QA Engineer

 • Location: Antwerpen
 • Type: Perm
 • Job #12582

QA Engineer

Vast Contract – Regio Antwerpen
#farmaceutica #qa #qualityassurance

Beschik je minstens over een bachelor in een wetenschappelijke richting? Heb je kennis en of werkervaring in kwaliteit binnen een GMP omgeving? Lees dan vooral verder.

Onze partner is op zoek naar een QA Engineer om hun kwaliteitsteam te versterken. Dit sterk groeiend productiebedrijf gelegen in de regio Antwerpen is internationaal actief binnen de farmaceutische industrie en staan bekend omwille van hun stabiliteit, collegialiteit en kwalitatieve producten.

Jouw verantwoordelijkheden?

Als QA Engineer kom je terecht in een familiale omgeving en krijg je de verantwoordelijkheid over de uitwerking van het kwaliteitssysteem. Jouw takenpakket bestaat uit een aantal gevarieerde activiteiten:

 • Uitbouwen en optimaliseren van het bestaande kwaliteitssysteem volgens GMP richtlijnen
 • Deelnemen aan projecten inzake kwaliteitsverbetering van producten, processen en diensten.
 • Algemene procedures en procedures m.b.t. validatie, kalibratie en training opstellen en implementeren
 • Behandelen en opvolgen van klachten
 • Organiseren van jaarlijkse evaluaties van elk product
 • De leverancierskwalificatie opvolgen
 • Training voorzien aan medewerkers in andere afdelingen

Wie ben je?

Om bovenstaande taken en verantwoordelijkheden succesvol uit te oefenen, beschik je als QA Engineer minstens over een bachelor in een wetenschappelijk richting aangevuld met een eerste relevante werkervaring in een GMP-omgeving. Je bent communicatief vaardig in het Nederlands en Engels. Daarnaast ben je organisatorisch en planmatig ingesteld en draag je kwaliteit hoog in het vaandel. Tot slot ben je ook een autonome en geëngageerde persoon.

Wat kan je verwachten?

Als QA Engineer kom je terecht in een dynamische en open werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Matthias Kegels op het nummer +32 (0)4 76 35 74 35 of via matthias.kegels(@)jeffersonwells.be

Technical Sales

 • Location: Antwerpen
 • Type: Perm
 • Job #19306

Technical Sales

Vast Contract – Regio Haven van Antwerpen
#chemie #businessdevelopment #technicalsales

Beschik je over een master met een chemische afstudeerrichting? Ben je geprikkeld door een technisch-commerciële uitdaging? Haal je voldoening uit klantgerichte activiteiten? Lees dan vooral verder!

Onze partner is op zoek naar een Technical Sales om hun business development team te versterken. Dit toonaangevend productiebedrijf gelegen in de Haven van Antwerpen is wereldwijd actief binnen de chemische industrie.

Jouw verantwoordelijkheden?

Als Technical Sales kom je terecht in een dynamische omgeving en treed je op als gezicht van de organisatie op technisch-commercieel vlak voor bestaande en nieuwe klanten. Jouw takenpakket bestaat uit een aantal gevarieerde activiteiten:

 • Managen van een bestaande portfolio aan klanten en projecten
 • Identificeren en uitrollen van nieuwe projecten bij bestaande en nieuwe klanten
 • Ondersteunen en adviseren van klanten op technische, organisatorisch en commercieel vlak
 • Proactief zoeken naar optimalisaties door te overleggen met de klant en collega’s
 • De noden van de markt identificeren en prospecteren om de groeistrategie verder uit te bouwen
 • Coördineren van projecten in de pipeline van A tot Z

Wie ben je?

Om bovenstaande taken en verantwoordelijkheden succesvol uit te oefenen, beschik je als Technical Sales minstens over een master in een chemische richting (ind. ing., bio-ing., etc.) idealiter aangevuld met een enkele jaren werkervaring in sales. Heb je werkervaring als process/production engineer en heb je de ambitie om een overstap te maken naar technical sales & business development, kom je ook in aanmerking. Daarnaast heb je een uitgebouwde kennis van chemische processen en een sterke commerciële feeling. ben je communicatief vaardig in het Nederlands en Engels. Verder ben je een problemsolver met een analytische ingesteldheid en ga je pragmatisch te werk. Tot slot heb je een can-do mentaliteit met een positieve mindset.

Wat kan je verwachten?

Als Technical Sales kom je terecht in een dynamische en open werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Matthias Kegels op het nummer +32 (0)4 76 35 74 35 of via matthias.kegels(@)jeffersonwells.be.

Shiftlaborant

 • Location: Antwerpen
 • Type: Perm
 • Job #16546

Shiftlaborant

Vast Contract – Regio Mechelen

#chemie #QC #kwaliteitscontrole

Heb je affiniteit met chemische analyses in de industriële sector? Heb je oog voor detail en werk je nauwkeurig? Beschik over een hands-on mentaliteit en kan je vlot zelfstandig aan de slag? Lees dan vooral verder!

Onze partner is op zoek naar een Shiftlaborant om hun kwaliteitsteam te versterken. Dit gerenommeerd productiebedrijf, gelegen in de Mechelen, is internationaal actief binnen de chemische industrie. Onze partner heeft een sterke aandacht voor kwaliteit, klantgerichtheid en innovativiteit.

Jouw verantwoordelijkheden?

Als Shiftlaborant kom je terecht in een chemische labo en krijg je de verantwoordelijkheid over de uitvoering van kwaliteitsanalyses op stalen van grondstoffen. Jouw takenpakket bestaat uit een aantal gevarieerde activiteiten:

 • Voorbereidingen treffen van de te nemen stalen
 • Tijdig en correct uitvoeren van de kwaliteitstesten
 • De verkregen data/testresultaten registreren
 • Opvolging van kalibratie- en onderhoudsplan
 • Ad hoc opdrachten uitvoeren op vraag van de direct leidinggevende
 • Rechtstreeks rapporteren aan de kwaliteitsmanager

Wie ben je?

Om bovenstaande taken en verantwoordelijkheden succesvol uit te oefenen, beschik je als Shiftlaborant bij voorkeur over een bachelor chemie. Een eerste werkervaring is een pluspunt. Daarnaast ben je communicatief vaardig in het Nederlands en Engels. Verder ben je hands-on en probleemoplossend ingesteld. Ook behoren resultaatgerichtheid, nauwkeurigheid en stiptheid tot jouw persoonlijkheid en kan je vlot zelfstandig aan de slag. Tot slot ben je bereid om op korte termijn in een volcontinu shiftensysteem te werken.

Wat kan je verwachten?

Als Shiftlaborant kom je terecht in een dynamische en open werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een competitieve verloning aangevuld met een mooi pakket aan extralegale voordelen en een vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Matthias Kegels op het nummer +32 (0)4 76 35 74 35 of stuur jouw cv door naar matthias.kegels(@)jeffersonwells.be.

R&D Scientist

 • Location: Antwerpen
 • Type: Perm
 • Job #18026

R&D Scientist

Vast Contract – Regio Haven van Antwerpen
#chemie #R&D #procesontwikkeling

Beschik je over een master chemie en/of een doctoraat met industriële onderzoekervaring? Ben je geprikkeld door organische en technische chemie? Haal je voldoening uit het succesvol afwerken van onderzoeksprojecten? Lees dan vooral verder!

Onze partner is op zoek naar een R&D Scientist om hun onderzoeksteam te versterken. Dit toonaangevend productiebedrijf gelegen in de Haven van Antwerpen is wereldwijd actief binnen de chemische industrie en staat bekend omwille van hun oog voor innovatie en kwaliteit.

Jouw verantwoordelijkheden?

Als R&D Scientist kom je terecht in een dynamische en familiale omgeving en krijg je de medeverantwoordelijkheid over de ontwikkeling, simulatie en modellering om processen op te schalen doormiddel van labo experimenten. Jouw takenpakket bestaat uit een aantal gevarieerde activiteiten:

 • Deelnemen aan de haalbaarheidsstudies door de binnenkomende projecten te doorgronden
 • Eigen toegewezen projecten beheren inzake data- en marktonderzoek, planmatige uitvoering van de processimulaties & experimenten in kaart brengen en bespreken met andere afdelingen, en de uitwerking voorzien inclusief technische risico’s en aanbevelingen
 • Optreden als spilfiguur omtrent bottlenecks en verbeteringsprojecten te ontwikkelen en implementeren
 • In samenwerking met de commerciële afdeling klantspecifieke problematieken inschatten en vertalen naar nieuwe projecten
 • Nauw samenwerking met externe stakeholders zoals universiteiten, externe laboratoria, kwaliteitsorganisaties, etc.

Wie ben je?

Om bovenstaande taken en verantwoordelijkheden succesvol uit te oefenen, beschik je als R&D Scientist minstens over een master in de chemie aangevuld met een relevante onderzoekservaring in de chemische procesindustrie. Daarnaast heb je een goede kennis over organische & technische chemie. Ook heb je een bepaalde expertise in processimulatie en ben je communicatief vaardig in het Nederlands en Engels. Verder ga je nauwkeurig tewerk met oog voor detail. Ook heb je analytische en probleemoplossende skills om efficiënte acties te ondernemen. Tot slot heb je een sterk verantwoordelijkheidsgevoel en kan je constructief samenwerken met anderen.

Wat kan je verwachten?

Als R&D Scientist kom je terecht in een dynamische en open werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Matthias Kegels op het nummer +32 (0)4 76 35 74 35 of via matthias.kegels(@)jeffersonwells.be.

Maintenance Supervisor

 • Location: Antwerpen
 • Type: Perm
 • Job #19476

Maintenance Supervisor

Vast Contract – Antwerpen

#MaintenanceEngineer #TechnicalLead #ProcessImprovement

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen Maintenance Management en sta je open voor een veelzijdige functie waarbij je je zowel kan focussen op verbeterprojecten als daily operations? Lees dan zeker verder!

Voor een van onze klanten met vestiging in regio Antwerpen zijn we momenteel op zoek naar een Maintenance Supervisor die kan terugvallen minstens drie jaar relevante werkervaring.

Jouw verantwoordelijkheden?

Als Maintenance Supervisor ben je verantwoordelijk voor het aansturen van een team van +/- 15 techniekers en vervul je een sleutelfunctie bij het implementeren van het nieuwe SAP Maintenance Systeem over de gehele site. Jouw takenpakket bestaat o.a. uit:

 • Opmaken en opvolgen van de onderhoudsbudgetten
 • Opmaken en uitvoeren van de onderhoudsplannen
 • Dagelijkse planning en coaching van eigen techniekers en onderaannemers
 • Beheren van de spare parts
 • Uitdenken en uitwerken van verbeterprojecten over de gehele site
 • Voeren van onderhandelingen en evaluaties met externe leveranciers

Wie ben je?

Ben je in het bezit van een Master diploma Elektromechanica en kan je terugvallen op minstens enkele jaren werkervaring binnen een onderhoudsomgeving? Beschik je over een hands-on ingesteldheid en vertoef je graag op de werkvloer? Laat je je daarnaast ook opmerken door jouw communicatieve vaardigheden, people management skills en jouw probleemoplossend denkvermogen? Ben je analytisch ingesteld en heb je een sterke focus op continuous improvement? Dan ben jij misschien wel de Maintenance Supervisor die wij zoeken!  

Wat kan je verwachten?

Als Maintenance Supervisor kom je terecht in een dynamische en open werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via onze website www.jeffersonwells.be of contacteer Bauwdyna Van Haver op het nummer +32 (0)4 72 40 59 06 of stuur jouw cv door naar bauwdyna.vanhaver(@)jeffersonwells.be.

Is deze functie niet meteen wat je zoekt, maar sta je wel open voor een nieuwe uitdaging in Engineering? Bezorg gerust jouw cv via bovenstaande gegevens, dan kijken we met plezier samen uit naar nieuwe opportuniteiten!

Test Engineer

 • Location: ANTWERPEN
 • Type: Perm
 • Job #16791

Test Engineer

Vast Contract – Antwerpen

#TestEngineer #R&D #Production #Industry

Ben je nieuwsgierig ingesteld en heb je een sterke interesse om aan de slag te gaan in een labo-omgeving en testen uit te voeren op nieuwe producten binnen een hoogtechnologische omgeving?

Voor een van onze internationale klanten in regio Antwerpen zijn we momenteel op zoek naar een Test Engineer.  

Jouw verantwoordelijkheden?

Als Test Engineer ben je verantwoordelijk voor het testplan in een productontwikkelingsproject en rapporteer je rechtstreeks aan de teamleader van het Engineering Labo. Samen met de projectleider waak je over het volledige proces van A tot Z en houd je ook rekening met de vooropgestelde budgetten, kwaliteitseisen en zorg je voor regelmatige feedback naar het volledige project team.

Jouw takenpakket bestaat o.a. uit:

 • Realiseren van testopstellingen, in overleg met ontwerpers en projectteamleden
 • Efficiënt inplannen en organiseren van de te voorziene testen
 • Coördineren van het standaard testwerk door technische bedienden
 • Uitvoering van complexe functionele testen en metingen op prototype units en componenten
 • Evalueren, analyseren en rapporteren van de testresultaten
 • Verbeteringen voorstellen in het project team op vlak van performance, kwaliteit, betrouwbaarheid en veiligheid van onze machines
 • Beheer van specifieke testopstellingen en veiligheid rond de opstelling
 • Beheer opnemen van enkele test procedures
 • Voorstellen van verbeteringen naar testinfrastructuur, testprocessen en -procedures
 • Uitbouwen van de labo-infrastructuur in samenwerking met de teamleider

Wie ben je?

Ben je in het bezit van een Master diploma Industrieel Ingenieur en beschik je over een vlotte kennis van de Nederlandse en Engelse taal? Heb je een sterke kennis van MS Office en heb je een sterke affiniteit met techniek, mechanica en elektriciteit? Ben je analytisch ingesteld en heb je kennis van meettechnieken? Dan ben jij misschien wel de Test Engineer die wij zoeken!

Wat kan je verwachten?

Als Test Engineer kom je terecht in een dynamische en open werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via onze website of contacteer Bauwdyna Van Haver op het nummer +32 (0)4 72 40 59 06 of stuur jouw cv door naar bauwdyna.vanhaver(@)jeffersonwells.be.

Is deze functie niet meteen wat je zoekt, maar sta je wel open voor een nieuwe uitdaging in Engineering? Bezorg gerust jouw cv via bovenstaande gegevens, dan kijken we met plezier samen uit naar nieuwe opportuniteiten!

Methode Ingenieur

 • Location: ANTWERPEN
 • Type: Perm
 • Job #16788

Methode Ingenieur

Vast Contract – Antwerpen

#LaboEngineering #Mechanica #Optimalisatie #Production

Heb je een sterke interesse in processen en werkmethoden? Wil je graag aan de slag binnen een hoogtechnologische omgeving waar je continu zal werken aan de optimalisatie van elektromechanische producten? Lees dan zeker verder!

Voor een van onze internationale klanten in regio Antwerpen zijn we momenteel op zoek naar een Methode Ingenieur.  

Jouw verantwoordelijkheden?

Als Methode Ingenieur ben je verantwoordelijk voor het continu verbeteren van het te doorlopen traject van diverse prototypes binnen een labo-omgeving. Jouw focus ligt hierbij op proceskwaliteit, veiligheid en ergonomie in het labo.  

Jouw takenpakket bestaat o.a. uit:

 • Coördineren van vernieuwing en standaardisering van technische instructies, procedures, templates en controlelijsten
 • Ontwerpen, verbeteren en aanpassen van layout, tooling, stockage verpakkingen, … rekening houdend met veiligheid & 5S
 • Oplossen van problemen en storingen in het laboproces in samenwerking met het laboteam
 • Begeleiden en coördineren van algemene continu verbeteringsprojecten, eventueel waar mogelijk zelf uitvoeren
 • Training voorzien over nieuw geïntroduceerde producten, processen, programma's, instructies, … aan alle functies in het labo
 • Analyseren van arbeidsongevallen en -incidenten, initiëren en opvolgen van acties
 • Functioneren als aanspreekpunt voor de meestergast bij kwaliteit-, product- en procesvragen

Wie ben je?

Ben je in het bezit van een Master diploma Industrieel Ingenieur en beschik je over een vlotte kennis van de Nederlandse taal? Beschik je over een goede kennis van elektromechanica en heb je een sterke focus op continuous improvement? Laat je je opmerken door jouw analytische en sterke communicatieve vaardigheden en heb je bovendien kennis van de principes LEAN / 5S? Dan ben jij misschien wel de Methode Ingenieur die wij zoeken!

Wat kan je verwachten?

Als Methode Ingenieur kom je terecht in een dynamische en open werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via onze website of contacteer Bauwdyna Van Haver op het nummer +32 (0)4 72 40 59 06 of stuur jouw cv door naar bauwdyna.vanhaver(@)jeffersonwells.be.

Is deze functie niet meteen wat je zoekt, maar sta je wel open voor een nieuwe uitdaging in Engineering? Bezorg gerust jouw cv via bovenstaande gegevens, dan kijken we met plezier samen uit naar nieuwe opportuniteiten!

 

Quality Engineer Packaging Services

 • Location: Antwerpen
 • Type: Contracting
 • Job #18477

Word jij onze nieuwe ambassador? 

Jefferson Wells Life Sciences is gespecialiseerd in de ondersteuning van farma & biotech bedrijven in hun dagelijkse uitdagingen. Vandaar onze interesse in experts zoals jij om ons team te versterken.

Laten we samen kijken naar jouw eerste challenge bij ons!

Quality Engineer Packaging Service

Onze partners innoveren om behandelingen tot bij hun patiënten te brengen die hun leven significant verbeteren. Samen met de overheid en andere gezondheidspartners werken ze aan een kwaliteitsvolle, betaalbare en toegankelijke gezondheidszorg.

Voor onze farmaceutische partner zijn we momenteel op zoek naar een Quality Engineer Packaging Service.

De wetgeving en vereisten rond medical devices & combination products veroorzaakt een wijziging en nood voor optimalisatie van de validatie-aanpak, kwaliteitssystemen, productiecontroles, … in de supporterende organisatie van CSP. In CSP zorgen we voor de verpakking van aseptische producten, biotech producten en hieraan gerelateerde devices.

De functie van Quality Engineer zal rechtstreeks rapporteren aan de team lead binnen de CSP support afdeling.  Deze afdeling is verantwoordelijk voor de design en implementatie van verpakkingsmaterialen en het creëren van master batch records voor de verpakkingsafdeling.

Wat zijn jouw verantwoordelijkheden?

Als Quality Engineer ga je volgende verantwoordelijkheden opnemen: 

 • Je definieert en optimaliseert belangrijke supportsystemen en zorgt op die manier voor een audit ready en compliant, doch efficiënt, support proces:
  • Je voert periodieke reviews uit van relevante Pfizer Quality Standards
  • In kaart brengen van potentiële quality en compliance gaps en definiëren en uitvoeren van relevante actieplannen

  

 • Je coördineert alle kwaliteit gerelateerde zaken voor de supportafdeling:
  • Je hebt een operationele rol en je bent aanspreekpunt kwaliteit voor de support afdeling waarbij je nauw samenwerkt met technicians en project engineers.
  • Opvolgen van de statussen van events, deviaties en gerelateerde acties. Pro-actief bespreken met Quality afdeling welke informatie nog verder aangevuld en/of onderzocht moet worden.
 • Je bent verantwoordelijke voor kwaliteitsgerichte onderzoeken waarbij de root cause binnen de verantwoordelijkheid van de support afdeling ligt:
  • Je begeleidt de uitvoering van kwaliteitsonderzoeken en de documentatie van kwaliteitsafwijkingen in de betreffende systemen.
  • Je voert zelfstandig complexe onderzoeken uit. Daarnaast ben je in staat om  een cross functioneel onderzoeksteam te leiden indien meerdere afdelingen betrokken zijn.

 

 • Je bent verantwoordelijk voor kwaliteitsgerichte verbeteracties en –plannen:
  • Je definieert zelfstandig acties in samenspraak met alle stakeholders
  • Je definieert en optimaliseert de GMP werkmethoden, -systemen en -procedures (procedures, werkinstructies, …) binnen de afdeling
  • Je definieert en optimaliseert werkprocessen die afdeling overschrijdend zijn

 

 • Je bent verantwoordelijk voor compliance gerelateerde zaken tgv combination products
  • Je verzamelt de info voor de Design History Files (DHF’s)
  • Je houdt de DHF’s up to date
  • Je borgt de requirements in packaging design
  • Je voert risico analyses uit

 

 • Je bent actief lid van het audit task force team.
 • Je ondersteunt de support afdeling bij het uitvoeren van dringende taken.

 

Wie ben jij?

Profiel

 • Masteropleiding in een wetenschappelijke richting met minstens 3 jaar ervaring of gelijkwaardig door ervaring
 • Ervaring in een kwaliteitsafdeling en/of in een productieafdeling
 • Zeer goede communicatieve en sociale vaardigheden
 • Coachende vaardigheden
 • Nauwgezet zelfstandig persoon die graag in en met een team werkt
 • Goed analytisch vermogen
 • Gedreven tot het vinden van oplossingen en boeken van resultaten
 • Ervaring in de pharmaindustrie is een pluspunt
 • Verpakkings- en quality expertise is een pluspunt

 

Wat kan Jefferson Wells voor jou betekenen?

Als ambassador krijg je de kans om te groeien binnen internationale bedrijven waarin je een sterk netwerk kan opbouwen. Door een persoonlijke opvolging krijg je een kwaliteitsvolle ondersteuning in elke stap die je onderneemt. Tot slot geniet je van de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen aan de hand van interne trainingen en opleidingen.

 

Heb je interesse! Aarzel dan zeker niet en solliciteer nu!

Werkvoorbereider Onderhoud

 • Location: Antwerpen
 • Type: Contracting
 • Job #16223

Wij zoeken een

Werkvoorbereider Onderhoud

 – Regio Antwerpen

#Maintenance #Werkvoorbereiding #Project #inspectie #Petrochemie

Beschikt jij over een bachelor in een technische richting en heb je affiniteit met onderhoudsprojecten en rapportering? Een job waarbij je problemen aanpakt en je verbeteringen mag doorvoeren? Dan is deze job zeker iets voor jou!

Voor een grote, internationale speler binnen de petrochemische industrie zijn we op zoek naar een werkvoorbereider onderhoud. Voel jij jezelf klaar voor deze uitdaging? Wil je samen met Jefferson Wells deze opdracht aangaan? Lees dan zeker verder!

Jouw verantwoordelijkheden?

Als werkvoorbereider onderhoud maak je deel een onderhoudsteam dat instaat voor vele machines en pijpleidingen in een petrochemische omgeving. Jouw job omvat: 

 • Identificatie van de verschillende mogelijkheden van degradatie betreffende equipment en pijpleidingen en dit met behulp van oude en nieuwe RBI rapporten
 • Het nummeren en identificeren van de juiste leidingen en equipment op de schematische tekeningen
 • Opstellen van onderhoudsrapporten, preventieve en predicatieve schema's
 • Opmaken van presentaties om prioriteiten in het onderhoud te duiden 

Wie ben je?

Om de rol van werkvoorbereider onderhoud goed in te vullen, beschik je over een Bachelor in Elektromechanica of ben je gelijkwaardig door ervaring. Bij voorkeur beschik je reeds over een eerste ervaring in werkvoorbereiding maar gemotiveerde juniors komen ook in aanmerking. Daarnaast ben je nauwkeurig ingesteld en werk je gestructureerd met diverse MS office pakketten. Je bent communicatief en kan je vlot uitdrukken in het Nederland en Engels.  

Kennis van Frans wordt aanzien als een PLUS.

Wat kan je verwachten?

Als werkvoorbereider onderhoud krijg je een aantrekkelijke verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen. Ook freelancers kunnen in aanmerking komen. 

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks of contacteer Sara Van den Bossche op
het nummer +32 (0)4 72 79 10 42