Product Test Engineer

 • Location: Aalst
 • Type: Perm
 • Job #19127

Product Test Engineer

Tijdelijk of Vast Contract – Regio Aalst
#product #test #engineer #voeding

Beschik je over een bachelor of masteropleiding (voorkeur ingenieursopleiding)?  Ben je een schoolverlater of beschik je reeds over ervaring in een ingenieursfunctie? Ben je analytisch, nauwkeurig en teamgericht? Lees dan vooral verder!

Onze partner is op zoek naar een Product Test Engineer om hun testteam te versterken. Dit gerenommeerd productiebedrijf gelegen in Aalst is wereldwijd actief binnen de voedingssector en staat bekend omwille van hun verpakkingsmaterialen.

Jouw verantwoordelijkheden?

Als Product Test Engineer kom je terecht in een productieomgeving en krijg je de verantwoordelijkheid over het testen van bestaande en nieuwe producten op vlak van functionaliteit, kwaliteit, duurzaamheid en ergonomie. Jouw takenpakket bestaat uit een aantal gevarieerde activiteiten:

 • Testen uitvoeren in een keuken en/of labo omgeving, indien nodig gecombineerd met voeding.
 • Opvolgen van het product a.d.h.v. prototypes.
 • Analyseren van de producten van de concurrentie.
 • Evalueren van de eerste productiestukken en het finale product.
 • Organiseren van destructieve testen.
 • Verwerken en analyseren van de resultaten.
 • Aanbevelingen en mogelijke verbeterpunten opstellen.
 • Rapportage.

Wie ben je?

Om bovenstaande taken en verantwoordelijkheden succesvol uit te oefenen, beschik je als Product Test Engineer over een bachelor of masterdiploma eventueel aangevuld met ervaring in een ingenieursfunctie. Je bent communicatief vaardig in het Nederlands en Engels. Daarnaast kan je vlot overweg met het MS Office pakket en ben je analytisch, nauwkeurig en teamgericht. Je kan testresultaten op een nauwkeurige en correcte manier interpreteren en formuleren en je beschikt over een oog voor detail. Je kan werken met meet- en testapparaten, kennis van HACCP is een pluspunt. Tot slot ben je hands-on, ordelijk, zelfstandig en creatief.

Wat kan je verwachten?

Als Product Test Engineer kom je terecht in een dynamische en open werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen + 15 dagen extra verlof.Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Shauni Heyvaert op het nummer +32 (0)492 18 43 87 of via shauni.heyvaert(@)jeffersonwells.be.

Mechanical Design Engineer

 • Location: AALST
 • Type: Perm
 • Job #16869

Mechanical Design Engineer

Vast Contract – Aalst

#MechanicalDesigner #AutoCAD #SafetyIndustry

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging als Mechanical Design Engineer en wil je graag terechtkomen in een stevige, familiale KMO die een 100-tal medewerkers tewerk stelt? Heb je een sterke interesse in Safety Systemen en kent AutoCAD geen geheimen voor jou? Lees dan zeker verder!

Voor onze klant in regio Aalst zijn we op zoek naar een ervaren Mechanical Design Engineer met een passie voor ontwerptekenen.

Jouw verantwoordelijkheden?

Als ervaren Mechanical Design Engineer ben je dagelijks verantwoordelijk voor het uittekenen van ontwerpen van Safety Systemen. In overleg met de projectleider sta je in voor de werkvoorbereiding en zorg je voor de nodige aanvullingen van o.a. montagemateriaal in ERP. Je voert zelfstandig hydraulische studies uit en gaat op basis daarvan aan de slag met het uittekenen van piping-structuren.

Wie ben je?

Ben je in het bezit van een Bachelor of Master diploma Elektromechanica of gelijkwaardig door ervaring en heb je ervaring en/of affiniteit met hydraulica? Sta je open voor een nieuwe job met een sterke focus op Mechanical Design en kan je vlot werken met tekenprogramma’s zoals Autocad (2D en 3D), Plant3D, Revit, Tekla, … of ben je bereid om je in deze tekenpakketten te verdiepen? Dan ben jij misschien wel de Mechanical Design Engineer die wij zoeken!

Wat kan je verwachten?

Als Mechanical Design Engineer kom je terecht in een dynamische en open werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via onze website www.experis.be of contacteer Bauwdyna Van Haver op het nummer +32 (0)4 72 40 59 06 of stuur jouw cv door naar bauwdyna.vanhaver(@)experis.be.

Is deze functie niet meteen wat je zoekt, maar sta je wel open voor een nieuwe uitdaging in Engineering? Bezorg gerust jouw cv via bovenstaande gegevens, dan kijken we met plezier samen uit naar nieuwe opportuniteiten!

Maintenance Manager

 • Location: Aalst
 • Type: Contracting
 • Job #13256

Wij zoeken een (m/v/x)

Maintenance Manager

Vast Contract – Regio Aalst

#Maintenancesupervisor #IBMMaximo #Foodproduction

Ben jij steeds gepassioneerd geweest door productie optimalisaties en bijhorende maintenance processen ? Op zoek naar een coördinerende job waarbij je steeds nieuwe uitdagingen tegenkomt binnen de preventieve en curatieve projecten? Een leidinggevende functie waarbij je problemen aanpakt en je verbeteringen mag doorvoeren? Dan is deze job zeker iets voor jou!

Voor een grote, internationale speler regio Aalst zijn we op zoek naar een Maintenance Manager (m/v/x). Voel jij jezelf klaar voor deze uitdaging? Wil je samen met Jefferson Wells deze opdracht aangaan? Lees dan zeker verder!

Jouw verantwoordelijkheden?
Als maintenance Manager ben je verantwoordelijk voor het maintenance gebeuren in de liquid afdeling. Je leidt de 35-koppige maintenance afdeling van techniekers en werkvoorbereider(s) Jouw functie omvat: 

 • Samenstellen van het team en deelnemen aan de werving & selectie van medewerkers, en opstellen van een trainingsplan per teamlid
 • Analyseren van de storingen van de voorbije 24u en opvolgen van afdelingsspecifieke KPI's
 • Voorbereiden en uitwerken van onderdelen van het afdelingsplan inclusief bijbehorende financiële aspecten ten behoeve van de direct leidinggevende.
 • Budgetverantwoordelijkheid in overleg leidinggevende.
 • Begeleiden en opvolgen van derden (subcontractors).
 • Het vervullen van administratieve taken zoals het beheer van de tijdsregistratie, verlofregeling, wachtregeling en onkostenstaten.
 • Deelnemen aan projecten op de afdeling, geleid door Engineering, teneinde de veiligheid, onderhoudsvriendelijkheid, kwaliteit en ergonomie te kunnen maximaliseren.

Wie ben je?

Om de rol van Maintenance Manager goed in te vullen beschik je over een Master in een technische richting met al een eerste ervaring in een leidinggevende functie. Bovendien beschik je over een hoge technische kennis en kan je gemakkelijk diverse schema’s interpreteren. Je bent enthousiast als je in een productieomgeving kan werken en haalt energie uit het implementeren en optimaliseren van maintenance processen. Je bent een echte teamplayer en een uitgesproken doe-figuur die van aanpakken weet.

Je spreekt vlot Nederlands en Engels en bent vaardig met SAP, Maximo en Microsoft Office

Wat kan je verwachten?

Als Maintenance Manager krijg je een aantrekkelijke verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen.  Je mag bij opstart een intensieve opleiding verwachten waardoor je vlot, met kennis van zaken, ingewerkt geraakt in de functie. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze vacature aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan via de website of contacteer Sara Van den Bossche +32 (0)472 79 10 42 – Sara.vandenbossche(at)jeffersonwells.be

Laboratory Engineer – Regulatory & analytics

 • Location: AALST
 • Type: Perm
 • Job #14108

Laboratory Engineer – Regulatory & analytics

Regio Aalst – Vast Contract

#voeding #food #chemie #chemistry #responsible #verantwoordelijke #quality #control #QC #bachelor #master #analytics #regulatory #Aalst #kwaliteit #quality #compliance #België  

Heb jij reeds enkele jaren ervaring in  een labo omgeving? Ben je een initiatiefnemer, communicatief sterk en nauwkeurig? Heb je tenslotte de technische competentie om met testapparatuur om te gaan en nauwkeurig te werken volgens testprotocollen?

Lees dan jouw toekomstige jobomschrijving!

Onze partner is op zoek naar een Laboratory Engineer om hun team te versterken. Dit gerenommeerd bedrijf is internationaal actief en draagt kwaliteit en duurzaamheid hoog in het vaandel. Met enkele decennia aan ervaring behoren zij tot de top van België en Europa. Voor deze functie werk je vanop de site regio Aalst.

Jouw verantwoordelijkheden?

In deze rol zorg je ervoor dat alle nieuwe & huidige producten en materialen voldoen aan de strengste toepasselijke wetgevingen en aan de standaarden.

Je takenpakket bestaat o.a. uit:

 • Samenwerken met de verschillende stakeholders om de vereiste informatie over regelgeving te verzamelen
 • Organiseren en plannen van interne en externe analytische testen (algemene migratie, specifieke migratie, kleurmigratie, …). Je analyseert/keurt resultaten goed, stelt rapporten op en communiceert de resultaten tijdig aan de aanvrager.
 • Je zorgt ervoor dat alle procedures aanwezig zijn om de ISO 17025 accreditatie van het analytisch laboratorium voor EN 1186 methodes te behouden
 • Je blijft op de hoogte van de externe regelgeving, nieuwe richtlijnen en wetgeving door middel van zelfstudie, deelname aan seminars, advies inwinnen bij externe experts & laboratoria.
 • In lijn met de algemene missie van de afdeling, onderzoek en leid je specifieke inspanningen en projecten om de reglementaire positie van het bedrijf te behouden en te verbeteren, alsook neem je deel aan specifieke R&D projecten waar nodig.
 • Assistentie verlenen bij incidenten en recalls
 • Verantwoordelijke voor de kalibratie van weeg- en meettoetsellen
 • Opvolgen gegevens meettoestellen (Digi, Loma, OCS, loggers,…)
 • Controle + archivering kwaliteitsgerelateerde documenten (artikelfiches, permanentiecontroles,…)
 • Up to date houden artikelfiches

Wie ben je?

Je behaalde met succes minimum een bachelordiploma. Enkele jaren ervaring in een laboratorium is een must. Precision is your middle name en je weet administratieve en analytische taken naadloos tot een goed einde te brengen. Verder heb je een goede kennis van statistiek en heb je ook degelijke kennis van de ISO 17025-norm. Kennis van de regelgeving en met het testen van eigenschappen van producten is ook belangrijk. Je hebt de technische competentie om met testapparatuur te werken en nauwkeurig te werken volgens testprotocollen. Je kan autonoom werken met een minimum aan supervisie. Tenslotte heb je een eerste ervaring in de chemische- of kunststoffenindustrie.

 

Wat kan je verwachten?

Als Laboratory Engineer start je op bij een snelgroeiend familiaal bedrijf en krijg je de mogelijkheid om verder te groeien in een technisch uitdagende omgeving. Je komt terecht in een no-nonsense productieomgeving waar open communicatie en initiatief centraal staan. Als Laboratory Engineer start je op in een boeiende functie met veel afwisseling, een voltijdse tewerkstelling in dagdienst binnen een groeiend familiaal bedrijf op mensenmaat.

Tevens krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Je krijgt veel vrijheid en verantwoordelijkheid vanaf dag 1 en een goede balans tussen werk en privé.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan via deze website. Bekijk zeker ook andere Engineer & Life Sceinces vacatures op de Jefferson Wells website. Bij vragen, contacteer me op 0484/15.98.32 of via steven[.]vandenbossche[@]jeffersonwells[.]be.