Productie Manager

  • Location: LOKEREN
  • Job #24693

Productie Manager

Vast contract – regio Sint Niklaas
#Production #peoplemanagent #planning

Ben jij een Productiemanager pur sang en heb je zelf ook heel wat kennis in onderhoud van industriële machines? Op zoek naar een gevarieerde job waarbij je volledig eigenaarschap kan opnemen van de lopende productie? Een job waarbij je problemen aanpakt en je verbeteringen mag doorvoeren? Dan is deze job zeker iets voor jou!

Voor een internationaal bedrijf regio Sint Niklaas de zich graag kenmerkt door zijn aangename familiale KMO sfeer zijn we op zoek naar een Productie Manager (m/v/x). Voel jij jezelf klaar voor deze uitdaging? Wil je samen met Jefferson Wells deze uitdaging aangaan? Lees dan zeker verder!

Jouw verantwoordelijkheden?

Als Productie Manager zal je 3 supervisors aansturen die op zich 70 arbeiders coördineren doorheen de lopende productie. Een greep uit jouw verantwoordelijkheden:
 

  • Zelf rechtstreeks aansturen van het 12-koppig maintenance team
  • Actieve betrokkenheid bij productieplanning, kwaliteitsbewaking en het implementeren van efficiënte processen.
  • Effectieve samenwerking met het team, inclusief het beheren van communicatie en samenwerking tussen teamleden, en het bijdragen aan een positieve teamdynamiek.
  • Nauwkeurig bijhouden van technische documentatie, regelmatig vergaderen met het engineering team van product developers en team van supervisors
  • Je rapporteert aan de Operations & Engineering Director
 

Wie ben je?

Om de rol van Productie Manager goed in te vullen beschik je bij voorkeur over een hoger technisch diploma en ben je gepassioneerd door het coachen en aansturen van teams. Bovendien heb je kennis en interesse in industrieel onderhoud en en haal je energie uit het implementeren en optimaliseren van diverse productieprocessen. Je bent analytisch, planmatig en communicatief en bent een ware People manager. Je beheerst vlot de Nederlandse en Engels taal.

Wat kan je verwachten?
Als Productie Manager krijg je een aantrekkelijke verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen. Ook freelancers komen in aanmerking.

Voldoet deze vacature aan jouw verwachtingen? Solliciteer rechtsreeks via de website of contacteer Sara Van den Bossche op het nummer (+32) 0472 79 10 42

Attach a resume file. Accepted file types are DOCX, and PDF.

We are uploading your application. It may take a few moments to read your resume. Please wait!