Project Engineer

  • Location: Deinze
  • Job #25031

Project ingenieur
Vast contract – Regio Gent
#Projectengineering #R&D #machinebouw

Heb je een bachelor of masterdiploma in Elektromechanica en reeds werkervaring in het coördineren van meerdere projecten tegelijkertijd? Ben je enthousiast om te werken in een hoogtechnologische R&D-omgeving aan projecten voor diverse klanten wereldwijd? Lees dan verder!

Voor onze partner zijn we op zoek naar een ervaren Project ingenieur om hun international team te versterken. Dit toonaangevende bedrijf, gevestigd in Deinze, is wereldwijd actief in de machinebouwsector.

Jouw verantwoordelijkheden?
Als Project ingenieur krijg je de verantwoordelijkheid over het organiseren en coördineren van meerdere gelijktijdige projecten wereldwijd. Jouw taken bestaan uit verschillende activiteiten:

  • Je volgt deze projecten nauwlettend op qua scope, budget, timing, veiligheid, kwaliteit, informatie, hygiëne en milieu
  • Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van projectvoorstellen en het voorbereiden van gedetailleerde projectontwerpen
  • Je verstrekt alle technische en commerciële informatie zodat de productie optimaal kan worden voorbereid en gepland
  • Je biedt de nodige ondersteuning bij de opstart
  • Je onderhoudt nauw contact met de afdelingen Verkoop, Ontwerp, Inkoop, R&D en de Operations.

Wie ben jij?
Je beschikt over een Bachelor- of Masterdiploma in een technische richting en hebt een sterke interesse in geautomatiseerde installaties. Daarbovenop kan je al een eerste succesvolle ervaring in projectopvolging voorleggen en dit idealiter in de procesindustrie, Je beschikt over een sterk analytisch inzicht en slaagt erin om te allen tijde een goed overzicht te bewaren over meerdere lopende zaken. Bovendien ben je een vlotte communicator zowel in het Nederlands als Engels die uitblinkt op het gebied van planning en organisatie.

Wat kan je verwachten?        
Als Project ingenieur maak je deel uit van een dynamische en open werkomgeving met aangename collega's. Bovendien ontvang je een aantrekkelijk salaris aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract. Ten slotte krijg je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door middel van interne training en opleiding.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer rechtstreeks via de website of neem contact op met Jens Blanchet op +32 (0)4 72 79 10 42 of via sara.vandenbossche(at)jeffersonwells.be.

Attach a resume file. Accepted file types are DOCX, and PDF.

We are uploading your application. It may take a few moments to read your resume. Please wait!