider krijg je een aantrekkelijke verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze vacature aan je verwachtingen? Aarzel dan niet om je CV te sturen naar sara.vandenbossche(at)jeffersonwells.be OF bel op het nummer +32 (0) 472.79.10.42

 

Attach a resume file. Accepted file types are DOC, DOCX, PDF, HTML, and TXT.

We are uploading your application. It may take a few moments to read your resume. Please wait!