Process Engineer Production

 • Location: BRUGGE
 • Type: Contracting
 • Job #19109

Process Production Engineer

Vast Contract – Regio Ieper
#Continuous #improvement #processen

Heb je een passie voor productieprocessen?  Heb je werkervaring met Continuous Improvement projecten in de voedingssector? Heb je een master als industrieel ingenieur en werk je proactief? Lees dan vooral verder!

Onze partner is op zoek naar een Process Production Engineer om hun engineering team te versterken. Dit toonaangevend productiebedrijf gelegen in Ieper is wereldwijd actief binnen de voedingssector en staat bekend omwille van hun hoogtechnologische toepassingen voor allerlei soorten voeding.

Jouw verantwoordelijkheden?

Als Process Production Engineer kom je terecht in een hoogtechnologische omgeving en krijg je de verantwoordelijkheid over continuous improvement projecten en het implementeren van nieuwe processen en procedures. Jouw takenpakket bestaat uit een aantal gevarieerde activiteiten:

 • Je volgt de productieprocessen continu op en stuurt bij waar nodig zodat de beoogde productie output en productkwaliteit gerealiseerd kan worden.
 • Je brengt het budget en de technische scope van projecten in kaart om de volledige projectscope aan te leveren voor goedkeuring van het project.
 • Je integreert en implementeert goedgekeurde projecten.
 • Je analyseert productie  performance  parameters om bottlenecks in kaart te brengen en effectieve verbeteringsvoorstellen te kunnen formuleren.
 • Je maakt voorstellen om de bestaande processen te optimaliseren om een bijdrage te leveren aan de productieprocessen met focus op het digitale aspect.
 • Je fungeert als expert technologie, Industry 4.0, sustainability en energie om je kennis en expertise beschikbaar te stellen voor diverse stakeholders binnen de organisatie.
 • Je bent element leader van één van de bouwstenen van het Process Safety Management om een up-to-date Procestechnologie pakket te hebben voor Proces risico analyses

Wie ben je?

Om bovenstaande taken en verantwoordelijkheden succesvol uit te oefenen, beschik je als Process Production Engineer over een Master industrieel ingenieur aangevuld met een ervaring als Process Engineer of gelijkaardig. Ervaring binnen een de voedingssector is een pluspunt. Je bent communicatief vaardig in het Nederlands. Daarnaast heb je een proactieve ingesteldheid en ben je zelfstandig. Tot slot ben je ook een analytisch persoon met sterke communicatieve vaardigheden.

Wat kan je verwachten?

Als Process Production Engineer kom je terecht in een dynamische en open werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Matthias Kegels op het nummer +32 (0)4 95 36 51 42 of via martine.vergote(@)jeffersonwells.be.

Serial Production Controller (SPC)

 • Location: Brugge
 • Type: Contracting
 • Job #18221

Serial Production Controller

Vast Contract – Regio Brugge
#werkorders #coördineren #logistiek

Beschik je over een goede portie crisismanagement?  Heb je werkervaring met SAP in de logistieke sector? Heb je een goede kennis van MRP en werk je zelfstandig? Lees dan vooral verder!

Onze partner is op zoek naar een Serial Production Controller om hun logistieke team te versterken. Dit toonaangevend productiebedrijf gelegen in Brugge is internationaal actief binnen de transport sector en staat bekend omwille van hun duurzame ontwikkeling van transportmogelijkheden.

Jouw verantwoordelijkheden?

Als Serial Production Controller kom je terecht in een industriële omgeving en krijg je de verantwoordelijkheid over alle werkorders en hun vooruitgang. Jouw takenpakket bestaat uit een aantal gevarieerde activiteiten:

 • Je zal de werkorders opstarten, coördineren en de voortgang controleren volgens de MPS (Manufacturing Planning & Scheduling).
 • Je zal dagelijks coördineren met logistiek, materiaalplanning en kwaliteit om het productieteam in staat te stellen volgens plan te produceren.
 • Je zal verbeterplannen definiëren en uitvoeren voor disfuncties van componenten die aan de productielijn worden geleverd.
 • Je zal zorgen voor een continue stroom van materialen naar de productielijn
 • Je zal dagelijks de voortgang van werkorders opvolgen door nauwe communicatie met Line managers
 • Je zal bijdragen aan de controle van de nauwkeurigheid van gegevens met betrekking tot BOM (Bill Of Material)
 • Je zal de informatie workflow van werkorders beheren.
 • Je zal bijdragen om de productdoorlooptijd te minimaliseren.

 

Wie ben je?

Om bovenstaande taken en verantwoordelijkheden succesvol uit te oefenen, beschik je als Serial Production Controller over een goede kennis van MRP aangevuld met een basiskennis van Lean tools. Ervaring als productieplanner, logistieke planner of gelijkaardig is een must. Je bent communicatief vaardig in het Nederlands, Engels is een pluspunt. Daarnaast heb je een proactieve ingesteldheid en ben je doelgericht. Tot slot ben je ook een zelfstandig persoon met sterke communicatieve vaardigheden.

Wat kan je verwachten?

Als Serial Production Controller kom je terecht in een dynamische en open werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Martine Vergote op het nummer +32 (0)4 95 36 51 42 of via martine.vergote(@)jeffersonwells.be.

Project Engineer

 • Location: BRUGGE
 • Type: Contracting
 • Job #19104

Project Engineer

Vast Contract – Regio Brugge
#Project #Management #Food

Droom je van een job waarbij je aan project management doet?  Heb je een bachelor of master industrieel ingenieur? Heb je een proactieve ingesteldheid en werk je georganiseerd? Lees dan vooral verder!

Onze partner is op zoek naar een Project Engineer om hun engineering team te versterken. Dit toonaangevend productiebedrijf/distributiebedrijf gelegen in Brugge is wereldwijd actief binnen de voedingssector en staat bekend omwille van hun hoogtechnologische innovaties om smaken te verbeteren.

Jouw verantwoordelijkheden?

Als Project Engineer kom je terecht in een industriële omgeving en krijg je de verantwoordelijkheid over verschillende projecten binnen jouw expertise rol (Bouw, elektrisch, mechanisch, energie,…) Jouw takenpakket bestaat uit een aantal gevarieerde activiteiten:

 • De inhoud van de geselecteerde projecten definiëren en uitwerken
 • Een evenwicht vinden tussen projectomvang, kosten, technische haalbaarheid, timing, enz.
 • Coördineren & organiseren van de verschillende activiteiten binnen het project, rekening houdend met de prioriteiten en vaardigheden van de projectleden.
 • Je bent verantwoordelijk voor de interne communicatie van het project.
 • Je zorgt voor de formele overdracht en kennisoverdracht bij oplevering van het project om een veilige, onderhoudbare en optimaal presterende installatie voor de organisatie te garanderen.

Wie ben je?

Om bovenstaande taken en verantwoordelijkheden succesvol uit te oefenen, beschik je als Project Engineer over een bachelor of master industrieel ingenieur. Ervaring binnen de voedingssector is een pluspunt. Je bent communicatief vaardig in het Nederlands en het Engels. Daarnaast heb je een proactieve ingesteldheid en communicatief. Tot slot ben je ook een zelfstandig persoon met sterke analytische skills.

Wat kan je verwachten?

Als Project Engineer kom je terecht in een dynamische en open werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Martine Vergote op het nummer +32 (0)4 95 36 51 42 of via martine.vergote(@)jeffersonwells.be.

Projectleider in Milieu

 • Location: Brugge
 • Type: Perm
 • Job #18563

Projectleider in Milieu

Vast Contract – Regio Brugge
#projectleider #milieukunde #bioingenieur

Beschik je over een bachelor of master in een technische of wetenschappelijke richting? Werk je graag in een team vol enthousiaste experts? Zoek je een job met veel afwisseling en klantencontact? Lees dan vooral verder!

Onze partner is op zoek naar een Projectleider in Milieu om hun team te versterken. Dit sterk groeiend bedrijf gelegen in regio Brugge is actief binnen de milieu sector.

Jouw verantwoordelijkheden?

Als Projectleider in Milieu kom je terecht in een mooie en filevrije omgeving en krijg je na een degelijke en persoonlijke opleiding de verantwoordelijkheid om jouw projecten van A tot Z af te werken. Jouw takenpakket bestaat uit een aantal gevarieerde activiteiten:

 • Instaan voor het goede verloop van diverse projecten inzake sanering, onderzoek, risicostudies, etc.
 • Onderhouden van goed contact met de klant en derden zoals overheidsinstanties en zoeken naar klantgerichte oplossingen
 • Verantwoordelijkheid voor coördinatie en uitvoering van veldwerk
 • Opdracht geven aan labo voor analyseopdrachten en formuleren van correcte besluiten in een rapport
 • Dragen van de technische verantwoordelijkheid voor de projecten en toezien op kwaliteit

Wie ben je?

Om bovenstaande taken en verantwoordelijkheden succesvol uit te oefenen, beschik je als Projectleider in Milieu over een bachelor of master in technische of wetenschappelijke richting (bv. Industrieel ingenieur milieukunde, (bio)chemie, bio-ingenieur, bachelor in milieukunde, master in de wetenschappen zoals geologie, fysica, chemie, biologie…) aangevuld met een analytisch, technisch en commercieel inzicht. Je bent communicatief vaardig in het Nederlands, Frans is een pluspunt maar geen must. Daarnaast heb je een zelfstandige ingesteldheid en werkt ook heel nauwkeurig. Tot slot ben je ook een stressbestendig persoon die administratief sterk is.

Wat kan je verwachten?

Als Projectleider in Milieu kom je terecht in een dynamische en open werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Sarah Holvoet op het nummer +32 (0)4 79 09 86 94 of via sarah.holvoet(@)jeffersonwells.be.

Automation Engineer

 • Location: Brugge
 • Type: Perm
 • Job #16980

Automation engineer.

Vast Contract – Regio Brugge
#engineering #opportunities #Sales #Master #Bachelor #Packaging

Beschik je over een master of bachelor in een technische richting of gelijkwaardig door ervaring?  Heb je ervaring in machinebouw?  Heb je zin in een ambitieuze uitdaging en werk je ook Hands-on ? Lees dan vooral verder!

Onze partner is op zoek naar een Automation engineer om hun dynamische team te versterken. Dit gerenommeerd industriële omgeving gelegen in Brugge is wereldwijd actief binnen de productie van verpakkingen.

Meer info over de specialisaties van onze Partner worden bij een eerste telefonische screening meegegeven.

 

Jouw verantwoordelijkheden?  

Als automation engineer bij onze partner ben je verantwoordelijk voor de uitwerking van de software voor nieuwe machines en verpakkingslijnen. Je start met het uitwerken van het idee met de nodige sensoren/actuatoren. Je zet de gekozen componenten, in samenspraak met de elektrisch ontwerper, in het schema. Je test de machine in onze werkplaats, debugt de geschreven software en zet de machine volledig op punt (werking in software, mechanisch en elektrisch). Soms werk je de machine bij de klant bij in zijn productieomgeving.

Als Automation engineer werk je hoofdzakelijk in onze eigen productie in Brugge. Naargelang je ambitie en competenties kan je in de toekomst meer verantwoordelijkheden krijgen.

 

Wie ben je?

Om bovenstaande taken en verantwoordelijkheden succesvol uit te oefenen, beschik je als Automtion Engineer over een Technisch Bachelor of Master Ingenieurswetenschappen met voorkeur in machine bouw. Aangevuld met een eerste ervaring met PLC programmatie in structured tekst zoals Beckhoff (Twincat 3) ken je even goed als het alfabet.

Je bent communicatief vaardig in het Nederlands & Engels. Daarnaast heb je kennis  van pneumatica en elektriciteit.

Tot slot ben je zelfstandig en zeer punctueel. Indien gewenst, is er een mogelijkheid om op termijn sporadisch machines te gaan installeren bij klanten. Je houdt van de afwisseling van het theoretische bureauwerk en de praktische hands-on ervaring in productie.
 

 

Wat kan je verwachten?

Als Automation engineer kom je terecht in een dynamische en innovatieve werkomgeving met aangename collega’s in een familiale sfeer. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen zoals 12 ADV dagen , Vrijdag om 14u al naar huis om te genieten van een lang weekend, een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. (8,5u)
Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Baert Leslie op het nummer +32 (0)4 72 01 21 46 of via leslie.baert(@)jeffersonwells.be.

Project Ingenieur HVAC

 • Location: BRUGGE
 • Type: Perm
 • Job #16285

PROJECTINGENIEUR HVAC

Vast Contract – Regio Brugge
#ProjectEngineer #HVAC #Opportunities #Career

Beschik je over een Master ingenieur of professionele Bachelor, bij voorkeur in het vakgebied HVAC ? Heb je werkervaring met MS Office, Autocad en Revit in de bouw  sector? Heb je oog voor kwaliteit en deadlines en werk je proactief ? Lees dan vooral verder!

Onze partner is op zoek naar een Project Ingenieur om hun enthousiaste team te versterken.

Dit toonaangevend distributiebedrijf gelegen in Brugge is internationaal actief binnen de Medische sector en staat bekend omwille van hun technische uitrustingen voor de verzorgingssector in de breedste zin binnen de bouwconstructie.

Jouw verantwoordelijkheden?

Als Projectingenieur kom je terecht in een dynamische omgeving en krijg je de verantwoordelijkheid over middelgrote en grote projecten die zich grotendeels in de zorgsector (rust- en verzorgingstehuizen,…) situeren.  Jouw takenpakket bestaat uit een aantal gevarieerde activiteiten:

 • Rapporteren en nauw samen werken met de projectleider
 • voorbereidende berekeningen uitvoeren
 • op basis van het concept een volledige installatie ontwerpen
 • bestek opmaken en de meetstaat opstellen.
 • Technisch ontwerpen met auto-cad. 
   

Wie ben je?

Om bovenstaande taken en verantwoordelijkheden succesvol uit te oefenen, beschik je als Projectingenieur over een Master of prof. Bach. HVAC aangevuld met kennis van MS Office, Autocad en Revit. Een eerste ervaring in HVAC en ontwerpen is een pluspunt. Je bent communicatief vaardig in het Nederlands. Daarnaast heb je een Hands-on ingesteldheid en hebt oog voor kwaliteit en deadlines Tot slot ben je ook een felxibel persoon.

Wat kan je verwachten?

Als Projectingenieur kom je terecht in een dynamische en familiale werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en na een goed interiem periode kans op een vast contract. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of naar Leslie Baert op het nummer +32 (0)4 72 01 21 46 

International Field Service Engineer

 • Location: Brugge
 • Type: Perm
 • Job #16082

International Field Service Engineer.

Vast Contract – Regio Brugge

Als internationaal field service engineer sta jij in voor de installatie van diverse nieuwe verpakkingsmachines, zowel op mechanisch, elektrisch als pneumatisch vlak. Bovendien slaag je erin om de software in te lezen zodat de machine volledig operationeel is.

 

Gedurende de ganse interventie sta je in nauw contact met de klant en geef je indien nodig, opleiding aan de plaatselijke operatoren. Als int. field service engineer werk je zowel gedurende korte als langere periodes (met een maximum van 4 weken) in het buitenland. Dit kan zowel binnen als buiten Europa zijn. Gemiddeld gezien ben je, na een inloopperiode voor jouw opleiding, minstens 80% van jouw tijd in het buitenland.

 

Jouw verantwoordelijkheden?  
 

 • Je hebt minimaal een technische bachelor of een opleiding industrieel ingenieur in de rugzak.
 • Communiceren en ‘jouw plan trekken’ zijn twee eigenschappen die je zeker bezit. Je staat zelf sterk in je schoenen en ontdekt graag nieuwe dingen.
 • Je hebt een hands-on aanpak en je neemt graag je verantwoordelijkheid.
 • Klantentevredenheid en kwaliteit bieden staat bij jou centraal .
 • Flexibiliteit is ‘your middle name’.

 

 

Wat kan je verwachten?

Als Field Service engineer kom je terecht in een dynamische en innovatieve werkomgeving met aangename collega’s in een familiale sfeer. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen zoals 12 ADV dagen , Vrijdag om 14u als naar huis om te genieten van een lang weekend, een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. (8,5u)
Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Baert Leslie op het nummer +32 (0)4 72 01 21 46 of via leslie.baert(@)jeffersonwells.be.

Sales Support Engineer

 • Location: Brugge
 • Type: Perm
 • Job #16017

Sales Support Engineer.

Vast Contract – Regio Brugge
#engineering #opportunities #Sales #Master #Bachelor #Food #Packaging

Beschik je over een Bachelor of Master Ingenieurswetenschappen met voorkeur in Mechanisch?  Heb je ervaring in machinebouw?  Heb je zin in een ambitieuze uitdaging en werk je ook Hands-on ? Lees dan vooral verder!

Onze partner is op zoek naar een Sales support engineer om hun dynamische team te versterken. Dit gerenommeerd industriële omgeving gelegen in Brugge is wereldwijd actief binnen de Machinebouw.
 

Meer info over de specialisaties van onze Partner worden bij een eerste telefonische screening meegegeven.

 

Jouw verantwoordelijkheden?  

Als sales engineer kom je terecht in onze XL-afdeling waar een (quasi) onafhankelijk team zich specialiseert in het ontwikkelen en vervaardigen van een unieke reeks XL-verpakkingsmachines.

Als sales engineer werk je nauw samen met verschillende stakeholders zoals interne collega’s van R&D, sales en jouw eigen team maar vanzelfsprekend ook met de klant.

Jouw takenpakket bestaat uit een aantal gevarieerde activiteiten:

 • analyseren van de markt o.b.v. marktstudies en het vaststellen van opportuniteiten.
 • het prospecteren van nieuwe klanten
 • het opstellen en lay-outen van offertes met 2D tekeningen en het ondersteunen van de projectleider.
 • Sporadisch vergezel je de sales managers bij klantenbezoeken
 • Je rapporteert rechtstreeks aan het hoofd van de PXL-afdeling

Wie ben je?

Om bovenstaande taken en verantwoordelijkheden succesvol uit te oefenen, beschik je als Sales Engineer over een Technisch Bachelor of Master Ingenieurswetenschappen met voorkeur in machine bouw. Aangevuld met een eerste ervaring met een Autocad-tekenprogramma.

Je bent communicatief vaardig in het Nederlands & Engels. Daarnaast ben je gepassioneerd door de sector van de machinebouw en wilt je hier dan ook verder in verdiepen.

Tot slot ben je ook ondernemend, ambitieus, hands-on en heb je een sterk verantwoordelijkheidsgevoel met een sterke Klantgerichtheid is en je slaagt er dan ook in om de klant een precieze en volledige offerte te bezorgen.

 

 

Wat kan je verwachten?

Als sales engineer kom je terecht in een dynamische en innovatieve werkomgeving met aangename collega’s in een familiale sfeer. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen zoals 12 ADV dagen , Vrijdag om 14u als naar huis om te genieten van een lang weekend, een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. (8,5u)
Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Baert Leslie op het nummer +32 (0)4 72 01 21 46 of via leslie.baert(@)jeffersonwells.be.

Manufacturing Manager

 • Location: Brugge
 • Type: Contracting
 • Job #16000

Manufacturing Manager

Vast Contract of Freelance – Regio Brugge
#Manufacturing #Manager #Peoplemanagement 

Ben jij steeds gepassioneerd geweest door Manufacturing Processen en Operational Excellence? Op zoek naar een gevarieerde job waarbij je steeds nieuwe uitdagingen tegenkomt binnen Industriële Projecten? Een job waarbij je problemen aanpakt en je verbeteringen mag doorvoeren? Dan is deze job zeker iets voor jou!

Voor een grote, internationale speler binnen spoorwegindustrie zijn we op zoek naar een consultant Manufacturing Manager voor regio Brugge. (m/v/x) Voel jij jezelf klaar voor deze uitdaging? Wil je samen met Jefferson Wells deze opdracht aangaan? Lees dan zeker verder!

Jouw verantwoordelijkheden?

Als Manufacturing Manager zorg je voor Kaizen Management en een continu verbeterende organisatie van de site. Daarnaast leidt je de innovatietrajecten en lange termijn ontwikkelingen.
Jouw functie omvat: 

 • Rendement van de fabriek/organisatie bepalen
 • Kaizen management toepassen, Lean Management toepassen
 • Middenkader leiden en coachen: Productiemanagement, inkoopmanagement, logistiek
 • Informatie verzamelen over resultaten, processen, producten, diensten
 • Operationeel plan ontwikkelen, schrijven en uitvoeren
 • Kwaliteitsmanagementsysteem implementeren en vervolmaken
 • Wegnemen van obstakels door communicatie, kennis en ervaring te verbeteren
 • Veiligheid garanderen en arbeidsomstandigheden verbeteren

Wie ben je?

Om de rol van Manufacturing Manager goed in te vullen, beschik je over een Master met reeds 5 jaar ervaring in leidinggevende rollen in industriële productieomgevingen. Je bent analytisch, planmatig en komt zelf uit hands-on rollen met kennis van automatisatie en robotica. Als ware People Manager heb je sterke communicatie skills en oog voor de optimalisatie van diverse productie en arbeidsprocessen. Je kan je vlot uitdrukken in het Nederlands en Engels

Wat kan je verwachten?

Als Consultant Manufacturing Manager krijg je een aantrekkelijke verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen. Ook freelancers komen in aanmerking voor deze functie. 

Voldoet deze functie aan je verwachtingen? Solliciteer dan via de website of contacteer Sara Van den Bossche op het nummer (+32) 0472.79.10.42 of met CV naar Sara.vandenbossche(at)Jeffersonwells.be

PROJECTINGENIEUR Technisch tekenaar HVAC

 • Location: BRUGGE
 • Type: Perm
 • Job #15886

PROJECTINGENIEUR Technisch Tekenaar HVAC

Vast Contract – Regio Brugge
#ProjectEngineer #HVAC #Opportunities #Career

Beschik je over een Master ingenieur of professionele Bachelor, bij voorkeur in het vakgebied HVAC ? Heb je werkervaring met MS Office, Autocad en Revit in de bouw  sector? Heb je oog voor kwaliteit en deadlines en werk je proactief ? Lees dan vooral verder!

Onze partner is op zoek naar een Project Ingenieur om hun enthousiaste team te versterken.

Dit toonaangevend distributiebedrijf gelegen in Brugge is internationaal actief binnen de Medische sector en staat bekend omwille van hun technische uitrustingen voor de verzorgingssector in de breedste zin binnen de bouwconstructie.

Jouw verantwoordelijkheden?

Als Projectingenieur kom je terecht in een dynamische omgeving en krijg je de verantwoordelijkheid over middelgrote en grote projecten die zich grotendeels in de zorgsector (rust- en verzorgingstehuizen,…) situeren.  Jouw takenpakket bestaat uit een aantal gevarieerde activiteiten:

 • Rapporteren en nauw samen werken met de projectleider
 • voorbereidende berekeningen uitvoeren
 • op basis van het concept een volledige installatie ontwerpen
 • bestek opmaken en de meetstaat opstellen.
 • Technisch ontwerpen met auto-cad. 
   

Wie ben je?

Om bovenstaande taken en verantwoordelijkheden succesvol uit te oefenen, beschik je als Projectingenieur over een Master of prof. Bach. HVAC aangevuld met kennis van MS Office, Autocad en Revit. Een eerste ervaring in HVAC en ontwerpen is een pluspunt. Je bent communicatief vaardig in het Nederlands. Daarnaast heb je een Hands-on ingesteldheid en hebt oog voor kwaliteit en deadlines Tot slot ben je ook een felxibel persoon.

Wat kan je verwachten?

Als Projectingenieur kom je terecht in een dynamische en familiale werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en na een goed interiem periode kans op een vast contract. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Leslie Baert op het nummer +32 (0)4 72 01 21 46 of via Leslie.baert(@)jeffersonwells.be.