Project Manager Warehousing

  • Location: Beveren
  • Type: Perm
  • Job #20608

Project Manager Warehousing

Vast Contract – Beveren
#ProjectManagement #Automation #Warehousing

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging als Project Manager en heb je ervaring met geautomatiseerde warehousing systemen? Lees dan zeker verder!

Voor een van onze klanten met vestiging in regio Beveren zijn we momenteel op zoek naar een Project Manager Warehousing. Omwille van een sterke groei, staan er meerdere vacatures open waardoor zowel kandidaten op junior als senior niveau in aanmerking kunnen komen.

Jouw verantwoordelijkheden?

Als Project Manager Warehousing draag je de verantwoordelijkheid over technisch uitdagende projecten binnen een internationale context. Dit kan gaan van kleinere projecten m.b.t. het aanpassen en optimaliseren van bestaande magazijnen tot en met de opbouw en indienstname van geheel nieuwe logistieke centra.

Vanuit jouw rol als Project Manager maar je deel uit van een multidisciplinair team. Bijgevolg krijg je een brede waaier aan verantwoordelijkheden toegwezen, zowel op het vlak van engineering, aankoop en uitvoering van de projecten.

Wie ben je?

Ben je in het bezig van een Master diploma Elektromechanica (of gelijkwaardig door ervaring) en toon je interesse in geautomatiseerde warehousing systemen? Beschik je over een vlotte kennis van zowel het Nederlands als het Engels en heb je affiniteit met PLC-gestuurde systemen, aangevuld met een basiskennis AutoCad? Laat je je opmerken door jouw klantgerichte ingesteldheid, analytisch inzicht en talent om steeds een goed overzicht te bewaren over diverse lopende zaken? Dan ben jij misschien wel de Project Manager Warehousing die wij zoeken!

Wat kan je verwachten?

Als Project Manager Warehousing kom je terecht in een dynamische en open werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Bauwdyna Van Haver op het nummer +32 (0)472 40 59 06 of via bauwdyna.vanhaver(@)jeffersonwells.be.

Is deze functie niet meteen wat je zoekt, maar sta je wel open voor een nieuwe uitdaging in Engineering? Bezorg gerust jouw cv via bovenstaande gegevens, dan kijken we met plezier samen uit naar nieuwe opportuniteiten!