QA Medewerker

 • Location: Brugge
 • Type: Perm
 • Job #20208

QA Medewerker

Vast Contract – Regio Brugge
#QA #quality #food

Beschik je over een bachelor in een voedingsgerelateerde richting? Ben je een administratieve duizendpoot en werk je graag zelfstandig? Heb je interesse in de voedingssector? Lees dan vooral verder!

Onze partner is op zoek naar een QA Medewerker om hun team te versterken. Dit gerenommeerd productiebedrijf gelegen in regio Brugge is internationaal actief binnen de voedingssector.

Jouw verantwoordelijkheden?

Als QA Medewerker kom je terecht in een familiale omgeving en krijg je de verantwoordelijkheid over het beheer van het kwaliteitssysteem. Jouw takenpakket bestaat uit een aantal gevarieerde activiteiten:

 • Beheer van en verwerken van vragenlijsten voor zowel klanten als leveranciers
 • Uitvoeren van interne GMP-audits en ondersteuning bij externe audits
 • Uitvoeren van HACCP-verificaties
 • Specificatiebeheer van grondstoffen en verpakking in ERP-systeem
 • Bijstand verlenen bij het up-to-date houden kwaliteitsdocumenten
 • Sensibilisatie naar voedselveiligheid en GMP van productiemedewerkers
 • Rapporteren aan Quality Manager

Wie ben je?

Om bovenstaande taken en verantwoordelijkheden succesvol uit te oefenen, beschik je als QA Medewerker over een bachelor in een voedingsgerelateerde richting. Ervaring binnen een voedingsindustrie is een pluspunt. Je bent communicatief vaardig in het Nederlands met een basiskennis Frans en Engels. Daarnaast heb je een teamgerichte ingesteldheid maar kan je goed zelfstandig werken. Tot slot ben je ook een georganiseerd persoon met sterke administratieve skills (goede basis computerkennis).

Wat kan je verwachten?

Als QA Medewerker kom je terecht in een dynamische en open werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Sarah Holvoet op het nummer +32 (0)4 79 09 86 94 of via sarah.holvoet(@)jeffersonwells.be.

Serial Production Controller (SPC)

 • Location: Brugge
 • Type: Contracting
 • Job #18221

Serial Production Controller

Vast Contract – Regio Brugge
#werkorders #coördineren #logistiek

Beschik je over een goede portie crisismanagement?  Heb je werkervaring met SAP in de logistieke sector? Heb je een goede kennis van MRP en werk je zelfstandig? Lees dan vooral verder!

Onze partner is op zoek naar een Serial Production Controller om hun logistieke team te versterken. Dit toonaangevend productiebedrijf gelegen in Brugge is internationaal actief binnen de transport sector en staat bekend omwille van hun duurzame ontwikkeling van transportmogelijkheden.

Jouw verantwoordelijkheden?

Als Serial Production Controller kom je terecht in een industriële omgeving en krijg je de verantwoordelijkheid over alle werkorders en hun vooruitgang. Jouw takenpakket bestaat uit een aantal gevarieerde activiteiten:

 • Je zal de werkorders opstarten, coördineren en de voortgang controleren volgens de MPS (Manufacturing Planning & Scheduling).
 • Je zal dagelijks coördineren met logistiek, materiaalplanning en kwaliteit om het productieteam in staat te stellen volgens plan te produceren.
 • Je zal verbeterplannen definiëren en uitvoeren voor disfuncties van componenten die aan de productielijn worden geleverd.
 • Je zal zorgen voor een continue stroom van materialen naar de productielijn
 • Je zal dagelijks de voortgang van werkorders opvolgen door nauwe communicatie met Line managers
 • Je zal bijdragen aan de controle van de nauwkeurigheid van gegevens met betrekking tot BOM (Bill Of Material)
 • Je zal de informatie workflow van werkorders beheren.
 • Je zal bijdragen om de productdoorlooptijd te minimaliseren.

 

Wie ben je?

Om bovenstaande taken en verantwoordelijkheden succesvol uit te oefenen, beschik je als Serial Production Controller over een goede kennis van MRP aangevuld met een basiskennis van Lean tools. Ervaring als productieplanner, logistieke planner of gelijkaardig is een must. Je bent communicatief vaardig in het Nederlands, Engels is een pluspunt. Daarnaast heb je een proactieve ingesteldheid en ben je doelgericht. Tot slot ben je ook een zelfstandig persoon met sterke communicatieve vaardigheden.

Wat kan je verwachten?

Als Serial Production Controller kom je terecht in een dynamische en open werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Martine Vergote op het nummer +32 (0)4 95 36 51 42 of via martine.vergote(@)jeffersonwells.be.

Automation Engineer

 • Location: Brugge
 • Type: Perm
 • Job #16980

Automation engineer.

Vast Contract – Regio Brugge
#engineering #opportunities #Sales #Master #Bachelor #Packaging

Beschik je over een master of bachelor in een technische richting of gelijkwaardig door ervaring?  Heb je ervaring in machinebouw?  Heb je zin in een ambitieuze uitdaging en werk je ook Hands-on ? Lees dan vooral verder!

Onze partner is op zoek naar een Automation engineer om hun dynamische team te versterken. Dit gerenommeerd industriële omgeving gelegen in Brugge is wereldwijd actief binnen de productie van verpakkingen.

Meer info over de specialisaties van onze Partner worden bij een eerste telefonische screening meegegeven.

 

Jouw verantwoordelijkheden?  

Als automation engineer bij onze partner ben je verantwoordelijk voor de uitwerking van de software voor nieuwe machines en verpakkingslijnen. Je start met het uitwerken van het idee met de nodige sensoren/actuatoren. Je zet de gekozen componenten, in samenspraak met de elektrisch ontwerper, in het schema. Je test de machine in onze werkplaats, debugt de geschreven software en zet de machine volledig op punt (werking in software, mechanisch en elektrisch). Soms werk je de machine bij de klant bij in zijn productieomgeving.

Als Automation engineer werk je hoofdzakelijk in onze eigen productie in Brugge. Naargelang je ambitie en competenties kan je in de toekomst meer verantwoordelijkheden krijgen.

 

Wie ben je?

Om bovenstaande taken en verantwoordelijkheden succesvol uit te oefenen, beschik je als Automtion Engineer over een Technisch Bachelor of Master Ingenieurswetenschappen met voorkeur in machine bouw. Aangevuld met een eerste ervaring met PLC programmatie in structured tekst zoals Beckhoff (Twincat 3) ken je even goed als het alfabet.

Je bent communicatief vaardig in het Nederlands & Engels. Daarnaast heb je kennis  van pneumatica en elektriciteit.

Tot slot ben je zelfstandig en zeer punctueel. Indien gewenst, is er een mogelijkheid om op termijn sporadisch machines te gaan installeren bij klanten. Je houdt van de afwisseling van het theoretische bureauwerk en de praktische hands-on ervaring in productie.
 

 

Wat kan je verwachten?

Als Automation engineer kom je terecht in een dynamische en innovatieve werkomgeving met aangename collega’s in een familiale sfeer. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen zoals 12 ADV dagen , Vrijdag om 14u al naar huis om te genieten van een lang weekend, een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. (8,5u)
Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Baert Leslie op het nummer +32 (0)4 72 01 21 46 of via leslie.baert(@)jeffersonwells.be.

Project Ingenieur HVAC

 • Location: BRUGGE
 • Type: Perm
 • Job #16285

PROJECTINGENIEUR HVAC

Vast Contract – Regio Brugge
#ProjectEngineer #HVAC #Opportunities #Career

Beschik je over een Master ingenieur of professionele Bachelor, bij voorkeur in het vakgebied HVAC ? Heb je werkervaring met MS Office, Autocad en Revit in de bouw  sector? Heb je oog voor kwaliteit en deadlines en werk je proactief ? Lees dan vooral verder!

Onze partner is op zoek naar een Project Ingenieur om hun enthousiaste team te versterken.

Dit toonaangevend distributiebedrijf gelegen in Brugge is internationaal actief binnen de Medische sector en staat bekend omwille van hun technische uitrustingen voor de verzorgingssector in de breedste zin binnen de bouwconstructie.

Jouw verantwoordelijkheden?

Als Projectingenieur kom je terecht in een dynamische omgeving en krijg je de verantwoordelijkheid over middelgrote en grote projecten die zich grotendeels in de zorgsector (rust- en verzorgingstehuizen,…) situeren.  Jouw takenpakket bestaat uit een aantal gevarieerde activiteiten:

 • Rapporteren en nauw samen werken met de projectleider
 • voorbereidende berekeningen uitvoeren
 • op basis van het concept een volledige installatie ontwerpen
 • bestek opmaken en de meetstaat opstellen.
 • Technisch ontwerpen met auto-cad. 
   

Wie ben je?

Om bovenstaande taken en verantwoordelijkheden succesvol uit te oefenen, beschik je als Projectingenieur over een Master of prof. Bach. HVAC aangevuld met kennis van MS Office, Autocad en Revit. Een eerste ervaring in HVAC en ontwerpen is een pluspunt. Je bent communicatief vaardig in het Nederlands. Daarnaast heb je een Hands-on ingesteldheid en hebt oog voor kwaliteit en deadlines Tot slot ben je ook een felxibel persoon.

Wat kan je verwachten?

Als Projectingenieur kom je terecht in een dynamische en familiale werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en na een goed interiem periode kans op een vast contract. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of naar Leslie Baert op het nummer +32 (0)4 72 01 21 46 

International Field Service Engineer

 • Location: Brugge
 • Type: Perm
 • Job #16082

International Field Service Engineer.

Vast Contract – Regio Brugge

Als internationaal field service engineer sta jij in voor de installatie van diverse nieuwe verpakkingsmachines, zowel op mechanisch, elektrisch als pneumatisch vlak. Bovendien slaag je erin om de software in te lezen zodat de machine volledig operationeel is.

 

Gedurende de ganse interventie sta je in nauw contact met de klant en geef je indien nodig, opleiding aan de plaatselijke operatoren. Als int. field service engineer werk je zowel gedurende korte als langere periodes (met een maximum van 4 weken) in het buitenland. Dit kan zowel binnen als buiten Europa zijn. Gemiddeld gezien ben je, na een inloopperiode voor jouw opleiding, minstens 80% van jouw tijd in het buitenland.

 

Jouw verantwoordelijkheden?  
 

 • Je hebt minimaal een technische bachelor of een opleiding industrieel ingenieur in de rugzak.
 • Communiceren en ‘jouw plan trekken’ zijn twee eigenschappen die je zeker bezit. Je staat zelf sterk in je schoenen en ontdekt graag nieuwe dingen.
 • Je hebt een hands-on aanpak en je neemt graag je verantwoordelijkheid.
 • Klantentevredenheid en kwaliteit bieden staat bij jou centraal .
 • Flexibiliteit is ‘your middle name’.

 

 

Wat kan je verwachten?

Als Field Service engineer kom je terecht in een dynamische en innovatieve werkomgeving met aangename collega’s in een familiale sfeer. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen zoals 12 ADV dagen , Vrijdag om 14u als naar huis om te genieten van een lang weekend, een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. (8,5u)
Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Baert Leslie op het nummer +32 (0)4 72 01 21 46 of via leslie.baert(@)jeffersonwells.be.

Sales Support Engineer

 • Location: Brugge
 • Type: Perm
 • Job #16017

Sales Support Engineer.

Vast Contract – Regio Brugge
#engineering #opportunities #Sales #Master #Bachelor #Food #Packaging

Beschik je over een Bachelor of Master Ingenieurswetenschappen met voorkeur in Mechanisch?  Heb je ervaring in machinebouw?  Heb je zin in een ambitieuze uitdaging en werk je ook Hands-on ? Lees dan vooral verder!

Onze partner is op zoek naar een Sales support engineer om hun dynamische team te versterken. Dit gerenommeerd industriële omgeving gelegen in Brugge is wereldwijd actief binnen de Machinebouw.
 

Meer info over de specialisaties van onze Partner worden bij een eerste telefonische screening meegegeven.

 

Jouw verantwoordelijkheden?  

Als sales engineer kom je terecht in onze XL-afdeling waar een (quasi) onafhankelijk team zich specialiseert in het ontwikkelen en vervaardigen van een unieke reeks XL-verpakkingsmachines.

Als sales engineer werk je nauw samen met verschillende stakeholders zoals interne collega’s van R&D, sales en jouw eigen team maar vanzelfsprekend ook met de klant.

Jouw takenpakket bestaat uit een aantal gevarieerde activiteiten:

 • analyseren van de markt o.b.v. marktstudies en het vaststellen van opportuniteiten.
 • het prospecteren van nieuwe klanten
 • het opstellen en lay-outen van offertes met 2D tekeningen en het ondersteunen van de projectleider.
 • Sporadisch vergezel je de sales managers bij klantenbezoeken
 • Je rapporteert rechtstreeks aan het hoofd van de PXL-afdeling

Wie ben je?

Om bovenstaande taken en verantwoordelijkheden succesvol uit te oefenen, beschik je als Sales Engineer over een Technisch Bachelor of Master Ingenieurswetenschappen met voorkeur in machine bouw. Aangevuld met een eerste ervaring met een Autocad-tekenprogramma.

Je bent communicatief vaardig in het Nederlands & Engels. Daarnaast ben je gepassioneerd door de sector van de machinebouw en wilt je hier dan ook verder in verdiepen.

Tot slot ben je ook ondernemend, ambitieus, hands-on en heb je een sterk verantwoordelijkheidsgevoel met een sterke Klantgerichtheid is en je slaagt er dan ook in om de klant een precieze en volledige offerte te bezorgen.

 

 

Wat kan je verwachten?

Als sales engineer kom je terecht in een dynamische en innovatieve werkomgeving met aangename collega’s in een familiale sfeer. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen zoals 12 ADV dagen , Vrijdag om 14u als naar huis om te genieten van een lang weekend, een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. (8,5u)
Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Baert Leslie op het nummer +32 (0)4 72 01 21 46 of via leslie.baert(@)jeffersonwells.be.

Manufacturing Manager

 • Location: Brugge
 • Type: Contracting
 • Job #16000

Manufacturing Manager

Vast Contract of Freelance – Regio Brugge
#Manufacturing #Manager #Peoplemanagement 

Ben jij steeds gepassioneerd geweest door Manufacturing Processen en Operational Excellence? Op zoek naar een gevarieerde job waarbij je steeds nieuwe uitdagingen tegenkomt binnen Industriële Projecten? Een job waarbij je problemen aanpakt en je verbeteringen mag doorvoeren? Dan is deze job zeker iets voor jou!

Voor een grote, internationale speler binnen spoorwegindustrie zijn we op zoek naar een consultant Manufacturing Manager voor regio Brugge. (m/v/x) Voel jij jezelf klaar voor deze uitdaging? Wil je samen met Jefferson Wells deze opdracht aangaan? Lees dan zeker verder!

Jouw verantwoordelijkheden?

Als Manufacturing Manager zorg je voor Kaizen Management en een continu verbeterende organisatie van de site. Daarnaast leidt je de innovatietrajecten en lange termijn ontwikkelingen.
Jouw functie omvat: 

 • Rendement van de fabriek/organisatie bepalen
 • Kaizen management toepassen, Lean Management toepassen
 • Middenkader leiden en coachen: Productiemanagement, inkoopmanagement, logistiek
 • Informatie verzamelen over resultaten, processen, producten, diensten
 • Operationeel plan ontwikkelen, schrijven en uitvoeren
 • Kwaliteitsmanagementsysteem implementeren en vervolmaken
 • Wegnemen van obstakels door communicatie, kennis en ervaring te verbeteren
 • Veiligheid garanderen en arbeidsomstandigheden verbeteren

Wie ben je?

Om de rol van Manufacturing Manager goed in te vullen, beschik je over een Master met reeds 5 jaar ervaring in leidinggevende rollen in industriële productieomgevingen. Je bent analytisch, planmatig en komt zelf uit hands-on rollen met kennis van automatisatie en robotica. Als ware People Manager heb je sterke communicatie skills en oog voor de optimalisatie van diverse productie en arbeidsprocessen. Je kan je vlot uitdrukken in het Nederlands en Engels

Wat kan je verwachten?

Als Consultant Manufacturing Manager krijg je een aantrekkelijke verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen. Ook freelancers komen in aanmerking voor deze functie. 

Voldoet deze functie aan je verwachtingen? Solliciteer dan via de website of contacteer Sara Van den Bossche op het nummer (+32) 0472.79.10.42 of met CV naar Sara.vandenbossche(at)Jeffersonwells.be

PROJECTINGENIEUR Technisch tekenaar HVAC

 • Location: BRUGGE
 • Type: Perm
 • Job #15886

PROJECTINGENIEUR Technisch Tekenaar HVAC

Vast Contract – Regio Brugge
#ProjectEngineer #HVAC #Opportunities #Career

Beschik je over een Master ingenieur of professionele Bachelor, bij voorkeur in het vakgebied HVAC ? Heb je werkervaring met MS Office, Autocad en Revit in de bouw  sector? Heb je oog voor kwaliteit en deadlines en werk je proactief ? Lees dan vooral verder!

Onze partner is op zoek naar een Project Ingenieur om hun enthousiaste team te versterken.

Dit toonaangevend distributiebedrijf gelegen in Brugge is internationaal actief binnen de Medische sector en staat bekend omwille van hun technische uitrustingen voor de verzorgingssector in de breedste zin binnen de bouwconstructie.

Jouw verantwoordelijkheden?

Als Projectingenieur kom je terecht in een dynamische omgeving en krijg je de verantwoordelijkheid over middelgrote en grote projecten die zich grotendeels in de zorgsector (rust- en verzorgingstehuizen,…) situeren.  Jouw takenpakket bestaat uit een aantal gevarieerde activiteiten:

 • Rapporteren en nauw samen werken met de projectleider
 • voorbereidende berekeningen uitvoeren
 • op basis van het concept een volledige installatie ontwerpen
 • bestek opmaken en de meetstaat opstellen.
 • Technisch ontwerpen met auto-cad. 
   

Wie ben je?

Om bovenstaande taken en verantwoordelijkheden succesvol uit te oefenen, beschik je als Projectingenieur over een Master of prof. Bach. HVAC aangevuld met kennis van MS Office, Autocad en Revit. Een eerste ervaring in HVAC en ontwerpen is een pluspunt. Je bent communicatief vaardig in het Nederlands. Daarnaast heb je een Hands-on ingesteldheid en hebt oog voor kwaliteit en deadlines Tot slot ben je ook een felxibel persoon.

Wat kan je verwachten?

Als Projectingenieur kom je terecht in een dynamische en familiale werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en na een goed interiem periode kans op een vast contract. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Leslie Baert op het nummer +32 (0)4 72 01 21 46 of via Leslie.baert(@)jeffersonwells.be.

Supply Chain Planner

 • Location: Brugge
 • Type: Perm
 • Job #14491

Voor onze opdrachtgever, een sterke industriële speler, regio Brugge, zijn we ter uitbreiding van hun planningsteam op zoek naar een Supply Chain Planner.

Supply Chain Planner

Jouw rol

Je bent verantwoordelijk voor alle supply chain processen van jouw productgroep. Naast de dagelijkse planning en vooraadsbeheer voer je ook optimalisaties door van de belangrijkste parameters. Je analyseert de vragen van de klant en de productiekenmerken van jouw productgroep. Met deze info stel je een zo efficiënt mogelijk productieplan op en je communiceert hier duidelijk over intern. Je monitort de supply chain performance van de organisatie en blijft bijsturen waar nodig, om te komen tot een accurate forecast. Over de verschillende stappen heb je regelmatig contact met de collega’s van customer service, die in rechtstreeks contact met de klant staan.

Jouw profiel

 • Je hebt een Masterdiploma in Supply Chain, Economie, Engineering, … bv. Handels-, Industrieel of Burgerlijk Ingenieur, Productietechnologie, Operationeel Management, …
 • Je bent een gemotiveerde en dynamische professional die op zoek is naar een hoogtechnologische werkomgeving met een intrinsieke interesse in de werking van supply chain processen, dicht bij het operationele van de productievloer
 • Ervaring is een plus maar gemotiveerde schoolverlaters kunnen zeker in aanmerking komen
 • Je hebt een feeling met IT en werkt graag met masterplanning en ERP systemen zoals SAP
 • Je spreekt Nederlands en Engels, kennis Duits is een plus
 • Je bent analytisch sterk en kan jouw mening transparant en respectvol communiceren

Ons aanbod:

 • Direct vast contract, met een aantrekkelijk salarispakket op maat
 • Je komt terecht in een dynamisch team van planners die jou zullen bijstaan in jouw opleidingstraject
 • Je zal werken in een internationale omgeving, bij een financieel gezond bedrijf, waarbij je voldoende ruimte krijgt om initiatief te nemen
 • Deze functie vormt de ideale basis om de planning volledig onder de knie te krijgen met het oog op doorgroeimogelijkheden op lange termijn
 • Je staat in nauw contact met de productie en ziet ook het resultaat van jouw werk

Interesse?

Jefferson Wells is de dedicated partner van onze opdrachtgever en zal jouw kandidatuur in vertrouwen behandelen.

Volg het onderstaand sollicitatieproces of stuur jouw CV naar kris.meert(@)jeffersonwells.be of contacteer Kris Meert op 0477 63 62 42 !!!

Mechanical Design Engineer

 • Location: Brugge
 • Type: Perm
 • Job #4259

Jefferson Wells is een gespecialiseerde selectiedivisie binnen de ManpowerGroup, die zich focust op ingenieursprofielen op zoek naar een nieuwe job.

Wij zijn op zoek naar een mechanical design engineer om de activiteiten van onze klant in regio Brugge te versterken. Het bedrijf heeft een klein, hecht team in de grote omgeving van Brugge en dat team ontwikkelt machines bestemd voor klanten wereldwijd. Het bedrijf heeft zelf ook meerdere vestigingen in het buitenland om zo een divers en volledig aanbod te kunnen bieden aan de klanten.

Deze functie is een primeur in de vestiging te Brugge, aangezien de mechanische opdrachten uitgevoerd worden door een andere entiteit binnen België, maar dankzij de groei van de laatste jaren wordt er geïnvesteerd in het mechanische gedeelte van de activiteiten. Je zult op maat van de klant, aan de hand van hun specs het mechanische ontwerp van de machines zelfstandig op jou nemen. Je houdt hier rekening met budgetten, coördineert je vooruitgang met het werk van de elektronica-groep, test prototypes uit en ziet toe op de productfiches. Hierbij zul je ook onderzoek doen naar nieuwe technologieën en materialen. Je rapporteert aan de Business Unit Manager, maar werkt ook nauw samen met de collega's van de andere vestiging in België.

Voor deze nieuwe rol zijn we op zoek naar een Industrieel Ingenieur met grote affiniteit voor mechanica en ontwerp of gelijkwaardig door ervaring (Elektromechanica, Productontwikkeling, etc.). Naast je aanleg voor mechanical design, is een goede basis elektronica een plus. Zowel ervaren kandidaten als schoolverlaters komen in aanmerking. Qua skills ben ik op zoek naar iemand die pragmatisch ingesteld is, analytisch en probleemoplossend te werk kan gaan en zeker ook creatief is. Belangrijkste qua talenkennis zijn Nederlands en Engels. Flexibiliteit en leergierigheid om een opleiding te volgen in de andere Belgische vestiging is ook noodzakelijk.

Onze klant biedt een interessante omgeving aan waarin je kunt groeien en enorm breed kunt gaan gezien de beperkte grootte van het team. Je zult fungeren als expert van het kantoor en de rol zelf verder vorm geven. Initiatief wordt gestimuleerd en gewaardeerd. Als deze vacature perfect jouw profiel omschrijft, aarzel dan zeker niet om mij te contacteren. Ik ben Kris Meert en vlot bereikbaar op het nummer 0477636242. Stuur zeker ook je cv op naar kris.meert(at)jeffersonwells.be!

Veel succes en tot gauw!