PLANT ENGINEER

 • Location: Antwerpen
 • Job #22636

Plant Engineer

Vast Contract of Freelance – Regio Antwerpen
#Plant #engineer #projecten

Beschik je over een Technisch of bouwkundig diploma?  Heb je werkervaring met het opvolgen van verschillende projecten? Heb je een goede helikopterview en werk je structureel? Lees dan vooral verder!

Onze partner is op zoek naar een Plant Engineer om hun Plant Engineering team te versterken. Dit toonaangevend productiebedrijf gelegen in Antwerpen is wereldwijd actief binnen de agrarische sector en staat bekend omwille van hun innovatieve en grote machines.

Jouw verantwoordelijkheden?

Als Plant Engineer kom je terecht in een industriële productie omgeving en krijg je de verantwoordelijkheid over het bestuderen, ontwerpen en uitvoeren van projecten voor nieuwe en het instandhouden van nutsvoorzieningen, het gebouw, de buitenterreinen,…  . Jouw takenpakket bestaat uit een aantal gevarieerde activiteiten:

 • Bestuderen, ontwerpen en uitmaken van studies ivm nutsvoorzieningen voor de installatie van nieuwe productiemachines of energiebesparende voorstellen
 • Begeleiden en coördineren van veiligheidsprojecten
 • Bijwerken en up-to-date houden van bestaande nutsvoorzieningen en dossiers
 • Verzamelen van technische aankoopinformatie, vergelijken van prijzen en opstellen van bestelbonnen voor coördinatie en uitvoering van de eerder genoemde taken
 • Budget opvolgen en investeringsdossiers opmaken en beheren
 • Technisch advies geven aan collega’s en interne klanten

Wie ben je?

Om bovenstaande taken en verantwoordelijkheden succesvol uit te oefenen, beschik je als Plant Engineer over een Technisch of bouwkundig diploma aangevuld met een aantal jaar ervaring in het opvolgen van verschillende projecten. Je bent communicatief vaardig in het Nederlands en Engels. Daarnaast heb je kennis van diverse soorten werk en ben je een teamspeler. Tot slot ben je ook een communicatief persoon met sterke organisatorische vaardigheden.

Wat kan je verwachten?

Als Plant Engineer kom je terecht in een dynamische en open werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Jens Blanchet op het nummer +32 (0)4 79 43 32 62 of via jens.blanchet(@)jeffersonwells.be.

QHSSE Potential

 • Location: Antwerpen
 • Job #23012

Vast Contract – Regio Antwerpen
#QHSSE #veiligheid #youngpotential

Ben je recent afgestudeerd met een bachelor integrale veiligheid of preventieadviseur niveau 2? Heb je een passie voor veiligheid en kwaliteit? Heb je de ambitie om een carrière uit te bouwen in veiligheid? Lees dan vooral verder!

Onze partner is op zoek naar een QHSSE Potential om hun veiligheidsteam te versterken. Dit gerenommeerd bedrijf gelegen in Antwerpen is internationaal actief en gefocust op de petrochemie.

Jouw verantwoordelijkheden?

Als QHSSE Potential werk je mee aan de vormgeving van het kwaliteits- en veiligheidsbeleid van de verschillende sites met o.a.:

 • Uitvoeren van risicoanalyses als basis voor het preventiebeleid
 • Toezien op de implementatie en naleving van procedures en werkinstructies
 • Input geven aan de vernieuwing van procedures m.b.t. veiligheid
 • Verdiepen in de veiligheid rond gevaarlijke producten

Daarnaast bouw je meer inzichten op in de domeinen rond het welzijn op het werk om als toekomstige preventieadviseur te groeien binnen de organisatie.

Wie ben je?

Als QHSSE Potential beschik je over een bachelor integrale veiligheid of preventieadviseur niveau 2. Je hebt een passie voor veiligheid & kwaliteit. Kennis of ervaring met ISO, SQAS of AEO is een pluspunt. Verder ben je communicatief vaardig in het Nederlands en Engels. Daarnaast heb je een analytische en probleemoplossende ingesteldheid. Tot slot kan je anderen vlot meetrekken in het veiligheidsverhaal.

Wat kan je verwachten?

Als QHSSE Potential kom je terecht in een internationale werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Matthias Kegels op het nummer +32 (0)4 76 35 74 35 of via matthias.kegels(@)jeffersonwells.be.

Management Trainee

 • Location: Antwerpen
 • Job #23013

Vast Contract – Regio Antwerpen
#younggraduate #managementtrainee #international

Ben je recent afgestudeerd of studeer je binnenkort af met een masterdiploma in chemical engineering? Heb je de ambitie om te groeien in een rol binnen project & operations management? Zou je graag in het buitenland werken? Lees dan vooral verder!

Onze partner is op zoek naar een young potential om in hun Management Traineee programma te stappen. Dit gerenommeerd bedrijf gelegen in Antwerpen is internationaal actief en gefocust op de petrochemische industrie.

Jouw verantwoordelijkheden?

Als Management Trainee word je gedurende twee jaar klaargestoomd voor een operationeel leidinggevende rol binnen een logistieke omgeving met focus op de petrochemische sector. Je leert de knepen van het vak door on site nauw samen te werken met ervaren collega’s. Ook zal je met andere management trainees over de hele wereld ervaringen kunnen uitwisselen. Stap voor stap leer je het werkveld kennen en zal je mee verantwoordelijkheden opnemen in verschillende verbeterprojecten op sites in België, maar ook in het buitenland. Je zal jouw expertise verder kunnen verbreden in volgende domeinen:

 • Klanttevredenheid
 • Planning
 • People Management
 • Budgettering en Finance
 • Project Management

Eens jouw traject achter de rug is, staat je er jou een boeiende functie als Operations Manager te wachten op een van de sites van onze klant in het buitenland, waarbij je – afhankelijk van de afdeling – de leiding zal nemen over een team van 20 tot mogelijk wel 150 personen.

Wie ben je?

Om in het traject te stappen als Management Traineee, ben je recent afgestudeerd of studeer je binnenkort af met een diploma in chemical engineering. Je toont interesse in de logistieke wereld van de petrochemie en bent communicatief vaardig in het Nederlands en Engels. Je hebt de nodige ambitie om op korte termijn een management rol op te nemen in een internationale context.

Wat kan je verwachten?

Als Management Traineee kom je terecht in een internationale werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Matthias Kegels op het nummer +32 (0)4 76 35 74 35 of via matthias.kegels(@)jeffersonwells.be.

Process Engineer

 • Location: Antwerpen
 • Job #23027

Vast Contract – Antwerpen
#chemie #voeding #processengineering

Beschik je over een hoger diploma in chemical of food engineering? Haal je voldoening uit oplossingsgericht werken in functie van de klant? Toon je interesse in de chemische- of voedingsprocessen? Lees dan zeker verder!

Onze klant is op zoek naar een Process Engineer om hun engineering team te versterken. Dit toonaangevend bedrijf is gelegen in de regio Antwerpen.

Jouw verantwoordelijkheden?

Als Process Engineer ben je verantwoordelijk voor het maken  van op maat gemaakte procesoplossingen. Jouw focus ligt hier vooral op de chemie en de voedingsindustrie. Je zal instaan voor het uitvoeren van conceptuele ontwerpen van hoogtechnologische procesinstallaties rekening houdende met de specificaties van de klant. Je werkt vervolgens nauw samen met de key accountmanager in de aflevering van de oplossingen.

Wie ben je?

Als Process Engineer beschik je over een master in chemical of food engineering aangevuld met een eerste relevante werkervaring in process engineering. Je hebt sterke technische inzichten en bent communicatief vaardig in het Nederlands en Engels. Daarnaast ben je analytisch ingesteld en creatief in het vinden van oplossingen. Tot slot kan je vlot zelfstandig aan de slag en ben je steeds op de hoogte van de nieuwste technologieën.

Wat kan je verwachten?

Als Process Engineer kom je terecht in een dynamische en open werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via onze website of contacteer Matthias Kegels op het nummer +32 (0)476 35 74 35 of stuur jouw cv door naar matthias.kegels(@)jeffersonwells.be.

Project Manager

 • Location: Antwerpen
 • Job #22969

Vast Contract – Antwerpen
#ProjectManagement #InternationalJob #Engineering

Ben je klaar voor een nieuwe uitdaging als Project Manager binnen een internationale context? Haal je voldoening uit contact met klanten op technisch vlak? Lees dan zeker verder!

Onze klant is op zoek naar een Project Manager om hun team te versterken. Dit toonaangevend bedrijf is gelegen in de regio Antwerpen.

Jouw verantwoordelijkheden?

Als Project Manager ben je verantwoordelijk voor de implementatie van projecten met een budgettaire omvang tot en met €20MIO bij klanten in binnen en buitenland. Jouw focus ligt hier vooral op de chemische en de voedingsindustrie.

Jouw takenpakket bestaat o.a. uit:

 • Managen van de uit te voeren projecten, rekening houdend met planning en budget
 • Uitvoeren van detailed engineering
 • Verfijnen van de process P&ID's
 • Bepalen van de leveranciers en onderhandelen in de aankoop van nodige materialen
 • Overleg coördineren tussen de verschillende betrokken departementen waaronder Mechanical Engineering, Electrical Design, Automation en Construction
 • Organiseren van meetings met klanten doorheen de verschillende fases van het project

Wie ben je?

Als Project Manager beschik je over een master in chemical engineering aangevuld met een eerste relevante werkervaring in process engineering. Je hebt sterke technische inzichten en bent communicatief vaardig in het Nederlands en Engels. Daarnaast ben je voldoende commercieel gedreven om aan de eisen van jouw klant te kunnen voldoen en kan je vlot zelfstandig aan de slag. Tot slot ben je bereid om regelmatig te reizen naar het buitenland.

Wat kan je verwachten?

Als Project Manager kom je terecht in een dynamische en open werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via onze website of contacteer Matthias Kegels op het nummer +32 (0)476 35 74 35 of stuur jouw cv door naar matthias.kegels(@)jeffersonwells.be.

Draftsman

 • Location: Antwerpen
 • Job #23043

Draftsman

Fixed contract or freelance – Region Antwerp
#Draftsman #lay-outs #autocad

Do you have a good knowledge of 2D drawing?  Do you have work experience in drawing layouts in an industrial sector? Do you have experience with Autocad or DraftSight and do you work with an eye for detail? Then read on!

Our partner is looking for a Draftsman to join their team. This leading manufacturing company located in Antwerp operates worldwide within the agricultural sector and is known for their innovative machinery.

Your responsibilities?

As a Draftsman you will join an Industrial environment and will be responsible for keeping various layouts up to date across the plant. Your duties will consist of several varied activities:

 • Execute proposals for machine group setups, machine foundations and assembly lines
 • Determine dimensions for renovating floors, windows and roofs
 • Layout the different types of piping
 • Apply for permits
 • Modification of assembly carts, transport racks,…
 • Putting drawings in the database

Who are you?

To successfully perform the above duties and responsibilities, as a Draftsman you will have a technical degree supplemented by a good knowledge of 2D drawing. Experience with Draftsight is a plus. You have good communication skills in English. In addition, you have a proactive attitude and an eye for detail. Finally, you are also an organized person with strong spatial insight.

What can you expect?

As a Draftsman you will find yourself in a dynamic and open working environment with pleasant colleagues. Moreover, you will receive an attractive salary supplemented with an extensive package of fringe benefits and an immediate permanent contract of indefinite duration. Finally, you enjoy the opportunity to develop yourself personally and professionally through internal training and education.

Does this position meet your expectations? Then apply directly via the website or contact Martine Vergote at +32 (0)4 95 36 51 42 or via martine.vergote(@)jeffersonwells.be.

Safety Expert

 • Location: Antwerpen
 • Job #22199

Vast Contract – Regio Antwerpen
#staalnijverheid #veiligheid #health&safety

Ben je een industrieel ingenieur chemie met een passie voor veiligheid of heb je een master in veiligheidswetenschappen? Beschik je reeds over een enkele jaren werkervaring vanuit een veiligheidspositie? Haal je voldoening uit een grote verantwoordelijkheid? Lees dan vooral verder!

Onze partner is op zoek naar een Safety Expert om hun veiligheidsteam te versterken. Dit gerenommeerd productiebedrijf is internationaal actief binnen de staalindustrie.

Jouw verantwoordelijkheden?

Als Safety Expert krijg je de verantwoordelijkheid over het verbeteren van de veiligheidscultuur binnen de toegewezen vestigingen. Jouw takenpakket bestaat uit een aantal gevarieerde activiteiten:

 • Leiden en managen van de aandacht voor risico’s, risicobeoordelingen, H&S operational excellence, etc.
 • Op regelmatige basis langsgaan in de sites voor field observaties, audits en inspecties
 • Opstellen van trainingen, workshops en coaching sessies om het veiligheidsbewustzijn te verhogen
 • Aanbevelingen ter verbetering definiëren en analyserapporten bespreken
 • Optreden als contactpersoon voor de business divisies inzake H&S prioriteiten en oplossingen
 • Rapporteren van ongevallen, incidenten, storingen, fouten, etc. met een impact op health & safety

Wie ben je?

Om bovenstaande taken en verantwoordelijkheden succesvol uit te oefenen, beschik je als Safety Expert over een master in de industriële ingenieurswetenschappen chemie of veiligheidswetenschappen. Enkele jaren relevante werkervaring in een soortgelijke rol is een must. Je kan vlot overweg met de gebruikelijke IT tools en bent communicatief vaardig in het Nederlands en Engels. Daarnaast ben je een problemsolver met sterke analytische vaardigheden en een luisterend oor. Tot slot kan je vlot zelfstandig & remote aan de slag en ben je bereid tot 50% van de tijd te reizen tussen de verschillende sites in Vlaanderen en Nederland.

Wat kan je verwachten?

Als Safety Expert kom je terecht in een dynamische en open werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Matthias Kegels op het nummer +32 (0)4 76 35 74 35 of via matthias.kegels(@)jeffersonwells.be.

Project Engineer

 • Location: Antwerpen
 • Job #22983

Vast Contract – Regio Antwerpen
#chemie #project #engineering

Beschik je over een master in chemical engineering? Werk je graag hands-on en oplossingsgericht? Zou je graag aan de slag gaan in een open omgeving met een can-do mentaliteit? Lees dan vooral verder!

Onze partner is op zoek naar een Project Engineer om hun engineering team te versterken. Dit sterk groeiend bedrijf gelegen in de Haven van Antwerpen is actief binnen de maritieme/petrochemische industrie.

Jouw verantwoordelijkheden?

Als Project Engineer krijg je de verantwoordelijkheid over het uitwerken van projecten op maat van de klant van A tot Z. Jouw takenpakket bestaat uit een aantal gevarieerde activiteiten:

 • Conceptmatig uitdenken van technische installaties
 • Berekeningen uitvoeren en hands-on testen opzetten in het labo
 • Oplossingen ontwerpen i.f.v. nieuwe projecten en moeilijkheden bij bestaande projecten
 • Instaan voor een tijdige oplevering om te voldoen aan de wensen van de klant
 • Optimaliseren van de bestaande processen
 • Ondersteunen van de projectteams
 • Toezien op een correcte toepassing van de wetten en normen binnen het vakgebied

Wie ben je?

Om bovenstaande taken en verantwoordelijkheden succesvol te kunnen uitoefenen, beschik je als Project Engineer over een master industriële ingenieurswetenschappen chemie. Een eerste werkervaring is een pluspunt. Daarnaast ben je communicatief vaardig in het Nederlands en Engels. Verder ben je een multitasker met sterke technische inzichten die graag de handen uit de mouwen steekt. Tot slot ben je een teamspeler die vlot zelfstandig aan de slag kan.

Wat kan je verwachten?

Als Project Engineer kom je terecht in een dynamische en open werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Matthias Kegels op het nummer +32 (0)476 35 74 35 of via matthias.kegels(@)jeffersonwells.be.

QA Engineer

 • Location: Antwerpen
 • Job #12582

Vast Contract – Regio Antwerpen
#farmaceutica #qa #qualityassurance

Beschik je minstens over een bachelor in een wetenschappelijke richting? Heb je kennis en of werkervaring in kwaliteit binnen een GMP omgeving? Lees dan vooral verder.

Onze partner is op zoek naar een QA Engineer om hun kwaliteitsteam te versterken. Dit sterk groeiend productiebedrijf gelegen in de regio Antwerpen is internationaal actief binnen de farmaceutische industrie en staan bekend omwille van hun stabiliteit, collegialiteit en kwalitatieve producten.

Jouw verantwoordelijkheden?

Als QA Engineer kom je terecht in een familiale omgeving en krijg je de verantwoordelijkheid over de uitwerking van het kwaliteitssysteem. Jouw takenpakket bestaat uit een aantal gevarieerde activiteiten:

 • Uitbouwen en optimaliseren van het bestaande kwaliteitssysteem volgens GMP richtlijnen
 • Deelnemen aan projecten inzake kwaliteitsverbetering van producten, processen en diensten.
 • Algemene procedures en procedures m.b.t. validatie, kalibratie en training opstellen en implementeren
 • Behandelen en opvolgen van klachten
 • Organiseren van jaarlijkse evaluaties van elk product
 • De leverancierskwalificatie opvolgen
 • Training voorzien aan medewerkers in andere afdelingen

Wie ben je?

Om bovenstaande taken en verantwoordelijkheden succesvol uit te oefenen, beschik je als QA Engineer minstens over een bachelor in een wetenschappelijk richting aangevuld met een eerste relevante werkervaring in een GMP-omgeving. Je bent communicatief vaardig in het Nederlands en Engels. Daarnaast ben je organisatorisch en planmatig ingesteld en draag je kwaliteit hoog in het vaandel. Tot slot ben je ook een autonome en geëngageerde persoon.

Wat kan je verwachten?

Als QA Engineer kom je terecht in een dynamische en open werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Matthias Kegels op het nummer +32 (0)4 76 35 74 35 of via matthias.kegels(@)jeffersonwells.be

Functioneel & Business Analist

 • Location: Antwerpen
 • Job #21574

Experis is een toegewijde business unit van ManpowerGroup die zich uitsluitend richt op de IT-jobmarkt, gaande van Infrastructuur en Developers tot Data, BI en Analisten. Experis is actief in meer dan 50 landen over de hele wereld en zet dagelijks meer dan 38.000 gekwalificeerde professionals aan het werk.

​Als marktleider in het oplossen van betaalconflicten voor zowel kleine als grote opdrachtgevers, is onze klant een vooruitstrevend gerechtsdeurwaarderskantoor met een hypermoderne aanpak van projecten in heel België. Onze focus ligt op de menselijke benadering van ons beroep, die nauw verbonden is met de ontwikkeling van innovatieve producten.

Wij zoeken een enthousiaste Functioneel en Business Analist die de brug vormt tussen de business en IT-leveranciers. Je ondersteunt collega's bij vraagstukken, begeleidt workshops en vertaalt nauwgezet de businesswensen naar concrete vereisten. Daarnaast verifieer en valideer je behoeften, breng je businessprocessen in kaart en rapporteer je aan de projectmanager. Je ondersteunt ook bij visuele concepten, coördineert testfasen en voert analyses uit. Je denkt bovendien mee over de ontwikkeling van de IT-organisatie.

De functioneel en business analist die we zoeken bezit de volgende vaardigheden:

 • Minimaal 3 jaar ervaring als Functioneel en Business Analist

 • Vertrouwd zijn met de Agile en Waterfall manier van werken

 • Ervaring hebben met Jira & Confluence

 • Je spreekt vloeiend Nederlands, goed Engels en kennis van het Frans is een plus

 • Sterk analystisch vermogen, communicatief en stressbestendig​

Bij ons kun je als functioneel en business analist verwachten dat je een centrale rol in onze organisatie krijgt, waar je je expertise kunt uitbouwen, kunt samenwerken met aangename collega's, kunt genieten van een dynamische en ambitieuze omgeving die constant inzet op (digitale) innovatie, een duurzame samenwerking en een mooi salaris met aanvullende voordelen.