Technisch Commercieel Bediende

  • Location: WAREGEM
  • Job #25052

Technisch Commercieel Bediende
Vast contract – Regio Waregem
#offertes #bouwkundig #beton

Beschik je over een technische achtergrond en heb je inzicht in bouwplannen? Ben je communicatief sterk en werk je graag met klanten? Heb je daarnaast een zeer goede kennis van het Frans? Lees dan vooral verder!
Onze partner is op zoek naar een Technisch Commercieel Bediende om hun team te versterken. Dit toonaangevende productiebedrijf, gelegen in de regio Waregem, is actief in de betonsector en staat bekend om hun hoogwaardige kwaliteit en klantgerichte aanpak. Ze werken volledig op maat en hebben een sterk klantenbestand, waarbij 50% van hun klanten Franstalig is.
Jouw verantwoordelijkheden?

Als Technisch Commercieel Bediende kom je terecht in een dynamische werkomgeving en krijg je de verantwoordelijkheid over het opmaken en berekenen van offertes op basis van technische bouwplannen. Jouw takenpakket bestaat uit een aantal gevarieerde activiteiten:

  • Het opstellen van correcte en gedetailleerde offertes voor klanten, gebaseerd op technische plannen en specificaties.
  • Bouwplannen analyseren en interpreteren om technische oplossingen op maat aan te bieden.
  • Technische ondersteuning bieden aan klanten en hen begeleiden bij vragen of opmerkingen over offertes en projecten.
  • Intensieve samenwerking met zowel interne teams als externe partners om de kwaliteit en haalbaarheid van projecten te waarborgen.

Wie ben je?
Om bovenstaande taken en verantwoordelijkheden succesvol uit te voeren, beschik je als Technisch Commercieel Bediende over een technische achtergrond, bij voorkeur in de bouwsector. Je hebt een zeer goede kennis van het Frans, gezien 50% van de klanten Franstalig is en een sterk technisch inzicht. Hierdoor heb je de mogelijkheid om bouwplannen nauwkeurig te interpreteren. Daarnaast bezit je over goede communicatieve vaardigheden om klanten op een duidelijke en klantgerichte manier te ondersteunen. Ervaring met offerteberekening is een troef.

Wat kan je verwachten?
Als Technisch Commercieel Bediende kom je terecht in een dynamische en open werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.
Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Martine Vergote op het nummer +32 (0)495 36 51 42 of via martine.vergote(@)jeffersonwells.be.

 

Attach a resume file. Accepted file types are DOCX, and PDF.

We are uploading your application. It may take a few moments to read your resume. Please wait!