Preventie Adviseur (Niveau 1)

  • Location: Gent
  • Job #24168

Preventie Adviseur – Niveau 1
Vast Contract OF Freelance  – Gent
#Safety #Arbeidsveiligheid #Seveso

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging als Preventie Adviseur en heb je specifiek passie voor het gedeelte arbeidsveiligheid en dat binnen een uitdagende procesomgeving? Lees dan zeker verder!

Voor een van onze klanten in Gent zijn we momenteel op zoek naar een Preventie Adviseur, Niveau 1. Voel jij jezelf klaar voor deze uitdaging? Wil je samen met Jefferson Wells deze uitdaging aangaan? Lees dan zeker verder!

Jouw verantwoordelijkheden?
Als Preventie Adviseur zal je in het kader van veiligheid en welzijn fungeren als verbindingspersoon en zal je communiceren en werken op alle niveaus, variërend van werknemers tot plantmanagers en het corporate niveau. Jouw taken bestaan o.a. uit:

  • Identificeren, analyseren en evalueren van mogelijke gevaren en risico's op de werkvloer, met specifieke aandacht voor de arbeids veiligheid in de industrie.
  • Organiseren en geven van trainingen en opleidingen aan werknemers over veiligheidsprocedures, noodprocedures en het juiste gebruik van beschermingsmiddelen.
  • Regelmatig inspecteren van de werkomgeving en -processen om naleving van veiligheidsnormen te controleren, en het uitvoeren van interne audits.
  • Onderzoeken van incidenten en ongevallen op de werkvloer, vaststellen van de oorzaken en aanbevelingen doen ter voorkoming van toekomstige incidenten, en rapporteren aan het management en de bevoegde autoriteiten.
 

Wie ben je?
Beschik je een Attest niveau 1 met al enkele jaren ervaring en ligt je focus op arbeidsveiligheid? Heb je ervaring en expertise in het motiveren en enthousiasmeren van mensen om een cultuurverandering op het gebied van veiligheid te bevorderen? Ben je een uitstekende communicator, zowel mondeling als schriftelijk, en kun je effectief communiceren op alle niveaus? Ben je bereid om 50% van je tijd op het terrein door te brengen, in de fabriek, en heb je ervaring met Seveso-regelgeving?

Dan ben jij wellicht de Preventieadviseur niveau 1 die wij zoeken!

Wat kan je verwachten?
Als Preventie Adviseur kom je terecht in een dynamische en open werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Ook freelancers komen in aanmerking!

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Sara op het nummer +32 (0)4 72 79 10 42 of via [email protected]

Attach a resume file. Accepted file types are DOC, DOCX, PDF, HTML, and TXT.

We are uploading your application. It may take a few moments to read your resume. Please wait!