Production Engineer

 • Location: Aalst
 • Job #22106

Production Engineer

Vast Contract – Regio Aalst
#continuous #improvement #engineer

Beschik je over een master ingenieursdiploma in de voeding?  Een eerste werkervaring is een pluspunt, maar geen vereiste. Beschik je over een hands-on mentaliteit en ben je analytisch en communicatief? Lees dan vooral verder!

Onze partner is op zoek naar een Production Engineer. Dit sterk groeiend productiebedrijf gelegen in Aalst is wereldwijd actief binnen de voedingssector.

Jouw verantwoordelijkheden?

Als Production Engineer kom je terecht in een productieomgeving en krijg je de verantwoordelijkheid over de nieuwe geïnstalleerde productielijnen. Jouw takenpakket bestaat uit een aantal gevarieerde activiteiten:

 • Implementeren, testen en continuous improvement van de nieuwe productielijnen.
 • Ondersteunen en opleiden van collega’s in productieprocessen, verbeteringsmethodiek en tools.
 • Ondersteunen van het team in de ontwikkeling van nieuwe producten en processen.
 • Zoeken naar best practices met betrekking tot producten en processen en instaan voor de validatie en documentatie van veranderingen.
 • Identificeren van complexe en terugkerende problemen en zoeken naar oplossingen.
 • Rapportage

Wie ben je?

Om bovenstaande taken en verantwoordelijkheden succesvol uit te oefenen, beschik je als Production Engineer over een master ingenieursdiploma met specialisatie in de voeding, eventueel aangevuld met een eerste ervaring (geen vereiste). Je bent communicatief vaardig in het Nederlands en Engels, Frans is een pluspunt. Daarnaast beschik je over een hands-on mentaliteit en ben je analytisch, praktisch ingesteld en gestructureerd. Tot slot ben je een uitstekende communicator en vind je het leuk om kennis te delen.

Wat kan je verwachten?

Als Production Engineer kom je terecht in een dynamische en open werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Shauni Heyvaert op het nummer +32 (0)492 18 43 87 of via shauni.heyvaert(@)jeffersonwells.be.

Quality & Safety Manager

 • Location: AALST
 • Job #22369

Quality & Safety Manager

Vast Contract – Regio Aalst
#quality #safety #manager

Beschik je over een master ingenieursdiploma (met een specialisatie in chemie, kunststof, polymeren, etc.)?  Heb je enkele jaren ervaring in kwaliteitsmanagement en beschik je over een eerste ervaring binnen preventie? Ben je communicatief, stressbestendig en resultaatgericht? Lees dan vooral verder!

Onze partner is op zoek naar een Quality & Safety Manager. Dit toonaangevend productiebedrijf gelegen in Aalst is internationaal actief binnen de kunststofsector.

Jouw verantwoordelijkheden?

Als Quality & Safety Manager kom je terecht in een productieomgeving en krijg je de verantwoordelijkheid over het waarborgen van kwaliteit en veiligheid binnen de organisatie. Jouw takenpakket bestaat uit een aantal gevarieerde activiteiten:

 • Verantwoordelijk zijn voor alle aspecten van kwaliteit, zowel product- en proceskwaliteit als het aansturen van de directe teamleden (kwaliteitsingenieur, productieassistent en kwaliteitsassistent).
 • Begeleiden van interne en externe audits.
 • Realiseren van kwaliteitsbepalingen en preventiemaatregelen op de werkvloer.
 • Waarborgen van de KPI’s i.f.v. kwaliteit en veiligheid.
 • Rapportage aan de Plant Manager.
 • Continu verbeteren van de kwaliteitsstandaarden.
 • Uitbouwen, opvolgen en bijsturen van een veiligheids- en gezondheidsbeleid.
 • Identificeren en analyseren van de risico’s.
 • Adviseren over arbeidsplaatsen en werkomgevingen.
 • Opstellen van preventieplannen.
 • Coördineren van interne noodprocedures.

Wie ben je?

Om bovenstaande taken en verantwoordelijkheden succesvol uit te oefenen, beschik je als Quality & Safety Manager over een master ingenieursdiploma aangevuld met enkele jaren ervaring binnen kwaliteitsmanagement. Daarnaast beschik je ook over een eerste ervaring binnen preventie. Je hebt een sterke affiniteit of ervaring in de kunststof– en/of de automotive sector. Je bent communicatief vaardig in het Nederlands en Engels. Je bent communicatief, teamgericht en flexibel. Tot slot ben je stressbestendig, analytisch en draag je veiligheid en kwaliteit hoog in het vaandel.

Wat kan je verwachten?

Als Quality & Safety Manager kom je terecht in een dynamische en open werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Shauni Heyvaert op het nummer +32 (0)492 18 43 87 of via shauni.heyvaert(@)jeffersonwells.be.

Manager Quality & Safety

 • Location: Aalst
 • Job #22477

Manager Quality & Safety

Vast Contract – Aalst

#Quality #Safety #Management

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging waarbij je de verantwoordelijkheid kan dragen over zowel kwaliteit als veiligheid binnen een bedrijf? Lees dan zeker verder!

Voor een van onze klanten in regio Aalst zijn we momenteel op zoek naar een Manager Quality & Safety die kan terugvallen op minstens 5 jaar ervaring in deze domeinen. Dit bij voorkeur in een hoogkwalitatieve productieomgeving.

Jouw verantwoordelijkheden?

Als Manager Quality & Safety speel je een sleutelrol in het bedrijf. Je neemt de lead m.b.t. alle aspecten van kwaliteit, zowel op vlak van producten als processen. Deze verantwoordelijkheden vil je aan met een rol als Preventieadviseur. De focus zal voor 80% op kwaliteit komen te liggen en voor 20% p veiligheid. Een greep uit jouw takenpakket:

 • Aansturen van jouw team binnen Quality
 • Begeleiden van interne en externe audits
 • Waken over het behalen van de KPI’s in productie, m.b.t. veiligheid en kwaliteit
 • Verder uitwerken van het kwaliteits- en preventiebeleid binnen het bedrijf
 • Analyseren en identificeren van de risico’s op de werkvloer en hier actief mee aan de slag gaan om deze zoveel mogelijk te beperken
 • Waarborgen van de managementsystemen volgens de wettelijk vastgelegde normeringen (ISO 14001, ISO 45001, e.d.)

Wie ben je?

Ben je in het bezit van een Ingenieursdiploma, beschik je over een vlotte kennis van de Nederlandse en Engelse taal en kan je terugvallen op relevante ervaring in kwaliteit binnen een strikt genormeerde productieomgeving? Behaalde je minstens een certificaat preventie niveau III en ben je bereid om jouw kennis verder uit te breiden richting niveau II? Heb je ervaring met kwaliteitsmanagementsystemen en ben je klaar om een management rol op te nemen in jouw expertise domein? Sta je open voor een gevarieerde functie binnen een internationaal bedrijf waar je echt een verschil kan maken? Dan ben jij misschien wel de Manager Quality & Safety die wij zoeken!

Wat kan je verwachten?

Als Manager Quality & Safety kom je terecht in een dynamische en open werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via onze website of contacteer Bauwdyna Van Haver op het nummer +32 (0)4 72 40 59 06 of stuur jouw cv door naar bauwdyna.vanhaver(@)jeffersonwells.be.

Is deze functie niet meteen wat je zoekt, maar sta je wel open voor een nieuwe uitdaging in Engineering? Bezorg gerust jouw cv via bovenstaande gegevens, dan kijken we met plezier samen uit naar nieuwe opportuniteiten!

 

Maintenance Coördinator

 • Location: Aalst
 • Job #22470

Maintenance Coördinator

Vast Contract – Aalst

#MaintenanceEngineer #TechnicalLead #ContinuousImprovement

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen Maintenance Management en sta je open voor een veelzijdige functie waarbij je je zowel kan focussen op verbeterprojecten, preventief en curatief onderhoud als ook spare sparts beheer? Lees dan zeker verder!

Voor een van onze klanten met vestiging in regio Aalst zijn we momenteel op zoek naar een Maintenance Coördinator met stevige people management skills en een hands-on ingesteldheid.

Jouw verantwoordelijkheden?

Als Maintenance Coördinator ben je verantwoordelijk voor het aansturen van de techniekers in productie en sta je in voor het leiden en organiseren van alle preventieve en correctieve onderhoudswerkzaamheden on site. Daarnaast werk je eveneens verbetervoorstellen uit en ben je mee betrokken bij het nemen van investeringsbeslissingen op het vlak van Maintenance.

Een greep uit jouw takenpakket:

 • Opmaken van onderhouds- en smeerprogramma’s
 • Organiseren van snelle opvolging in geval van stilstanden
 • Dagelijkse planning en coaching van het technisch personeel
 • Deelnemen aan diverse automatiserings- en verbeterprojecten
 • Waken over kwaliteit en veiligheid op de werkvloer, in nauw overleg met de preventieadviseur en milieucoördinator

Wie ben je?

Ben je in het bezit van een Master diploma Elektromechanica en kan je terugvallen op minstens enkele jaren werkervaring binnen een onderhoudsomgeving? Heb je een technisch generalistische kennis in zowel mechanica, elektriciteit als automatisatie? Beschik je over een hands-on ingesteldheid en vertoef je graag op de werkvloer? Laat je je daarnaast ook opmerken door jouw communicatieve vaardigheden, people management skills en jouw probleemoplossend denkvermogen? Ben je analytisch ingesteld en heb je een sterke focus op continuous improvement? Dan ben jij misschien wel de Maintenance Coördinator die wij zoeken!  

Wat kan je verwachten?

Als Maintenance Coördinator kom je terecht in een dynamische en open werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via onze website www.jeffersonwells.be of contacteer Bauwdyna Van Haver op het nummer +32 (0)4 72 40 59 06 of stuur jouw cv door naar bauwdyna.vanhaver(@)jeffersonwells.be.

Is deze functie niet meteen wat je zoekt, maar sta je wel open voor een nieuwe uitdaging in Engineering? Bezorg gerust jouw cv via bovenstaande gegevens, dan kijken we met plezier samen uit naar nieuwe opportuniteiten!

Team Lead QC

 • Location: Aalst
 • Job #21849

Team Lead QC

Vast Contract – Regio Aalst
#teamleader #quality #control

Beschik je over een bachelor of masterdiploma met een sterke affiniteit voor voeding? Draag je graag verantwoordelijkheid en ben je kwaliteitsgericht, leergierig en aansturend? Lees dan vooral verder!

Onze partner is op zoek naar een Team Lead QC om hun team te versterken. Dit toonaangevend productiebedrijf gelegen in Aalst is wereldwijd actief binnen de voedingssector.

Jouw verantwoordelijkheden?

Als Team Lead QC kom je terecht in een productieomgeving en krijg je de verantwoordelijkheid voor de goede werking van de QC afdeling en het aansturen van het QC team met als doel dat de kwaliteitscontroles op de meest efficiënte manier worden uitgevoerd. Jouw takenpakket bestaat uit een aantal gevarieerde activiteiten:

 • Opvolgen van de transfers naar de nieuwe productielijnen.
 • Analyseren en reduceren van klantenklachten, interne klachten en andere kwaliteitsmeldingen.
 • Onderhouden van contact met sales en klanten.
 • Uitvoeren van interne audits en inspecties + beheren van acties die hieruit voortvloeien.
 • Verder ontwikkelen van de kwaliteitscultuur op de werkvloer.
 • Bewaken en verbeteren van de kwaliteit van de producten.

Wie ben je?

Om bovenstaande taken en verantwoordelijkheden succesvol uit te oefenen, beschik je als Team Lead QC over een bachelor of masterdiploma aangevuld met een sterke affiniteit voor voeding. Je bent communicatief vaardig in het Nederlands en Engels, basiskennis Frans is een pluspunt. Daarnaast heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel en ben je gedreven en leergierig. Tot slot ben je een people manager en ben je kwaliteitsgericht.

Wat kan je verwachten?

Als Team Lead QC kom je terecht in een dynamische en open werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Shauni Heyvaert op het nummer +32 (0)492 18 43 87 of via shauni.heyvaert(@)jeffersonwells.be.

Quality Specialist

 • Location: Aalst
 • Job #17745

Quality Specialist

Vast Contract – Regio Aalst
#quality #control #assurance #specialist

Beschik je over een bachelor of masterdiploma met een sterke affiniteit voor voeding? Draag je graag verantwoordelijkheid en ben je leergierig en kritisch? Lees dan vooral verder!

Onze partner is op zoek naar een Quality Specialist om hun team te versterken. Dit toonaangevend productiebedrijf gelegen in Aalst is wereldwijd actief binnen de voedingssector.

Jouw verantwoordelijkheden?

Als Quality Specialist kom je terecht in een productieomgeving en krijg je de verantwoordelijkheid over het analyseren en rapporteren van voedselveiligheidsgerelateerde klantenklachten, interne klachten en andere kwaliteitsmeldingen. Jouw takenpakket bestaat uit een aantal gevarieerde activiteiten:

 • Integratie van het bestaande kwaliteitssysteem bij nieuwe productielijnen.
 • Definiëren van corrigerende maatregelen bij klachten.
 • Uitvoeren van inspecties en interne audits.
 • Voorbereiden van externe audits.
 • Onderhouden van contacten en samenwerken met verschillende afdelingen (productie, aankoop, sales, etc.).
 • Uitwerken en implementeren van diverse projecten.
 • Kwaliteitsrapportage.
 • Uitbouwen, implementeren en onderhouden van het HACCP- en kwaliteitssystemen.
 • Actualiseren van het kwaliteitshandboek.
 • Rapporteren aan de Quality Manager.

Wie ben je?

Om bovenstaande taken en verantwoordelijkheden succesvol uit te oefenen, beschik je als Quality Specialist over een bachelor of masterdiploma aangevuld met een sterke affiniteit voor voeding. Je bent communicatief vaardig in het Nederlands en Engels, basiskennis Frans is een pluspunt. Daarnaast heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel en ben je gedreven en leergierig. Je bent dynamisch, positief en kritisch ingesteld en je wenst je expertise zo ver mogelijk uit te bouwen.

Wat kan je verwachten?

Als Quality Specialist kom je terecht in een dynamische en open werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Shauni Heyvaert op het nummer +32 (0)492 18 43 87 of via shauni.heyvaert(@)jeffersonwells.be.

Young Graduate Elektromechanica

 • Location: Aalst
 • Job #22345

Young Graduate Elektromechanica

Vast Contract – Aalst

#ManufacturingEngineering #ProjectManagement #International

Ben je recent afgestudeerd of studeer je binnenkort af als Ingenieur en beschik je over een stevige portie ambitie en zin voor initiatief? Wil je je praktische kennis verbreden richting Manufacturing Engineering en Project Management? Lees dan zeker verder!

Voor een van onze klanten in regio Aalst zijn we op zoek naar pas afgestudeerde Ingenieurs of Masters Elektromechanica met een eerste werkervaring die in een Young Graduate Program willen stappen én die naast een eerste ervaring in België ook enkele maanden in het buitenland willen werken.

Als Young Graduate Elektromechanica krijg je onmiddellijk een vast contract aangeboden bij onze klant!

Jouw traject als Young Graduate?

Als Young Graduate Elektromechanica start je voor een eerste periode van zes maanden op de productiesite van onze klant in België. Stap voor stap word je ondergedompeld in de productieprocessen en krijg je de kans om praktijkervaring op te doen in zowel Manufacturing Engineering als Project Management. Vervolgens krijg je gedurende twee periodes van telkens zes maanden de kans om ook twee buitenlandse vestigingen van dichtbij te leren kennen en zo internationale ervaring op te doen. Zo kom je in aanraking met verschillende productiedomeinen, waaronder:

 • R&D
 • Production Support
 • Process Engineering
 • Continuous Improvement

Eens jouw traject achter de rug is, bekijk je samen met HR en het management in welke richting je verder wil groeien. Zo kom je uiteindelijk terecht in een boeiende functie die jou op het lijf geschreven is.

Wie ben je?

 • Ben je recent afgestudeerd als Ingenieur Elektromechanica OF heb je een al een eerste werkervaring achter de rug en kijk je uit naar iets nieuws?
 • Laat je je opmerken door jouw ambitieuze ingesteldheid, positieve mindset en creatief denkvermogen?
 • Spreek je vlot Engels en Nederlands?
 • Beschik je over sterke communicatieve vaardigheden?
 • Durf je initiatief nemen en wil je een boeiende carrière uitbouwen in de maakindustie?
 • Schrikt een internationaal avontuur jou niet af?

Dan ben jij misschien wel de Young Graduate Elektromechanica die wij zoeken!

Wat kan je verwachten?

Als Young Graduate Elektromechanica kom je terecht in een dynamische en open werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via onze website of contacteer Bauwdyna Van Haver op het nummer +32 (0)4 72 40 59 06 of stuur jouw cv door naar bauwdyna.vanhaver(@)jeffersonwells.be.

Is deze functie niet meteen wat je zoekt, maar sta je wel open voor een nieuwe uitdaging in Engineering? Bezorg gerust jouw cv via bovenstaande gegevens, dan kijken we met plezier samen uit naar nieuwe opportuniteiten!

Maintenance Coördinator

 • Location: Aalst
 • Job #22334

Maintenance Coördinator

Vast Contract – Aalst

#MaintenanceEngineer #TechnicalLead #ContinuousImprovement

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen Maintenance Management en sta je open voor een veelzijdige functie waarbij je je zowel kan focussen op verbeterprojecten, preventief en curatief onderhoud als het voorzien van de nodige opleidingen voor het technisch personeel? Lees dan zeker verder!

Voor een van onze klanten met vestiging in regio Aalst zijn we momenteel op zoek naar een Maintenance Supervisor met people management skills en een hands-on ingesteldheid.

Jouw verantwoordelijkheden?

Als Maintenance Coördinator ben je verantwoordelijk voor het aansturen van een team van +/- 15 techniekers en sta je in voor het leiden en organiseren van alle preventieve en correctieve onderhoudswerkzaamheden on site. Daarnaast werk je eveneens verbetervoorstellen uit en ben je mee betrokken bij het nemen van investeringsbeslissingen op het vlak van Maintenance. Jouw focus ligt op het onderhoud van de productie-installaties.

Een greep uit jouw takenpakket:

 • Opmaken van onderhouds- en smeerprogramma’s
 • Organiseren van snelle opvolging in geval van stilstanden
 • Dagelijkse planning en coaching van het technisch personeel
 • Voorzien van de nodige technische documentatie en opleidingen
 • Budgetbeheer m.b.t. technische investeringen
 • Waken over kwaliteit en veiligheid op de werkvloer, in nauw overleg met de preventieadviseur en milieucoördinator

Wie ben je?

Ben je in het bezit van een Bachelor of Master diploma Elektromechanica en kan je terugvallen op minstens enkele jaren werkervaring binnen een onderhoudsomgeving? Beschik je over een hands-on ingesteldheid en vertoef je graag op de werkvloer? Laat je je daarnaast ook opmerken door jouw communicatieve vaardigheden, people management skills en jouw probleemoplossend denkvermogen? Ben je analytisch ingesteld en heb je een sterke focus op continuous improvement? Dan ben jij misschien wel de Maintenance Coördinator die wij zoeken!  

Wat kan je verwachten?

Als Maintenance Coördinator kom je terecht in een dynamische en open werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via onze website www.jeffersonwells.be of contacteer Bauwdyna Van Haver op het nummer +32 (0)4 72 40 59 06 of stuur jouw cv door naar bauwdyna.vanhaver(@)jeffersonwells.be.

Is deze functie niet meteen wat je zoekt, maar sta je wel open voor een nieuwe uitdaging in Engineering? Bezorg gerust jouw cv via bovenstaande gegevens, dan kijken we met plezier samen uit naar nieuwe opportuniteiten!

Automation Engineer Warehousing

 • Location: Aalst
 • Job #22306

Automation Engineer Warehousing

Vast Contract – Aalst

#Warehouse #Automation #ProcessEngineering

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging met de focus op Automation Engineering binnen een logistieke werkomgeving? Lees dan zeker verder!

Voor een van onze klanten met vestiging in regio Aalst zijn we op zoek naar een Automation Engineer die zich wil engageren om de bestaande en geheel nieuwe warehousing te optimaliseren naar een hoogtechnologische omgeving.

Jouw verantwoordelijkheden?

Als Automation Engineer Warehousing zal je mee instaan voor het transformeren van de bestaande warehouse tot een hoogtechnologische, nieuwe omgeving. Jouw takenpakket bestaat o.a. uit:

 • Bieden van structurele ondersteuning inzake kritische software systeemonderdelen
 • Downtime van de installaties verminderen om zo een efficiëntere output te genereren
 • Voorzien van opleidingen voor collega’s en key users van de systemen
 • Opvolgen van de opmerkingen en noden van de verschillende gebruikers, deze analyseren en indien nodig omzetten naar een concreet actieplan
 • Optreden als projectleider bij diverse verbeterprojecten on site alsook actief deelnemen aan uitbreidingsprojecten

Wie ben je?

Ben je in het bezit van een technisch Master diploma en heb je affiniteit met automatisatie, bij voorkeur in een logistieke context? Beschik je over een goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal en laat je je opmerken door jouw generalistisch technisch inzicht, analytisch denkvermogen en communicatieve vaardigheden? Ben je een problem solver die graag structureel te werk gaat en de focus legt op continuous improvement? Wil je graag werken binnen een uitdagende en innovatieve werkomgeving? Dan ben jij misschien wel de Automation Engineer Warehousing die wij zoeken!

Wat kan je verwachten?

Als Automation Engineer Warehousing kom je terecht in een dynamische en open werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via onze website of contacteer Bauwdyna Van Haver op het nummer +32 (0)4 72 40 59 06 of stuur jouw cv door naar bauwdyna.vanhaver(@)jeffersonwells.be.

Is deze functie niet meteen wat je zoekt, maar sta je wel open voor een nieuwe uitdaging in Engineering? Bezorg gerust jouw cv via bovenstaande gegevens, dan kijken we met plezier samen uit naar nieuwe opportuniteiten!

Maintenance & Reliability Engineer

 • Location: Aalst
 • Job #22305

Maintenance & Reliability Engineer

Vast Contract – Aalst

#Reliability #Production #ProcessIndustry

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging met de focus op Maintenance Engineering en Continuous Improvement binnen een innovatieve productieomgeving? Lees dan zeker verder!

Voor een van onze klanten met vestiging in regio Aalst zijn we op zoek naar een Maintenance Engineer die zijn / haar kennis in het domein van Reliability verder wil uitbreiden.

Jouw verantwoordelijkheden?

Als Maintenance & Reliability Engineer ben je verantwoordelijk voor het goed functioneren van het volledige machinepark. Hierbij sta je in voor het opstellen en uitwerken van een solide maintenanceplan en ben je ook nauw betrokken bij het operationele werkveld. Jouw taken bestaan o.a. uit:

 • Analyse van terugkerende problemen en het voorzien van een gepaste oplossing met de focus op lange termijn
 • Meewerken aan projecten inzake SHEQ en kostenbesparing in de brede zin van het woord
 • Voorzien van opleiding en opleidingsmateriaal voor de techniekers
 • Beheren van alle technische documentatie
 • Actief werken aan de continous improvement van het volledige onderhoudsproces

Wie ben je?

Ben je in het bezit van een Master diploma Elektromechanica en toont je een sterke interesse in het uitrollen van een proactieve onderhoudsstrategie? Laat je je opmerken door jouw generalistisch technisch inzicht, analytisch denkvermogen en communicatieve vaardigheden? Ben je een problem solver die graag de focus legt op continous improvement en die mee wil groeien binnen een innovatieve productieomgeving? Dan ben jij misschien wel de Maintenance & Reliability Engineer die wij zoeken!

Wat kan je verwachten?

Als Maintenance & Reliability Engineer kom je terecht in een dynamische en open werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via onze website of contacteer Bauwdyna Van Haver op het nummer +32 (0)4 72 40 59 06 of stuur jouw cv door naar bauwdyna.vanhaver(@)jeffersonwells.be.

Is deze functie niet meteen wat je zoekt, maar sta je wel open voor een nieuwe uitdaging in Engineering? Bezorg gerust jouw cv via bovenstaande gegevens, dan kijken we met plezier samen uit naar nieuwe opportuniteiten!