Production Engineer

  • Location: PUURS
  • Job #24156

Wij zoeken een (m/v)

Production Engineer

#Pharma #Production #process

Ben jij een gepassioneerd door productieprocessen en change management op zoek naar een nieuwe uitdaging? Op zoek naar een gevarieerde job waarbij je steeds nieuwe uitdagingen tegenkomt in een farmaceutische omgeving? Een job waarbij je problemen aanpakt en je verbeteringen mag doorvoeren? Dan is deze job zeker iets voor jou!

Voor een grote, internationale speler binnen farmacie zijn we op zoek naar een Production Engineer  regio Bornem. (m/v) Voel jij jezelf klaar voor deze uitdaging? Wil je samen met Jefferson Wells deze opdracht aangaan? Lees dan zeker verder!  

Omschrijving
Als Production Engineer ben je verantwoordelijk voor het detecteren en analyseren van verstoringen in de lijnen en om voorstellen te coördineren en opvolgen van verbeteringen in samenwerking met andere afdelingen. Jouw verantwoordelijkheden bestaan uit:

  • Productie-input geven met betrekking tot reparaties en verbeteringen.
  • input verzamelen van lijnoperators, supervisors, hoofdtechnici en machinebedieners.
  • Goedkeuren van PM-plannen.
  • Bepalen van prioriteiten, plannen en coördineren van de uitvoering van verbeteringen
  • Communicatie verzorgen van wijzigingen aan personeel en training geven betrokken personeel.
  • Evaluatie van de impact van veranderende GMP-vereisten op de apparatuur.
  • Ontwikkelen van kennisbanken die beschrijven wat en hoe de lijnen moeten worden bediend en problemen moeten worden opgelost.
 

Profiel
Je komt in aanmerking voor deze functie als je een Burgerlijk ingenieur, bio-ingenieur of industrieel ingenieur bent met minstens 3 jaar ervaring. Je hebt sterk technisch inzicht in productie processen en hebt kennis van verandermanagementprocedures. Je bent communicatief sterk, analytisch en bezit sterk probleemoplossend vermogen. Je beheerst vlot de Nederlandse en Engelse taal.

Reeds ervaring en/of kennis van GMP procedures wordt aanzien als een plus!  

Aanbod
Als Production Engineer krijg je een aantrekkelijke verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze vacature aan je verwachtingen? Aarzel dan niet om je CV te sturen naar sara.vandenbossche(at)jeffersonwells.be OF bel op het nummer +32 (0) 472.79.10.42

Attach a resume file. Accepted file types are DOC, DOCX, PDF, HTML, and TXT.

We are uploading your application. It may take a few moments to read your resume. Please wait!