Gereedschappentekenaar

  • Location: BRUGGE
  • Job #24754
Wij zoeken een (m/v/x) technisch tekenaar gereedschappen

Freelance/vast  – Regio Brugge
#Tekenaar #Project #INVENTOR#SIEMENS NX #CATIA V5#Gereedschappen #Mechanicaldesign
Ben jij steeds gepassioneerd geweest door technische tekeningen ? Ben je op zoek naar een gevarieerde job waarbij je steeds nieuwe uitdagingen tegenkomt binnen het tekenproject? Een job waarbij je problemen aanpakt en je verbeteringen mag doorvoeren? Dan is deze job zeker iets voor jou!
Voor een grote internationale speler binnen de Automotive sector regio Brugge zijn we op zoek naar een Technisch Tekenaar Gereedschappen. (m/v/x). Voel jij jezelf klaar voor deze uitdaging? Wil je samen met Jefferson Wells deze opdracht aangaan? Lees dan zeker verder!
Jouw verantwoordelijkheden?
Als Technisch Tekenaar ontwerp je gereedschap rekening houdende met het budget, de planning en de integratie in de ketting, je ziet ook toe of de veiligheid en ergonomie.

  • Je maakt een gereedschapsdossier op voor uitvoering bestaande gereedschapstekeningen, de bijhorende stukkenlijsten en punteringsbons voor aanmaak gereedschappen
  • Je volgt de ontworpen gereedschappen op in de constructiefase, de installatie en de ingebruikname
  • Je volgt het onderhoud en frequentiële controle van de gereedschappen op

Wie ben je?
Om de rol van Technisch Tekenaar goed in te vullen, beschik je over een bachelor diploma Elektromechanica of ben je gelijkwaardig door ervaring. Idealiter met reeds relevante ervaring met INVENTOR of SIEMENS en dit in industriële omgevingen. Je bent hands-on en in staat zelf metingen uit te voeren. Je werkt zelfstandig en bent nauwkeurig ingesteld. Je kan je vlot uitdrukkken in het NDL en Engels, kennis Frans is een pluspunt.
Wat kan je verwachten?
Als Technisch Tekenaar krijg je een aantrekkelijke verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen. Ook freelancers kunnen in aanmerking komen. 
Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks of contacteer mij op het nummer +32 (0)495 36 51 42 of stuur jouw CV naar Martine.vergote’at’jeffersonwells.be

Attach a resume file. Accepted file types are DOCX, and PDF.

We are uploading your application. It may take a few moments to read your resume. Please wait!