TECHNICAL MANAGER

 • Location: ARDOOIE
 • Type: Perm
 • Job #16956

TECHNICAL MANAGER.

Vast Contract – Regio West – Vlaanderen.
#engineering #opportunities  #Master #Bachelor #Food #Packaging #Production

Beschik je over een Master Technisch inegnieur?  Heb je ervaring in een technische omgeving in de industrie?  Heb je zin in een ambitieuze uitdaging en werk je ook Hands-on ? Lees dan vooral verder!

Onze partner is op zoek naar een Technical Manager om hun gepassioneerd en dynamische team te versterken. Dit internationaal groeiend familiebedrijf gelegen in West-Vlaanderen is internationaal actief binnen de agrarische sector.

Meer info over de specialisaties van onze Partner worden bij een eerste telefonische screening meegegeven.

 

Jouw verantwoordelijkheden?  

Als Technical Manager kom je terecht een performante productie-afdeling dankzij preventieve en curatieve onderhoudsprogramma’s waar jij verantwoordelijk voor bent. Je bent gedreven in het analyseren van storingen en het vinden van oplossingen. Je werkt mee aan de continue verbetering van jouw afdeling, geeft advies naar investeringen en ondersteunt de implementatie evenals de opleiding. Dit alles gebeurt in nauwe samenwerking met de automatisatie engineer, utilities coördinator en de productiemanager.

Jouw takenpakket bestaat uit een aantal gevarieerde activiteiten:

 • Opstellen, uitvoeren en beheren van een efficiënt onderhoudsprogramma op basis van de technische noden van de afdeling, zowel curatief als preventief, zowel op elektrisch als mechanisch vlak.
 • Verantwoordelijk voor het magazijn techniek productie + algemeen technisch magazijn
 • Verantwoordelijk voor de aankoop, beheer en ontvangst van onderdelen en onderdelen in combinatie met door derden uit te voeren werkzaamheden.
 • Aansturen, coachen en begeleiden van de techniekers over de verschillende ploegen heen. Daarnaast stuur je ook de externe techniekers aan.
 • Naast het inzetten op continuous improvement, leid je de nodige verbeteringsprojecten binnen de onderhoudsafdeling.
 • Bevorderen van professionele ontwikkeling van de technische dienst.
 • Begeleiding bieden bij implementatie van nieuwe machine of installaties.
 • Opstellen van het maintenance-budget voor jouw afdeling en de opvolging ervan.
 • Bij dit alles heb je een brede interesse voor en kijk op het operationele gebeuren.
 • Hier werk je nauw samen met de productiemanager, de automatisatie engineer en de utilities coördinator.
   

 

 

Wie ben je?

Om bovenstaande taken en verantwoordelijkheden succesvol uit te oefenen, beschik je als Technical Manager over een Technische Bachelor of Master. Aangevuld met een vijf tal jaar ervaring in een technische omgeving in de industrie. Daarnaast heb je ook bagage in het aansturen  van een team techniekers, en je hebt sterke kennis/ervaring op mechanisch dan wel elektrisch vlak.

Je bent communicatief vaardig in het Nederlands & Engels, je kan ook je plan trekken in het Frans. Daarnaast ben je gepassioneerd door de agrarische sector en heb je een sterke operationele interesse waarin je je dan ook verder in wil verdiepen.

Je denkt in oplossingen in plaats van problemen en jouw scherp oog voor detail zal je hierbij zeker helpen. Tot slot ben je ook hands-on ingesteld en heb je zeker geen 9to5-mentaliteit. Je bent dynamische en stressbestendig. Bovendien draag je safety hoog in het vaandel en ben je een communicatieve teamspeler die organisatorisch sterk is.
 

 

Wat kan je verwachten?

Als Technical Manager kom je terecht in een dynamische en familiale werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Baert Leslie op het nummer +32 (0)4 72 01 21 46 of via leslie.baert(@)jeffersonwells.be.