Productiemanager

 • Location: Antwerpen
 • Type: Perm
 • Job #20734

Vast Contract – Regio Antwerpen
#voeding #productie #management

Ben je een industrieel ingenieur met een stevige ervaring als ingenieur in een productieomgeving? Heb je een passie voor de voedingsindustrie? Beschik je over sterk ontwikkelde leadership skills? Lees dan vooral verder!

Onze partner is op zoek naar een Productiemanager om hun operationeel team te managen. Dit gerenommeerd productiebedrijf gelegen in de regio Antwerpen is internationaal actief binnen de voedingsindustrie.

Jouw verantwoordelijkheden?

Als Production Engineer krijg je de verantwoordelijkheid over de realisatie van de productieobjectieven op korte en lange termijn. Jouw takenpakket bestaat uit een aantal gevarieerde activiteiten:

 • Beheren van de geautomatiseerde productie- en verpakkingslijnen
 • Aansturen van een team bestaande uit een 35-tal medewerkers
 • Opstellen en opvolgen van een capaciteitsplanning en de leverbetrouwbaarheid
 • Nastreven van de realisatie van de productieobjectieven op korte en lange termijn
 • Optimaliseren van het productierendement rekening houdende met kwaliteit, hygiëne, veiligheid, milieu, etc.
 • Verbeterings- en correctieve acties initiëren voor de periodieke rapportering van de KPI’s
 • Deelnemen aan het transformatieplan in de realisatie van belangrijke projecten
 • Change management op de vloer opdat alle processen en systemen gedragen kunnen worden

Wie ben je?

Om bovenstaande taken en verantwoordelijkheden succesvol uit te oefenen, beschik je als Productiemanager over een master in de industriële ingenieurswetenschappen, idealiter in een voedingsgerelateerde specialisatie. Ook heb je reeds een stevige ervaring als ingenieur binnen een productieomgeving. Verder ben je communicatief vaardig in het Nederlands en Engels. Daarnaast ben je een people manager met sterke leadership skills en een analytische en probleemoplossende ingesteldheid. Tot slot ben je ook een verantwoordelijke persoon die anderen kan inspireren en overtuigen.

Wat kan je verwachten?

Als Productiemanager kom je terecht in een dynamische en open werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Matthias Kegels op het nummer +32 (0)4 76 35 74 35 of via matthias.kegels(@)jeffersonwells.be.

Production Manager

 • Location: Antwerpen
 • Type: Perm
 • Job #20647

Production Manager

Vast Contract – Antwerpen
#Production #Manufacturing #Management

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging als Production Manager binnen een sterk innovatieve productieomgeving? Lees dan zeker verder!

Voor een van onze klanten met vestiging in regio Antwerpen zijn we op zoek naar een Production Manager die kan terugvallen op een vijftal jaar relevante werkervaring.  

Jouw verantwoordelijkheden?

Als Production Manager maak je deel uit van het managementteam en ben je verantwoordelijk voor een tiental geautomatiseerde productielijnen. Je staat in voor het aansturen van een 35-tal medewerkers op de werkvloer en ondersteunt hen in hun dagelijkse taken. Je biedt hen technische ondersteuning waar nodig en creëert mogelijkheden tot persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor o.a. volgende taken:

 • Voorzien van capaciteitsplanning en waarborgen van het behalen van de KPI’s in de productie
 • Verzorgen van de periodieke rapportering m.b.t. de productieresultaten
 • Ondersteuning bieden bij verbeterprojecten, zowel op technisch vlak als m.b.t. change management
 • Bevorderen van de samenwerking op de werkvloer
 • Waken over kwaliteit, veiligheid, milieu, hygiëne, etc … op de werkvloer

Wie ben je?

Ben je in het bezig van een Master in een technische richting en kan je terugvallen op minstens 5 jaar ervaring als leidinggevende in een productieomgeving? Beschik je over een vlotte kennis van de Nederlandse en Engelse taal laat je je opmerken door jouw sterk analytisch inzicht en talent om steeds een goed overzicht te behouden over alle lopende dagelijkse taken en projecten? Ben je een people manager die zijn / haar medewerkers naar een hoger niveau wil tillen en die er in slaagt om de juiste prioriteiten te stellen? Dan ben jij misschien wel de Production Manager die wij zoeken!

Wat kan je verwachten?

Als Production Manager kom je terecht in een dynamische en open werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Bauwdyna Van Haver op het nummer +32 (0)472 40 59 06 of via bauwdyna.vanhaver(@)jeffersonwells.be.

Is deze functie niet meteen wat je zoekt, maar sta je wel open voor een nieuwe uitdaging in Engineering? Bezorg gerust jouw cv via bovenstaande gegevens, dan kijken we met plezier samen uit naar nieuwe opportuniteiten!

Maintenance Supervisor

 • Location: Antwerpen
 • Type: Perm
 • Job #19476

Maintenance Supervisor

Vast Contract – Antwerpen

#MaintenanceEngineer #TechnicalLead #ProcessImprovement

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen Maintenance Management en sta je open voor een veelzijdige functie waarbij je je zowel kan focussen op verbeterprojecten als daily operations? Lees dan zeker verder!

Voor een van onze klanten met vestiging in regio Antwerpen zijn we momenteel op zoek naar een Maintenance Supervisor die kan terugvallen minstens drie jaar relevante werkervaring.

Jouw verantwoordelijkheden?

Als Maintenance Supervisor ben je verantwoordelijk voor het aansturen van een team van +/- 15 techniekers en vervul je een sleutelfunctie bij het implementeren van het nieuwe SAP Maintenance Systeem over de gehele site. Jouw takenpakket bestaat o.a. uit:

 • Opmaken en opvolgen van de onderhoudsbudgetten
 • Opmaken en uitvoeren van de onderhoudsplannen
 • Dagelijkse planning en coaching van eigen techniekers en onderaannemers
 • Beheren van de spare parts
 • Uitdenken en uitwerken van verbeterprojecten over de gehele site
 • Voeren van onderhandelingen en evaluaties met externe leveranciers

Wie ben je?

Ben je in het bezit van een Master diploma Elektromechanica en kan je terugvallen op minstens enkele jaren werkervaring binnen een onderhoudsomgeving? Beschik je over een hands-on ingesteldheid en vertoef je graag op de werkvloer? Laat je je daarnaast ook opmerken door jouw communicatieve vaardigheden, people management skills en jouw probleemoplossend denkvermogen? Ben je analytisch ingesteld en heb je een sterke focus op continuous improvement? Dan ben jij misschien wel de Maintenance Supervisor die wij zoeken!  

Wat kan je verwachten?

Als Maintenance Supervisor kom je terecht in een dynamische en open werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via onze website www.jeffersonwells.be of contacteer Bauwdyna Van Haver op het nummer +32 (0)4 72 40 59 06 of stuur jouw cv door naar bauwdyna.vanhaver(@)jeffersonwells.be.

Is deze functie niet meteen wat je zoekt, maar sta je wel open voor een nieuwe uitdaging in Engineering? Bezorg gerust jouw cv via bovenstaande gegevens, dan kijken we met plezier samen uit naar nieuwe opportuniteiten!

QA Engineer

 • Location: Antwerpen
 • Type: Perm
 • Job #12582

Vast Contract – Regio Antwerpen
#farmaceutica #qa #qualityassurance

Beschik je minstens over een bachelor in een wetenschappelijke richting? Heb je kennis en of werkervaring in kwaliteit binnen een GMP omgeving? Lees dan vooral verder.

Onze partner is op zoek naar een QA Engineer om hun kwaliteitsteam te versterken. Dit sterk groeiend productiebedrijf gelegen in de regio Antwerpen is internationaal actief binnen de farmaceutische industrie en staan bekend omwille van hun stabiliteit, collegialiteit en kwalitatieve producten.

Jouw verantwoordelijkheden?

Als QA Engineer kom je terecht in een familiale omgeving en krijg je de verantwoordelijkheid over de uitwerking van het kwaliteitssysteem. Jouw takenpakket bestaat uit een aantal gevarieerde activiteiten:

 • Uitbouwen en optimaliseren van het bestaande kwaliteitssysteem volgens GMP richtlijnen
 • Deelnemen aan projecten inzake kwaliteitsverbetering van producten, processen en diensten.
 • Algemene procedures en procedures m.b.t. validatie, kalibratie en training opstellen en implementeren
 • Behandelen en opvolgen van klachten
 • Organiseren van jaarlijkse evaluaties van elk product
 • De leverancierskwalificatie opvolgen
 • Training voorzien aan medewerkers in andere afdelingen

Wie ben je?

Om bovenstaande taken en verantwoordelijkheden succesvol uit te oefenen, beschik je als QA Engineer minstens over een bachelor in een wetenschappelijk richting aangevuld met een eerste relevante werkervaring in een GMP-omgeving. Je bent communicatief vaardig in het Nederlands en Engels. Daarnaast ben je organisatorisch en planmatig ingesteld en draag je kwaliteit hoog in het vaandel. Tot slot ben je ook een autonome en geëngageerde persoon.

Wat kan je verwachten?

Als QA Engineer kom je terecht in een dynamische en open werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Matthias Kegels op het nummer +32 (0)4 76 35 74 35 of via matthias.kegels(@)jeffersonwells.be

Shiftlaborant

 • Location: Antwerpen
 • Type: Perm
 • Job #16546

Vast Contract – Regio Mechelen

#chemie #QC #kwaliteitscontrole

Heb je affiniteit met chemische analyses in de industriële sector? Heb je oog voor detail en werk je nauwkeurig? Beschik over een hands-on mentaliteit en kan je vlot zelfstandig aan de slag? Lees dan vooral verder!

Onze partner is op zoek naar een Shiftlaborant om hun kwaliteitsteam te versterken. Dit gerenommeerd productiebedrijf, gelegen in de Mechelen, is internationaal actief binnen de chemische industrie. Onze partner heeft een sterke aandacht voor kwaliteit, klantgerichtheid en innovativiteit.

Jouw verantwoordelijkheden?

Als Shiftlaborant kom je terecht in een chemische labo en krijg je de verantwoordelijkheid over de uitvoering van kwaliteitsanalyses op stalen van grondstoffen. Jouw takenpakket bestaat uit een aantal gevarieerde activiteiten:

 • Voorbereidingen treffen van de te nemen stalen
 • Tijdig en correct uitvoeren van de kwaliteitstesten
 • De verkregen data/testresultaten registreren
 • Opvolging van kalibratie- en onderhoudsplan
 • Ad hoc opdrachten uitvoeren op vraag van de direct leidinggevende
 • Rechtstreeks rapporteren aan de kwaliteitsmanager

Wie ben je?

Om bovenstaande taken en verantwoordelijkheden succesvol uit te oefenen, beschik je als Shiftlaborant bij voorkeur over een bachelor chemie. Een eerste werkervaring is een pluspunt. Daarnaast ben je communicatief vaardig in het Nederlands en Engels. Verder ben je hands-on en probleemoplossend ingesteld. Ook behoren resultaatgerichtheid, nauwkeurigheid en stiptheid tot jouw persoonlijkheid en kan je vlot zelfstandig aan de slag. Tot slot ben je bereid om op korte termijn in een volcontinu shiftensysteem te werken.

Wat kan je verwachten?

Als Shiftlaborant kom je terecht in een dynamische en open werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een competitieve verloning aangevuld met een mooi pakket aan extralegale voordelen en een vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Matthias Kegels op het nummer +32 (0)4 76 35 74 35 of stuur jouw cv door naar matthias.kegels(@)jeffersonwells.be.

Test Engineer

 • Location: ANTWERPEN
 • Type: Perm
 • Job #16791

Test Engineer

Vast Contract – Antwerpen

#TestEngineer #R&D #Production #Industry

Ben je nieuwsgierig ingesteld en heb je een sterke interesse om aan de slag te gaan in een labo-omgeving en testen uit te voeren op nieuwe producten binnen een hoogtechnologische omgeving?

Voor een van onze internationale klanten in regio Antwerpen zijn we momenteel op zoek naar een Test Engineer.  

Jouw verantwoordelijkheden?

Als Test Engineer ben je verantwoordelijk voor het testplan in een productontwikkelingsproject en rapporteer je rechtstreeks aan de teamleader van het Engineering Labo. Samen met de projectleider waak je over het volledige proces van A tot Z en houd je ook rekening met de vooropgestelde budgetten, kwaliteitseisen en zorg je voor regelmatige feedback naar het volledige project team.

Jouw takenpakket bestaat o.a. uit:

 • Realiseren van testopstellingen, in overleg met ontwerpers en projectteamleden
 • Efficiënt inplannen en organiseren van de te voorziene testen
 • Coördineren van het standaard testwerk door technische bedienden
 • Uitvoering van complexe functionele testen en metingen op prototype units en componenten
 • Evalueren, analyseren en rapporteren van de testresultaten
 • Verbeteringen voorstellen in het project team op vlak van performance, kwaliteit, betrouwbaarheid en veiligheid van onze machines
 • Beheer van specifieke testopstellingen en veiligheid rond de opstelling
 • Beheer opnemen van enkele test procedures
 • Voorstellen van verbeteringen naar testinfrastructuur, testprocessen en -procedures
 • Uitbouwen van de labo-infrastructuur in samenwerking met de teamleider

Wie ben je?

Ben je in het bezit van een Master diploma Industrieel Ingenieur en beschik je over een vlotte kennis van de Nederlandse en Engelse taal? Heb je een sterke kennis van MS Office en heb je een sterke affiniteit met techniek, mechanica en elektriciteit? Ben je analytisch ingesteld en heb je kennis van meettechnieken? Dan ben jij misschien wel de Test Engineer die wij zoeken!

Wat kan je verwachten?

Als Test Engineer kom je terecht in een dynamische en open werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via onze website of contacteer Bauwdyna Van Haver op het nummer +32 (0)4 72 40 59 06 of stuur jouw cv door naar bauwdyna.vanhaver(@)jeffersonwells.be.

Is deze functie niet meteen wat je zoekt, maar sta je wel open voor een nieuwe uitdaging in Engineering? Bezorg gerust jouw cv via bovenstaande gegevens, dan kijken we met plezier samen uit naar nieuwe opportuniteiten!

Methode Ingenieur

 • Location: ANTWERPEN
 • Type: Perm
 • Job #16788

Methode Ingenieur

Vast Contract – Antwerpen

#LaboEngineering #Mechanica #Optimalisatie #Production

Heb je een sterke interesse in processen en werkmethoden? Wil je graag aan de slag binnen een hoogtechnologische omgeving waar je continu zal werken aan de optimalisatie van elektromechanische producten? Lees dan zeker verder!

Voor een van onze internationale klanten in regio Antwerpen zijn we momenteel op zoek naar een Methode Ingenieur.  

Jouw verantwoordelijkheden?

Als Methode Ingenieur ben je verantwoordelijk voor het continu verbeteren van het te doorlopen traject van diverse prototypes binnen een labo-omgeving. Jouw focus ligt hierbij op proceskwaliteit, veiligheid en ergonomie in het labo.  

Jouw takenpakket bestaat o.a. uit:

 • Coördineren van vernieuwing en standaardisering van technische instructies, procedures, templates en controlelijsten
 • Ontwerpen, verbeteren en aanpassen van layout, tooling, stockage verpakkingen, … rekening houdend met veiligheid & 5S
 • Oplossen van problemen en storingen in het laboproces in samenwerking met het laboteam
 • Begeleiden en coördineren van algemene continu verbeteringsprojecten, eventueel waar mogelijk zelf uitvoeren
 • Training voorzien over nieuw geïntroduceerde producten, processen, programma's, instructies, … aan alle functies in het labo
 • Analyseren van arbeidsongevallen en -incidenten, initiëren en opvolgen van acties
 • Functioneren als aanspreekpunt voor de meestergast bij kwaliteit-, product- en procesvragen

Wie ben je?

Ben je in het bezit van een Master diploma Industrieel Ingenieur en beschik je over een vlotte kennis van de Nederlandse taal? Beschik je over een goede kennis van elektromechanica en heb je een sterke focus op continuous improvement? Laat je je opmerken door jouw analytische en sterke communicatieve vaardigheden en heb je bovendien kennis van de principes LEAN / 5S? Dan ben jij misschien wel de Methode Ingenieur die wij zoeken!

Wat kan je verwachten?

Als Methode Ingenieur kom je terecht in een dynamische en open werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via onze website of contacteer Bauwdyna Van Haver op het nummer +32 (0)4 72 40 59 06 of stuur jouw cv door naar bauwdyna.vanhaver(@)jeffersonwells.be.

Is deze functie niet meteen wat je zoekt, maar sta je wel open voor een nieuwe uitdaging in Engineering? Bezorg gerust jouw cv via bovenstaande gegevens, dan kijken we met plezier samen uit naar nieuwe opportuniteiten!

 

Werkvoorbereider Onderhoud

 • Location: Antwerpen
 • Type: Contracting
 • Job #16223

Wij zoeken een

Werkvoorbereider Onderhoud

 – Regio Antwerpen

#Maintenance #Werkvoorbereiding #Project #inspectie #Petrochemie

Beschikt jij over een bachelor in een technische richting en heb je affiniteit met onderhoudsprojecten en rapportering? Een job waarbij je problemen aanpakt en je verbeteringen mag doorvoeren? Dan is deze job zeker iets voor jou!

Voor een grote, internationale speler binnen de petrochemische industrie zijn we op zoek naar een werkvoorbereider onderhoud. Voel jij jezelf klaar voor deze uitdaging? Wil je samen met Jefferson Wells deze opdracht aangaan? Lees dan zeker verder!

Jouw verantwoordelijkheden?

Als werkvoorbereider onderhoud maak je deel een onderhoudsteam dat instaat voor vele machines en pijpleidingen in een petrochemische omgeving. Jouw job omvat: 

 • Identificatie van de verschillende mogelijkheden van degradatie betreffende equipment en pijpleidingen en dit met behulp van oude en nieuwe RBI rapporten
 • Het nummeren en identificeren van de juiste leidingen en equipment op de schematische tekeningen
 • Opstellen van onderhoudsrapporten, preventieve en predicatieve schema's
 • Opmaken van presentaties om prioriteiten in het onderhoud te duiden 

Wie ben je?

Om de rol van werkvoorbereider onderhoud goed in te vullen, beschik je over een Bachelor in Elektromechanica of ben je gelijkwaardig door ervaring. Bij voorkeur beschik je reeds over een eerste ervaring in werkvoorbereiding maar gemotiveerde juniors komen ook in aanmerking. Daarnaast ben je nauwkeurig ingesteld en werk je gestructureerd met diverse MS office pakketten. Je bent communicatief en kan je vlot uitdrukken in het Nederland en Engels.  

Kennis van Frans wordt aanzien als een PLUS.

Wat kan je verwachten?

Als werkvoorbereider onderhoud krijg je een aantrekkelijke verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen. Ook freelancers kunnen in aanmerking komen. 

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks of contacteer Sara Van den Bossche op
het nummer +32 (0)4 72 79 10 42