Projectleider Engineering

 • Location: Aalter
 • Type: Perm
 • Job #16319

Projectleider Engineering.

Vast Contract – Regio Aalter
#engineering #opportunities  #Master  

Beschik je over Master Industrieel Ingenieur of gelijkwaardig door ervaring en hebt verschillende jaren ervaring in een gelijkaardige functie en een industriële omgeving?  Kennis van de voedingsindustrie is een must!  kennis en inzicht in productieprocessen en machinebouw (mechanica, automatisering, thermische toepassingen, e.a.)?  Heb je zin in een ambitieuze uitdaging en werk je ook Hands-on ?

Lees dan vooral verder!

Onze partner is op zoek naar een Projectleider engineer om hun team te versterken. Dit gerenommeerd bedrijf gelegen in Aalter is wereldwijd actief binnen verwerking en conservering van gevogelte.
 

Meer info over de specialisaties van onze Partner worden bij een eerste telefonische screening meegegeven.

Jouw verantwoordelijkheden?  

Als Project leider engineer sta je in voor het plannen, uitvoeren, opvolgen en bewaken van investeringsprojecten. Je bent daarbij mee verantwoordelijk voor de organisatie en de optimalisatie van productieprocessen binnen een industriële voedingscontext.

Jouw takenpakket bestaat uit een aantal gevarieerde activiteiten:

 • onderzoekt investeringsvoorstellen op haalbaarheid, dit in overleg met de Engineering Manager. Je staat in voor de uitvoering Projecten en opvolging van investeringsprojecten. Na een uitvoerige en grondige voorstudie, contacteer je leveranciers en vraag je offertes op. In overleg met de aankoopdienst evalueer je deze offertes en plaats je bestellingen. Het plannen van de uitvoering doe je in nauw overleg met alle betrokken partijen. Tijdens de opvolging van de geplande projecten bewaak je kritische elementen zoals planning, budget, voorwaarden en modaliteiten. Daarbij houd je rekening met de eisen op vlak van veiligheid, kwaliteit, hygiëne, milieu, e.a. en streef je naar het behalen van de vastgelegde deadlines. Je rapporteert permanent over de stand van zaken van de jou toegewezen projecten, evalueert en zorgt voor nacalculatie.
 • Je coördineert enkele milieu-aangelegenheden en volgt deze dossiers nauwgezet op. Voor de externe milieucoördinator ben jij het aanspreekpunt. Je doet aanbevelingen teneinde te voldoen aan de wettelijke vereisten.
 • Evoluties en ontwikkelingen op gebied van engineering, industriële techniek, technologie, automatisatie en reglementering volg je continu op via contacten met kenniscentra, leveranciers, e.a.
 • Je werkt actief mee aan een duurzame bedrijfsvoering, opgebouwd vanuit volgende pijlers: Greener Packaging, Responsible Supply, Sustainable Operations en Environmental Footprint.
 • Je rapporteert aan de Engineering Manager. Samen met je collega’s Projectleider streef je ernaar het verschil te maken binnen een gevarieerde en steeds veranderende productieomgeving.
   

Wie ben je?

Om bovenstaande taken en verantwoordelijkheden succesvol uit te oefenen, beschik je als Project Engineer over een Master Industrieel Ingenieur of gelijkwaardig door ervaring en hebt verschillende jaren ervaring in een gelijkaardige functie en een industriële omgeving. Kennis van de voedingsindustrie is een must.

Je bent communicatief vaardig in het Nederlands & Engels. Duits is een extra troef!
Daarnaast kan je  autonoom werken en zorgt voor een vlotte mondelinge en schriftelijke communicatie, zowel operationeel als technisch.

Tot slot werk je projectgericht en planmatig. Je kan projecten coördineren en leiden en bent een echte teamspeler.
 

Wat kan je verwachten?

Als Project engineer kom je terecht in een uitdagende, autonome en veelzijdige functie met ruimte voor initiatief en verantwoordelijkheid in een stabiele onderneming met een aangename werksfeer.

Je werkt dagelijks mee aan de groei en ontwikkeling van een vooruitstrevend Belgisch voedingsbedrijf; dat jaarlijks vele miljoenen investeert.

Een bedrijfscultuur waar onder andere resultaatgerichtheid, verantwoordelijkheidszin, persoonlijke betrokkenheid en respectvol handelen centraal staan.

Een interessant salarispakket met extralegale voordelen gebaseerd op verworven ervaring en verantwoordelijkheden.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Baert Leslie op het nummer +32 (0)4 72 01 21 46 of via leslie.baert(@)jeffersonwells.be.

Automatisatie Ingenieur

 • Location: Aalter
 • Type: Perm
 • Job #16317

Automatisatie ingenieur.

Vast Contract – Regio Aalter
#engineering #opportunities #mechatronics #Master #Bachelor #zuivel

Beschik je over een master elektromechanica / mechatronics / elektronica?  Heb affiniteit met Zuivel ?  Heb je zin in een ambitieuze uitdaging en werk je ook Hands-on ? Lees dan vooral verder!

Onze partner is op zoek naar een Automatisatie ingenieur om hun dynamische team te versterken. Dit gerenommeerd bedrijf gelegen in Aalter is wereldwijd actief binnen de Zuivel.
 

Meer info over de specialisaties van onze Partner worden bij een eerste telefonische screening meegegeven.

Jouw verantwoordelijkheden?  

Als het aanspreekpunt voor automatisering is het mede jouw doel om de bedrijfscontinuïteit van de site te waarborgen. Hiervoor ben je verantwoordelijk voor het design van de operationele technologie (OT), het in goede banen leiden van acties, het onderhouden OT equipment, bewaken van OT architectuur. Daarnaast zorg je ervoor dat architecturale wijzigingen in lijn zijn met de bedrijfsstandaarden en verankerd in de OT onderhoudsorganisatie. Je wordt ook betrokken bij optimalisatie- en uitbreidingsprojecten en werkt mee aan continue verbetering.

Jouw takenpakket bestaat uit een aantal gevarieerde activiteiten:

 • Je voert curatieve en preventieve onderhoudswerkzaamheden uit op niveau van bestaande sturingen (een veelvoud van systemen met bijhorende softwaretools, oud en nieuw).
 • Je voert onderhoudswerkzaamheden op het batch systeem en de supervisiesystemen, zowel de lokale als overkoepelende systemen.
 • De MES-laag, die de connectie vormt tussen SAP en de machine/proces automatisatie, behoort ook tot het OT domein.
 • Je assisteert bij de inbedrijfnames of optimalisaties op alle niveaus.
 • Je beheert de gebruikte netwerken en bewaakt de OT architectuur. (ISA 95 levels 1-2-3, Vlan’s, RAS connecties, firewall rules)
 • Uitvoeren van kleinere aanpassingen en optimalisaties systemen, met het bijwerken van de functionele of detail analyse documenten.
 • Je houdt de back-ups van alle systemen up-to-date en zorgt voor de archivering van de ondernomen acties en alsook restore testen beschrijven en uitvoeren.
 • Je analyseert storingen op alle niveaus en lost op. Hiervoor ken je de productieprocessen (ISA 95 level 0).
 • Je bent bereid deel uit te maken van de permanentieploeg OT.
 • Deze taken behoren allen tot het ITIL framework, je zal dit framework verder vorm geven met de andere OT collega’s.

 

Wie ben je?

Om bovenstaande taken en verantwoordelijkheden succesvol uit te oefenen, beschik je als Automatisatie ingenieur over een master of bachelor diploma elektromechanica / mechatronics / elektronica.. Aangevuld met een eerste ervaring met machinesturingen en computersystemen en kennis operating systemen en programmeertalen is een pluspunt..

Je bent communicatief vaardig in het Nederlands & Engels ook technisch. Daarnaast ben je een teamplayer, gedreven en neemt initiatief en kan zelfstandig werken.

Tot slot ben je ook ondernemend, ambitieus, hands-on en heb je een sterk verantwoordelijkheidsgevoel met een sterke communicatie skills met verschillende stakeholders (zowel mondeling als schriftelijk).

 

Wat kan je verwachten?

Als Automatisatie ingenieur kom je terecht in een dynamische en innovatieve werkomgeving met aangename collega’s in een familiale sfeer. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen zoals 9 ADV dagen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Baert Leslie op het nummer +32 (0)4 72 01 21 46 of via leslie.baert(@)jeffersonwells.be.

Mechanical Engineer

 • Location: Aalter
 • Type: Perm
 • Job #16229

Mechanical Engineer.

Vast Contract – Regio Aalter
#engineering #opportunities #Mechanical #Master #Bachelor

Beschik je over een Master Electromechanica ?  Heb je ervaring in machinebouw?  Heb je zin in een ambitieuze uitdaging en werk je ook Hands-on ? Lees dan vooral verder!

Onze partner is ter versterking van het A-Cords team op zoek naar een Mechanical Engineer, d.w.z:

een hands-on mechanisch/elektrisch ingenieur die gepassioneerd is over nieuwe ontwikkelingen van apparatuur voor state-of-the-art productielijnen en op maat ontworpen prototypes voor R&D!

Jouw verantwoordelijkheden?  

U zult globaal verantwoordelijk zijn voor de ontwikkelingen van de apparatuur voor de Business Unit genaamd A-Cords. Meer specifiek, uw belangrijkste verantwoordelijkheden zijn:

 • Je verbetert en ontwikkelt aangepaste productie- en testapparatuur, samen met externe partners, klanten en de interne engineering afdeling van Bekaert.
 • Je volgt de technologie Capex initiatieven op.
 • Je prioriteert op basis van de R&D ontwikkelingen voor de groeiambities van A-Cords.
 • Je volgt technologische trends op.
 • Je ondersteunt product approval en technische samenwerkingsprogramma's met klanten, leveranciers en de A-Cords plants.
 • U ondersteunt actief innovatie voor A-Cords.

 

Wie ben je?

Om bovenstaande taken en verantwoordelijkheden succesvol uit te oefenen, beschik je als Mechanical engineer over een Master Electromechanica. Aangevuld met een eerste ervaring met een CAD & FEA.

Je bent communicatief vaardig in het Nederlands & Engels. Daarnaast ben je gepassioneerd door apparatenbouw en hebt een hands-on mentaliteit. Je bouwt graag je kennis van je domein op en bent bereid deze kennis te delen binnen het team.

Bovendien ben je klantgericht en je probeert graag nieuwe ideeën uit. Je hebt een sterke drive voor resultaat en bent zeer toegewijd om doelen na te streven en hard te werken om deze te bereiken.

Tot slot ben je creatief en resultaatgericht. Je bent een goede organisator en communicator omdat je in een internationaal engineering team zal werken.

Je krijgt energie van het werken in een internationale omgeving en je bent bereid om te reizen.

 

Wat kan je verwachten?

Als Mechanical engineer kom je terecht in een dynamische en open werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur.
Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.
Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Baert Leslie op het nummer +32 (0)4 72 01 21 46 of via leslie.baert(@)jeffersonwells.be.

Automatisatie Ingenieur

 • Location: Aalter
 • Type: Perm
 • Job #16135

Automatisatie Ingenieur.

Vast Contract – Regio Aalter
#engineering #opportunities #Zuivel #Automatisatie

Beschik je over een master of bachelor diploma elektromechanica / mechatronics / elektronica.

Onze partner is op zoek naar een Automatisatie ingenieur om hun dynamische team te versterken. Onze partner gelegen in Aalter is wereldwijd actief binnen de Zuivel.
 

Meer info over de specialisaties van onze Partner worden bij een eerste telefonische screening meegegeven.

 

Jouw verantwoordelijkheden?  

AUTOMATISATIE INGENIEUR /OT ENGINEER Als het aanspreekpunt voor automatisering is het mede jouw doel om de bedrijfscontinuïteit van de site te waarborgen. Hiervoor ben je verantwoordelijk voor het design van de operationele technologie (OT), het in goede banen leiden van acties, het onderhouden OT equipment, bewaken van OT architectuur. Daarnaast zorg je ervoor dat architecturale wijzigingen in lijn zijn met de bedrijfsstandaarden en verankerd in de OT onderhoudsorganisatie. Je wordt ook betrokken bij optimalisatie- en uitbreidingsprojecten en werkt mee aan continue verbetering.

Jouw takenpakket bestaat uit een aantal gevarieerde activiteiten:

 • Je voert curatieve en preventieve onderhoudswerkzaamheden uit op niveau van bestaande sturingen (een veelvoud van systemen met bijhorende softwaretools, oud en nieuw).
 • Je voert onderhoudswerkzaamheden op het batch systeem en de supervisiesystemen, zowel de lokale als overkoepelende systemen.
 • De MES-laag, die de connectie vormt tussen SAP en de machine/proces automatisatie, behoort ook tot het OT domein.
 • Je assisteert bij de inbedrijfnames of optimalisaties op alle niveaus.
 • Je beheert de gebruikte netwerken en bewaakt de OT architectuur. (ISA 95 levels 1-2-3, Vlan’s, RAS connecties, firewall rules)
 • Uitvoeren van kleinere aanpassingen en optimalisaties systemen, met het bijwerken van de functionele of detail analyse documenten.
 • Je houdt de back-ups van alle systemen up-to-date en zorgt voor de archivering van de ondernomen acties en alsook restore testen beschrijven en uitvoeren.
 • Je analyseert storingen op alle niveaus en lost op. Hiervoor ken je de productieprocessen (ISA 95 level 0).
 • Je bent bereid deel uit te maken van de permanentieploeg OT.
 • Deze taken behoren allen tot het ITIL framework, je zal dit framework verder vorm geven met de andere OT collega’s.

 

Wie ben je?

Om bovenstaande taken en verantwoordelijkheden succesvol uit te oefenen, Is het ook Belangrijk dat je honger hebt om bij te benen in de nieuwe technologieën. Machinesturingen en computersystemen hebben geen geheimen en kennis operating systemen en programmeertalen is een pluspunt. Je bent een teamplayer, gedreven en neemt initiatief en kan zelfstandig werken. Bovedien weet je de OT taken zelfstandig te beheren en af te werken en kan je doelgericht werken -je zal niet steeds taakgericht aangestuurd worden-

Tot slot ben Je bent analytisch sterk en kan je goed communiceren met verschillende stakeholders (zowel mondeling als schriftelijk).Talenkennis: Nederlands + Engels (ook technisch).

 

Wat kan je verwachten?

Een uitdagende en zeer veelzijdige job in een klein team met mooie verantwoordelijkheden binnen een financieel gezond bedrijf.
Je komt terecht in een professionele omgeving met enerzijds de voordelen die een internationale groep te bieden heeft gecombineerd met de voordelen van een lokale onderneming met een open cultuur – best of both world! Daarnaast biedt de organisatie een uitdagend loonspakket en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, training en opleiding.

Zin gekregen in deze uitdaging? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Baert Leslie op het nummer +32 (0)4 72 01 21 46 of via leslie.baert(@)jeffersonwells.be.

Project Engineer – Weginfrastructuur

 • Location: Aalter
 • Type: Contracting
 • Job #13251

Project Engineer – Weginfrastructuur (M/V/X)

Vast contract / freelance – Aalter

#ProjectManagement #Roadinfrastructure #Elektromechanicalengineering #werfcoördinatie

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging in Project Engineering en heb je sterke interesse en reeds ervaring in coördinerend projectwerk? Lees dan zeker verder!

Voor onze klant in regio Aalter zijn we momenteel op zoek naar een Project Leider met affiniteit voor elektromechanische uitrustingen langs transportinfrastructuurprojecten.

Jouw verantwoordelijkheden?

Als Project Leider ben je verantwoordelijk voor de A – Z opvolging van het in-dienst-stellen van dynamische verkeersborden, afbakeningswerken en verlichting van autowegen, autosnelwegen, tunnels, vliegvelden, bruggen en kunstwerken alsook het uitrusten van kruispunten met driekleurige verlichtingssignalisatie. Jouw takenpakket bestaat o.a. uit:

 • Je werkt alle stappen uit in het project, vanaf prijsbepalingen tot de facturatie van de werf
 • U stelt doet een beschrijving van materiaal en diensten en maakt een prijsofferte op, rekening houdend met alle verplichte elementen (o.a. veiligheid)
 • Je staat in overleg met de aankoopafdeling, en u maakt een deal met de onderaannemers
 • U stelt de planning op en organiseert de werf in overeenstemming met alle veiligheidsregels.
 • U werkt voornamelijk voor de verschillende overheden
 • Je staat in voor het coachen, begeleiden, motiveren van projectteamleden en arbeiders, en beïnvloedt hen om positieve actie te ondernemen en verantwoording af te leggen

Wie ben je?

Ben je in het bezit van een Industrieel Master diploma in Elektromechanica en beschik je over een zeer goede kennis van de Nederlandse en basis kennis van de Franse taal? Heb je reeds ervaring in Project Engineering en kennis van zowel elektromechanica EN elektriciteit? Beschik je over commerciële flair en communicatieve vaardigheden en je bent werf georiënteerd met een pragmatische aanpak?  Dan ben jij misschien wel de Project Engineer die wij zoeken!

 • Een 1ste ervaring als Project Leider is een troef maar niet noodzakelijk

Wat kan je verwachten?

Als Project Engineer kom je terecht in een dynamische en open werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen. (Ook freelancers komen in aanmerking)

Voldoet deze opportuniteit aan je verwachtingen?
Solliciteer dan via de website of contacteer Sara Van den Bossche op het nummer (+32) 472.79.10.42