Quality Specification Specialist

 • Location: Aalst
 • Type: Perm
 • Job #18157

Quality Specification Specialist

Vast Contract – Regio Aalst
#quality #specification #specialist

Beschik je over een bachelor of masterdiploma in een voedingsrichting? Ben je sterk administratief aangelegd, nauwkeurig en werk je graag met data? Lees dan vooral verder!

Onze partner is op zoek naar een Quality Specification Specialist om hun team te versterken. Dit toonaangevend productiebedrijf gelegen in Aalst is wereldwijd actief binnen de voedingssector.

Jouw verantwoordelijkheden?

Als Quality Specification Specialist kom je terecht in een productieomgeving en krijg je de verantwoordelijkheid over het recepturenbeheer van de producten. Jouw takenpakket bestaat uit een aantal gevarieerde activiteiten:

 • Opmaak en het beheer van de recepten.
 • Up-to-date houden van de klantenportalen met betrekking tot de specificaties.
 • Vragen beantwoorden van interne en externe stakeholders over de producten, de specificaties en de etikettering.
 • Opvolgen van de wijzigingen in de voedingswetgeving en implementatie van nieuwe bepalingen.
 • Opmaak van instructies en training voor collega’s.
 • Deelnemen aan diverse projecten met andere afdelingen.
 • De verschillende kwaliteitsafdelingen ondersteunen in het gebruik van SAP.
 • Eerste aanspreekpunt over de systemen.
 • Rapportage aan de Specification Manager.

Wie ben je?

Om bovenstaande taken en verantwoordelijkheden succesvol uit te oefenen, beschik je als Quality Specification Specialist over een bachelor of masterdiploma in een voedingsrichting. Je hebt bij voorkeur een eerste werkervaring binnen kwaliteit. Je bent communicatief vaardig in het Nederlands en Engels, basiskennis Frans is een pluspunt. Daarnaast ben je administratief sterk aangelegd, nauwkeurig en gestructureerd. Je werkt graag met data en staat open om te leren programmeren i.f.v. etikettering. Je kan goed overweg met het MS Office pakket en je hebt een kennis van SAP. Je bent leergierig, sociaal en communicatief. Tot slot ben je bereid om af en toe te reizen naar sites in andere landen om de kwaliteitsafdelingen te coachen.  

Wat kan je verwachten?

Als Quality Specification Specialist kom je terecht in een dynamische en open werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Shauni Heyvaert op het nummer +32 (0)492 18 43 87 of via shauni.heyvaert(@)jeffersonwells.be.

Maintenance Manager

 • Location: Aalst
 • Type: Perm
 • Job #19747

Maintenance Manager

Vast Contract – Aalst

#MaintenanceEngineer #Manufacturing #PeopleManagement

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen Maintenance Management en sta je open voor een uitdaging waarbij je zowel kan focussen op facilities als op de volledige warehousing voorziening? Lees dan zeker verder!

Voor een van onze klanten met vestiging in regio Aalst zijn we op zoek naar een Maintenance Manager met ervaring in onderhoud en people management.

Jouw verantwoordelijkheden?

Als Maintenance Manager sta je in voor het aansturen van een team techniekers en onderaannemers. Je volgt de dagelijkse taken inzake onderhoud en herstellingen op. Daarnaast werk je concrete verbetervoorstellen uit en zal je focussen op investeringsprojecten. Jouw takenpakket bestaat o.a. uit:

 • Opmaken van onderhouds- en herstelplannen
 • Coördineren van de werkzaamheden, rekening houdend met het optimaal inzetten van materiaal en medewerkers
 • Coördineren van investeringsprojecten, zowel naar installaties binnen de productie als facilities toe
 • Opvolgen van het budget, aankopen en investeringen
 • Zorgen voor coaching, opleiding en aansturen van het technisch personeel

Wie ben je?

Ben je in het bezit van een Master diploma in Engineering (of gelijkwaardig door ervaring) en kan je terugvallen op minstens 5 jaar ervaring in een gelijkaardige functie? Heb je ervaring met het aansturen van een team en weet je hoe je verbeter- en vernieuwingsprojecten moet aanpakken? Kan je vlot werken in SAP en beschik je over een goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal? Laat je je opmerken door jouw communicatieve vaardigheden, analytisch inzicht en weet je als geen ander hoe je mensen kan motiveren? Dan ben jij misschien wel de Maintenance Manager die wij zoeken!

Wat kan je verwachten?

Als Maintenance Manager kom je terecht in een dynamische en open werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via onze website www.jeffersonwells.be of contacteer Bauwdyna Van Haver op het nummer +32 (0)4 72 40 59 06 of stuur jouw cv door naar bauwdyna.vanhaver(@)jeffersonwells.be.

Is deze functie niet meteen wat je zoekt, maar sta je wel open voor een nieuwe uitdaging in Engineering? Bezorg gerust jouw cv via bovenstaande gegevens, dan kijken we met plezier samen uit naar nieuwe opportuniteiten!

Maintenance Coördinator

 • Location: AALST
 • Type: Perm
 • Job #19715

Maintenance Coördinator

Vast Contract – Aalst

#MaintenanceEngineer #TechnicalLead #ContinuousImprovement

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen Maintenance Management en sta je open voor een veelzijdige functie waarbij je je zowel kan focussen op verbeterprojecten, preventief en curatief onderhoud als ook spare sparts beheer? Lees dan zeker verder!

Voor een van onze klanten met vestiging in regio Aalst zijn we momenteel op zoek naar een Maintenance Coördinator met stevige people management skills en een hands-on ingesteldheid.

Jouw verantwoordelijkheden?

Als Maintenance Coördinator ben je verantwoordelijk voor het aansturen van een team van +/- 10 techniekers en sta je in voor het leiden en organiseren van alle preventieve en correctieve onderhoudswerkzaamheden on site. Daarnaast werk je eveneens verbetervoorstellen uit en ben je mee betrokken bij het nemen van investeringsbeslissingen op het vlak van Maintenance. Jouw focus ligt zowel op het onderhoud van de productie-installaties zelf als van de (gebouw)infrastructuur.

Een greep uit jouw takenpakket:

 • Opmaken van onderhouds- en smeerprogramma’s
 • Organiseren van snelle opvolging in geval van stilstanden
 • Dagelijkse planning en coaching van het technisch personeel
 • Coördineren van infrastructuurwerken, in samenwerking met onderaannemers
 • Superviseren van het aankoopgebeuren, alsook beheer van de spare parts
 • Waken over kwaliteit en veiligheid op de werkvloer, in nauw overleg met de preventieadviseur en milieucoördinator

Wie ben je?

Ben je in het bezit van een Master diploma Elektromechanica en kan je terugvallen op minstens enkele jaren werkervaring binnen een onderhoudsomgeving? Beschik je over een hands-on ingesteldheid en vertoef je graag op de werkvloer? Laat je je daarnaast ook opmerken door jouw communicatieve vaardigheden, people management skills en jouw probleemoplossend denkvermogen? Ben je analytisch ingesteld en heb je een sterke focus op continuous improvement? Dan ben jij misschien wel de Maintenance Coördinator die wij zoeken!  

Wat kan je verwachten?

Als Maintenance Coördinator kom je terecht in een dynamische en open werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via onze website www.jeffersonwells.be of contacteer Bauwdyna Van Haver op het nummer +32 (0)4 72 40 59 06 of stuur jouw cv door naar bauwdyna.vanhaver(@)jeffersonwells.be.

Is deze functie niet meteen wat je zoekt, maar sta je wel open voor een nieuwe uitdaging in Engineering? Bezorg gerust jouw cv via bovenstaande gegevens, dan kijken we met plezier samen uit naar nieuwe opportuniteiten!

Mechanical Design Engineer

 • Location: AALST
 • Type: Perm
 • Job #16869

Mechanical Design Engineer

Vast Contract – Aalst

#MechanicalDesigner #AutoCAD #SafetyIndustry

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging als Mechanical Design Engineer en wil je graag terechtkomen in een stevige, familiale KMO die een 100-tal medewerkers tewerk stelt? Heb je een sterke interesse in Safety Systemen en kent AutoCAD geen geheimen voor jou? Lees dan zeker verder!

Voor onze klant in regio Aalst zijn we op zoek naar een ervaren Mechanical Design Engineer met een passie voor ontwerptekenen.

Jouw verantwoordelijkheden?

Als ervaren Mechanical Design Engineer ben je dagelijks verantwoordelijk voor het uittekenen van ontwerpen van Safety Systemen. In overleg met de projectleider sta je in voor de werkvoorbereiding en zorg je voor de nodige aanvullingen van o.a. montagemateriaal in ERP. Je voert zelfstandig hydraulische studies uit en gaat op basis daarvan aan de slag met het uittekenen van piping-structuren.

Wie ben je?

Ben je in het bezit van een Bachelor of Master diploma Elektromechanica of gelijkwaardig door ervaring en heb je ervaring en/of affiniteit met hydraulica? Sta je open voor een nieuwe job met een sterke focus op Mechanical Design en kan je vlot werken met tekenprogramma’s zoals Autocad (2D en 3D), Plant3D, Revit, Tekla, … of ben je bereid om je in deze tekenpakketten te verdiepen? Dan ben jij misschien wel de Mechanical Design Engineer die wij zoeken!

Wat kan je verwachten?

Als Mechanical Design Engineer kom je terecht in een dynamische en open werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via onze website www.experis.be of contacteer Bauwdyna Van Haver op het nummer +32 (0)4 72 40 59 06 of stuur jouw cv door naar bauwdyna.vanhaver(@)experis.be.

Is deze functie niet meteen wat je zoekt, maar sta je wel open voor een nieuwe uitdaging in Engineering? Bezorg gerust jouw cv via bovenstaande gegevens, dan kijken we met plezier samen uit naar nieuwe opportuniteiten!

Laboratory Engineer – Regulatory & analytics

 • Location: AALST
 • Type: Perm
 • Job #14108

Laboratory Engineer – Regulatory & analytics

Regio Aalst – Vast Contract

#voeding #food #chemie #chemistry #responsible #verantwoordelijke #quality #control #QC #bachelor #master #analytics #regulatory #Aalst #kwaliteit #quality #compliance #België  

Heb jij reeds enkele jaren ervaring in  een labo omgeving? Ben je een initiatiefnemer, communicatief sterk en nauwkeurig? Heb je tenslotte de technische competentie om met testapparatuur om te gaan en nauwkeurig te werken volgens testprotocollen?

Lees dan jouw toekomstige jobomschrijving!

Onze partner is op zoek naar een Laboratory Engineer om hun team te versterken. Dit gerenommeerd bedrijf is internationaal actief en draagt kwaliteit en duurzaamheid hoog in het vaandel. Met enkele decennia aan ervaring behoren zij tot de top van België en Europa. Voor deze functie werk je vanop de site regio Aalst.

Jouw verantwoordelijkheden?

In deze rol zorg je ervoor dat alle nieuwe & huidige producten en materialen voldoen aan de strengste toepasselijke wetgevingen en aan de standaarden.

Je takenpakket bestaat o.a. uit:

 • Samenwerken met de verschillende stakeholders om de vereiste informatie over regelgeving te verzamelen
 • Organiseren en plannen van interne en externe analytische testen (algemene migratie, specifieke migratie, kleurmigratie, …). Je analyseert/keurt resultaten goed, stelt rapporten op en communiceert de resultaten tijdig aan de aanvrager.
 • Je zorgt ervoor dat alle procedures aanwezig zijn om de ISO 17025 accreditatie van het analytisch laboratorium voor EN 1186 methodes te behouden
 • Je blijft op de hoogte van de externe regelgeving, nieuwe richtlijnen en wetgeving door middel van zelfstudie, deelname aan seminars, advies inwinnen bij externe experts & laboratoria.
 • In lijn met de algemene missie van de afdeling, onderzoek en leid je specifieke inspanningen en projecten om de reglementaire positie van het bedrijf te behouden en te verbeteren, alsook neem je deel aan specifieke R&D projecten waar nodig.
 • Assistentie verlenen bij incidenten en recalls
 • Verantwoordelijke voor de kalibratie van weeg- en meettoetsellen
 • Opvolgen gegevens meettoestellen (Digi, Loma, OCS, loggers,…)
 • Controle + archivering kwaliteitsgerelateerde documenten (artikelfiches, permanentiecontroles,…)
 • Up to date houden artikelfiches

Wie ben je?

Je behaalde met succes minimum een bachelordiploma. Enkele jaren ervaring in een laboratorium is een must. Precision is your middle name en je weet administratieve en analytische taken naadloos tot een goed einde te brengen. Verder heb je een goede kennis van statistiek en heb je ook degelijke kennis van de ISO 17025-norm. Kennis van de regelgeving en met het testen van eigenschappen van producten is ook belangrijk. Je hebt de technische competentie om met testapparatuur te werken en nauwkeurig te werken volgens testprotocollen. Je kan autonoom werken met een minimum aan supervisie. Tenslotte heb je een eerste ervaring in de chemische- of kunststoffenindustrie.

 

Wat kan je verwachten?

Als Laboratory Engineer start je op bij een snelgroeiend familiaal bedrijf en krijg je de mogelijkheid om verder te groeien in een technisch uitdagende omgeving. Je komt terecht in een no-nonsense productieomgeving waar open communicatie en initiatief centraal staan. Als Laboratory Engineer start je op in een boeiende functie met veel afwisseling, een voltijdse tewerkstelling in dagdienst binnen een groeiend familiaal bedrijf op mensenmaat.

Tevens krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Je krijgt veel vrijheid en verantwoordelijkheid vanaf dag 1 en een goede balans tussen werk en privé.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan via deze website. Bekijk zeker ook andere Engineer & Life Sceinces vacatures op de Jefferson Wells website. Bij vragen, contacteer me op 0484/15.98.32 of via steven[.]vandenbossche[@]jeffersonwells[.]be.